Apa şi bolile civilizaţiei
Cristale formate în apa expusă denumirilor a diverse religii conform cercetărilor binecunoscutului Masaro Emoto.
Timp estimat de citire: 3 minute

Consumul de băuturi carbogazoase este astăzi cea mai mare sursă de boală de pe Pământ.

Dacă în urmă cu 2-3 decenii apa era considerată încă un mit, pentru că nu se putea găsi un argument pentru prezenţa ei într-o cantitate atât de mare pe Pământ, la ora actuală datorită cuceririlor tehnico-ştiinţifice prezenţa apei ca element al vieţii nu mai este un mister. Rămâne totuşi o parte a acestui mister şi anume cine şi mai ales de ce a combinat într-o asemenea proporţie, doi atomi de Hidrogen şi unul de Oxigen pentru a crea ceea ce numim apă? Un asemenea mister va rămâne la fel de profund inclusiv pentru generaţiile următoare care se vor avânta în explorările galactice.

Se pare că apa este un solvent universal pentru orice substanţă.

De exemplu, dacă turnaţi într-un pahar cu apă o călimară de cerneală apa se va colora în albastru, dar după un timp ea se va limpezi. Ceea ce arată – aşa cum au demonstrat şi cercetările asupra moleculei de apă din ultimii ani – că deţine o inteligenţă anume care este capabilă să-şi însuşească informaţia din subtanţele cu care ea vine în contact.

Să ne gândim din această perspectivă la cantitatea de apă pe care o avem în corp – 70%, care vine zilnic în contact cu informaţia existentă în alimente.

Dacă noi consumăm preponderent alimente din hipermarketuri, de exemplu, chiar dacă mâncăm şi legume şi fructe cumpărate de la piaţă, E-urile existente în majoritatea produselor din magazine ajung în organismul nostru fizic combinându-se apoi cu apa din celule. Astfel la un moment dat, apa din corp va deţine informaţie denaturată şi în acest fel se ajunge la dezechilibre grave care pun sănătatea în pericol. Aşa se explică de exemplu de ce în perioada Evului Mediu ciuma făcea ravagii printre oameni.

Totuşi Nostradamus, care era şi medic, şi care îngrijea pe bolnavii de ciumă dându-le medicamente, aşa cum era acestea la vremea aceea, nu se îmbolnăvise de ciumă chiar dacă intrase în contact cu cei care prezentau aşa ceva. Desigur că fiind medic şi cunoscând proprietăile anumitor plante, cu certitudine consuma preventiv ceaiuri din plante pentru a se proteja împotriva ciumei.

Deci constatăm că dacă luăm măsurile adecvate, apa din corp poate rămâne nealterată de diferitele substanţe artificiale din alimente.

Tocmai de aceea sunt deseori recomandate curele fitoterapeutice de detoxifiere a corpului. Lumea preferă însă să consume băuturile carbogazoase, care tot pe bază de apă sunt.

Oamenii Sistemului au descoperit prin cercetările lor că apa combinată cu gazul şi cu zahărul introdus excesiv într-un produs cum sunt băuturile răcoritoare, pot produce ravagii silenţioase asupra sănătăţii noastre. Şmecheria pe care ei o folosesc se bazează pe stimularea gustului dulce a papilelor gustative şi mai mult de atât, pe senzaţia provocatoare dată de pişcăturile carbogazoase simţite pe limbă şi în gură în timp ce omul bea un suc aşa zis răcoritor. Iar o asemenea senzaţie este mult mai accentuată pe perioada verii.

Cercetătorii care sunt plătiţi cu bani grei pentru invenţiile lor care distrug sănătatea omului, ştiu că gustul dulce este cel mai preferat de către marea majoritate a oamenilor Pământului. De ce? Pentru că are legătură cu starea de bine şi cu iubirea şi nevoia de a fi iubit.

Deci iată schepsisul pe care întunecaţii îl folosesc îndeosebi în privinţa unui produs extrem de nociv – Coca Cola – care distruge lent creierul şi sistemul nervos. Cu alte cuvinte, nu doar apa murdară poate provoca boli, ci şi apa curată combinată cu otrăvuri produse în laborator, cu scopul de a reduce gradul de inteligenţă al indivizilor umani, în intenţia de a menţine o societate umană incapabilă de trezirea spirituală.

Consumul de băuturi carbogazoase este astăzi cea mai mare sursă de boală de pe Pământ.

În numerele următoare vom prezenta pericolele produselor carbogazoase asupra sistemului nervos şi osos.

Următorul episod<< Apa şi bolile civilizaţiei – IApa şi bolile civilizaţiei – III >>
Articolul precedentAnunnaki din spatele Illuminati – IV
Articolul următorCauzele spirituale ale bolilor de oase – Șolduri (IV)
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile