© Adrian Pelletier

Karma şi Dharma, sunt la fel, indiferent de epocă şi indiferent ce fac oamenii pe acest Pământ…

Cu acest al 4-lea episod încheiem miniseria despre energiile Dharmei, dar aceasta este un subeict despre care vom mai vorbi şi din alte perspective.

Comentam în episoadele anterioare despre moralitate, factor care transpare sau nu din aspectele astrogramei natale. Există situaţii când cineva se naşte sub nişte auspicii astrale şi karmice favorabile, aceste aspecte fiind indicate de planetele din tema natală aflate în decanii trei ai zodiilor respective. Prin astfel de poziţionări persoana în cauză dispune în viaţă de foarte multe posibilităţi în multe privinţe: bani, carieră, relaţii etc. Şi ca urmare, îşi poate folosi acest potenţial spiritual pentru a-şi realiza menirea. Cu toate acestea, uneori, între unele dintre aceste planete aflate în decanii trei, se formează cuadraturi la momentul naşterii. O primă analiză scurtă asupra acestor cuadraturi demonstrează că individul, chiar dacă este evoluat spiritual, vine totuşi cu cel puţin o greşeală karmică din viaţa anterioară sau din mai multe asemenea existenţe.

În funcţie de planetele implicate în cuadratură se pot identifica acele elemente sau capitole la care persoana a greşit: moralitatea, relaţionarea, atitudinea sau orice altceva.

Să luăm exemplul redat în numărul anterior al acestui serial…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Următorul episod<< Energiile Dharmei – III
Acest articol face parte 4 din 4 seria Energiile Dharmei
Articolul precedentCum ne transformăm spiritual?
Articolul următor„Copacul care scârţâie nu cade degrabă”
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile