Muzeul Vaticanului
Timp estimat de citire: 3 minute

De ce sunt scările reflexii ale conștiinței? Pentru că ele indică foarte clar etape, direcții și/sau evenimente din viața noastră.

Spuneam că scările în vis înseamnă aspecte legate de evoluție sau involuție. Urcarea sau coborârea treptelor, indiferent că e vorba de un bloc, de scările de la metrou sau de cele dintr-un parc, ne vorbesc în vis despre ceva anume, mai ales dacă se și repetă la anumite intervale apropiate de timp. Dincolo de bogata semnificație a viselor, căci ele ne oferă chiar și detalii pe care în timpul somnului nu putem să le reținem – fie că sunt prea multe, fie că sunt prea mici – acestea ne anunță întotdeauna ceva important pentru viața personală.

De ce sunt scările reflexii ale conștiinței? Pentru că ele indică foarte clar etape, direcții și/sau evenimente din viața noastră. De exemplu dacă o persoană visează că urcă trepte sparte sau găurite, asta poate semnifica faptul că se va întâlni sau confrunta cu aspecte karmice importante în viitorul apropiat. Fie în viața personală, fie în cea socio-profesională. Și ar fi bine să-și poată aminti la care dintre trepte se află găurile sau spărturile, deoarece ordinea lor va indica peste cât timp se va produce așa ceva. De exemplu, dacă urcă treptele care ar fi în număr de 8, dacă este spartă sau găurită a 5-a, înseamnă că peste 5 zile, 5 săptămâni sau 5 luni de la un asemenea vis se va întâlni cu situația karmică respectivă. De asemenea aceeași semnificație este valabilă și dacă persoana coboară scările, cu mențiunea că la coborâre visul în care apare scara se referă la pierderi, dezamăgiri sau evenimente neplăcute din viața persoanei.

Articolul precedentTravaliul cuantic
Articolul următorSemnificațiile extremelor
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile