© Adrian Pelletier
Timp estimat de citire: 3 minute

Karma şi Dharma, sunt la fel indiferent de epocă şi indiferent ce fac oamenii pe acest Pământ…

Cu acest al 4-lea episod încheiem miniseria despre energiile Dharmei, dar aceasta este un subeict despre care vom mai vorbi şi din alte perspective.

Comentam în episoadele anterioare despre moralitate, factor care transpare sau nu din aspectele astrogramei natale. Există situaţii când cineva se naşte sub nişte auspicii astrale şi karmice favorabile, aceste aspecte fiind indicate de planetele din tema natală aflate în decanii trei ai zodiilor respective. Prin astfel de poziţionări persoana în cauză dispune în viaţă de foarte multe posibilităţi în multe privinţe: bani, carieră, relaţii etc. Şi ca urmare îşi poate folosi acest potenţial spiritual pentru a-şi realiza menirea. Cu toate acestea uneori între unele dintre aceste planete aflate în decanii trei se formează cuadraturi la momentul naşterii. O primă analiză scurtă asupra acestor cuadraturi demonstrează că individul, chiar dacă este evoluat spiritual, vine totuşi cu cel puţin o greşeală karmică din viaţa anterioară sau din mai multe asemenea existenţe.

În funcţie de planetele implicate în cuadratură se pot identifica acele elemente sau capitole la care persoana a greşit: moralitatea, relaţionarea, atitudinea sau orice altceva.

Să luăm exemplul redat în numărul anterior al acestui serial.

Persoana luată drept exemplu are conjuncţia Lună-Jupiter din Berbec, la gradele 22-24 deci decanul trei, în cuadratură cu Mercur şi Marte din Rac, ambele conjuncte şi ele la gradele 16-19. Jupiter este semnificatorul moralităţii, Luna simbolizează banii, ambii aştri aflându-se pe casa muncii. În schimb Mercur şi Marte sunt plasate în casa a 9-a a spiritualităţii, a studiilor superioare şi a principiilor morale jupiteriene, casa a 9-a fiind guvernată chiar de către astrul jupiterian. Cum s-ar spune, fiind vorba de Jupiter care arată doar o greşeală făcută în viaţa anterioară, această greşeală a fost comisă din punct de vedere al mijloacelor prin care persoana a vrut şi a intenţionat până la urmă să-şi atingă scopurile profesionale.

Următorul episod<< Energiile Dharmei – III
Articolul precedentCum ne transformăm spiritual?
Articolul următor„Copacul care scârţâie nu cade degrabă”
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile