Muzeul Vaticanului

De ce sunt scările reflexii ale conștiinței? Pentru că ele indică foarte clar etape, direcții și/sau evenimente din viața noastră.

Spuneam că scările în vis înseamnă aspecte legate de evoluție sau involuție. Urcarea sau coborârea treptelor, indiferent că e vorba de un bloc, de scările de la metrou sau de cele dintr-un parc, ne vorbesc în vis despre ceva anume, mai ales dacă se și repetă la anumite intervale apropiate de timp. Dincolo de bogata semnificație a viselor, căci ele ne oferă chiar și detalii pe care în timpul somnului nu putem să le reținem – fie că sunt prea multe, fie că sunt prea mici – acestea ne anunță întotdeauna ceva important pentru viața personală.

De ce sunt scările reflexii ale conștiinței?

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Următorul episod<< Interpretarea viselor: Scările – Reflexie a conștiinței (I)Interpretarea viselor: Scările – Reflexie a conștiinței (III) >>
Acest articol face parte 2 din 4 seria Interpretarea viselor: Scările
Articolul precedentTravaliul cuantic
Articolul următorSemnificațiile extremelor
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile