Timp estimat de citire: 4 minute

Se dă o bătălie crâncenă dar nevăzută pe frontul spiritual, şi una dintre consecinţele generate este acest val surd de frică a celor spirituali pentru ziua de mâine.

Uitându-mă în ultimul în urmă, la cei aproape 30 de ani de activitate spirituală, constat că oamenii din România nu au evoluat suficient. Este o concluzie pe care o trag pe baza tuturor observaţiilor mele de-a lungul anilor, în urma atâtor evenimente şi conjuncturi la care am participat.

De ce spun asta? Este o realitate obiectivă bazată şi pe foarte multe măsurători realizate periodic, măsurători care demonstrează şi în prezent faptul că majoritatea celor spirituali încă au rămas la nivelul de conştiinţă de 4,20D. Este bine asta? Nu este bine? Nu, nu este bine deloc! Aşa cum spunea şi regretata noastră prietenă Cici, mulţi încă dorm în papuci cum se spune.

Societatea românească este asaltată periodic – şi astea sunt mişcări bine calculate ale celor din tabăra adversă – de influenţe negative exercitate fie de ritualuri ostile evoluţiei spirituale, fie de dispozitive gen psihotronice sau mai nou de tipul celor 5G, fie de meditaţii ale unor grupuri special plătite de tabăra adversă pentru a induce în mentalul celor spirituali ideea de neputinţă în faţa evenimentelor cu care şi ei, adică cei spirituali, ca omeni, se confruntă zilnic.

Este o stare de lucruri ce induce FRICA faţă de traiul zilei de mâine, cu atâtea lucruri care s-au realizat şi apoi au fost sistematic sabotate, tocmai pentru a nu lăsa ca populaţia să ajungă la un nivel de trai astfel încât prin lipsa grijei faţă de ziua de mâine, să poată să aibă timp şi pentru partea de menire spirituală. Căci slugile întunericului ştiu că dacă omul are ce-i trebuie pentru traiul cotidian, atunci cetăţeanul nu va mai fi interesat de toate porcăriile care se petrec pe scena politică.

Este o stare de lucruri ce induce FRICA faţă de traiul zilei de mâine.

Prin toate situaţiile provocate în societatea românească, s-a propagat sistematic această frică de ceea ce poate fi negativ, neplăcut şi care poate răsturna stabilitatea unor lucruri cu greu obţinute. Frica din propria minte vă ţine blocaţi faţă de implicarea activă şi concretă în dezvoltarea spiritualităţii în România. Şi nu mă refer la participarea voastră la diferite cursuri şi seminarii, ci la a ajuta concret fiecare cum poate! Această frică este în realitate o iluzie, una intensă provocată de reptilieni, dar este doar o iluzie!  

Ce mai este normal în societatea românească?

Mai nimic! Degeaba sunt emisiuni esoterice şi spirituale la Antenă, pentru că există o ofensivă acerbă prin instalaţiile psihotronice şi cele 5G împotriva trezirii spirituale.

Vreţi exemple? Revista aceasta care v-a servit timp de 12 ani cu cele mai diverse şi autentice informaţii, este pe cale de dispariţie. Cauza? Restrângerea numărului de chioşcuri, de altfel o problemă care persistă de vreo 2 ani încoace, plus o ofensivă ascunsă a slugilor întunecate de a desfiinţa practic sursele de cunoaştere spirituală.

Se dă o bătălie crâncenă dar nevăzută pe frontul spiritual, şi una dintre consecinţele generate este acest val surd de frică a celor spirituali mai ales pentru ziua de mâine. Mulţi dintre ei au serviciu, ori o mică afacere sau o activitate în acest sens cu efecte benefice de evoluţie pentru semeni, dar toate acestea sunt deja ameninţate serios de valul progresist susţinut de slugile lui Soroş. Credeţi că acesta, prin interpuşii lui de aici din România, nu a fost pus la curent cu ce am scris în anii trecuţi despre el în aceste editoriale şi despre toată situaţia asta la nivel planetar? Cu certitudine că da! Ar trebui să înţelegeţi că acest întunecat notoriu – Soroş (principala lui preocupare fiind ordinea mondială după cum a declarat), este împotriva a tot ceea ce este curat, naţional, spiritual şi ca libertate de evoluţie. El ştie că dacă oamenii se trezesc din perspectiva spirituală, progresismul ca şi curent de tip New Age pe care el îl propagă va sfârşi repede în praful istoriei.

Să ne întoarcem la revista noastră…

Datorită unor conjuncturi ca cele descrise mai sus, foarte mulţi dintre cei pasionaţi de publicaţiile spirituale fie nu mai sunt interesaţi de acestea, datorită influenţelor menţionate, fie au obosit să tot caute revista pe la chioşcuri. Restrângerea reţelelor de difuzare a presei afectează nivelul de cultură şi de cunoaştere, în primul rând, iar acest lucru este deja un atentat la fibra naţională a populaţiei. Suntem sunaţi frecvent de către foarte mulţi cititori care ne semnalează că acolo unde înainte – acum câteva luni, acum 1 an – se găsea revista, atât în Bucureşti, cât şi în ţară, acum nu o mai găsesc. Desigur că toată această chestiune devine tot mai dubioasă, în condiţiile în care noi, din respect pentru voi cititorii, am schimbat tipografia pentru a nu vă mai prezenta un aspect dezolant al interiorului revistei, deşi această schimbare şi-a avut costurile ei care afectează revista.

Frica din propria minte vă ţine blocaţi faţă de implicarea activă în dezvoltarea spiritualităţii în România.

Faptul că vânzarea revistei a scăzut – poate unii dintre voi vă veţi întreba ce e de făcut într-o situaţie ca asta? – pune sub semnul întrebării însuşi viitorul ei ca apariţie. Suntem convinşi că nu vă doriţi deloc ca revista să dispară de pe piaţă, dar în cazul acesta ar trebui să vă gândiţi că a venit vremea pentru fiecare să pună umărul la lucrarea spirituală şi să dea o mână de ajutor pentru ca acest lucru să nu se întâmple. În cealaltă variantă, în care nu ajută nimeni această revistă, ea va dispărea de pe piaţă şi odată cu ea o vibraţie benefică ce a susţinut multe aspecte spirituale în ţara asta timp de 12 ani.

De asemenea eu însumi voi fi nevoit să-mi schimb linia temporală de evoluţie, plecând din spaţiul românesc datorită unei asemenea conjuncturi. Şi aici nu mai este vorba de a vrea să rămâi sau nu, căci anvergura unei misiuni spirituale – dacă nu este susţinută de către cei cărora le este adresată – degeaba are anvergura respectivă dacă cei pentru care este adresată această misiune nu fac mai nimic să pună umărul la dezvoltarea spiritualităţii aici în ţara strămoşilor geto-daci! Este clar mesajul?

Dacă nu vi se pare suficient de clar, ori dacă cineva are vreo clipă impresia că lucrurile nu stau aşa, va vedea consecinţele şi vă asigur că golul care s-ar puta forma vă va afecta pe toţi deopotrivă. Aşa că luaţi aminte la ce am spus!

Căutaţi frica din voi şi învingeţi-o pentru că doar astfel veţi putea ajunge acolo unde vă doriţi spiritual.

Vreme de 12 ani noi v-am ajutat cu tot ce a trebuit la nivel de informaţie spirituală. Şi o putem face în continuare, dar împreună cu voi! Consider că este timpul, după zeci de editoriale, să vă treziţi cu adevărat şi să înţelegeţi realitatea spirituală. Veţi pune umărul să ajutaţi sau veţi pleca din nou capul în pământ, lăsând frica – de altfel iluzorie – să vă dicteze paşii involuţiei? De voi depinde!

Fiecare are Puterea de a Face! Treziţi-vă până nu e prea târziu!

Articolul precedentColecţionarii de opinii
Articolul următorSemne că eşti un suflet evoluat – I
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile