Spre 5D cu toate motoarele pornite!
Timp estimat de citire: 3 minute

S-a decis din 2012, de către civilizațiile benefice care ne ajută, crearea unei noi linii temporale, către care să se îndrepte toți cei care conștientizează Realitatea.

Omenirea este la ora actuală angrenată într-o conjunctură combinată de evenimente, generate de acțiunile taberei întunecaților și a grupării care servește Lumina. Standardul de viață ajunsese la nivele destul de bune în multe locuri ale lumii, dar cu toate acestea, majoritatea locuitorilor Pământului continuau să manifeste, în privința tabieturilor comune și cotidiene, aceleași alegeri și decizii greșite în viața de zi cu zi. Acest tip de viață manifestată zilnic de majoritatea oamenilor acestei lumi este inclusă în linia temporală 3D, adică a universului fizic material, în care contează doar lucrurile lumești. Pe lângă această majoritate, probabil vreo 5 miliarde și ceva sau chiar 6, o minoritate de câteva sute de milioane de oameni au devenit conștienți, în urma lecturării de cărți spirituale, de participare la tot felul de seminarii spirituale și de înțelegere a noțiunilor spirituale, că există și altceva în afara lucrurilor lumești. Există o viață interioară, conectată la dimensiuni superioare ale vieții și existenței individuale. O asemenea atitudine a început să apară la această parte a omenirii dedicată spiritualului după anul 2000. Se vorbea prin cercurile spirituale despre Ascensiune, despre 4D și 5D, și despre modalitățile de acces a dimensiunilor superioare.

Astfel, după anul 2000, tot mai mult au început să se accentueze aceste două direcții, respectiv linii temporale 3D și 5D. În timp ce marea majoritate au rămas pe coordonatele 3D, continuând stilul de viață de dinainte de pandemie, cei care s-au îndreptat încet și sigur, cu multe eforturi, către 5D, au înțeles de ce pandemia a fost dată prin Planul Divin, chiar dacă a apărut ca urmare a manevrelor elitei oculte de a domina pe mai departe omenirea prin astfel de „trucuri murdare”. Sau „Dirty tricks” cum spune americanul.

Dacă ne uităm de-a lungul istoriei în urmă, vom constata că pe firul liniei temporale 3D au loc odată la 100-101 ani evenimente care schimbă fața lumii, cursul ei și deci, fundamentele după care societatea planetară se ghida până la cel moment. Și ca să dăm și niște exemple pentru a argumenta asta, pandemia actuală a început în 2019, și scăzând 101 ani ajungem la gripa spaniolă din 1918. Mai scădem 101 ani și ajungem la anul 1817, an în care unul dintre evenimentele majore ale acelor vremuri a fost începutul Războiului din Caucaz, dar tot în 1817 a fost descoperită boala Parkinson de către medicul britanic James Parkinson.

Mergând tot cu 101 ani înapoi în timp, ajungem la anul 1716, când izbucnește războiul austro-turc, în urma căruia Banatul este cucerit de către Imperiul Habsburgic, deci o conotație care atinge integritatea națiunii române în istoria sa milenară. Și tot așa, dacă vom scade câte 101 ani, vom găsi mereu câte un eveniment important care a schimbat starea de lucruri cel puțin în Europa. Ca urmare, pentru a continua pe o altă coordonată pe care omenirea să nu mai cunoască evenimente atât de nefericite, care afectează viața a sute de milioane de oameni, s-a decis din 2012, de către civilizațiile benefice care ne ajută – pleiadeenii, arcturienii, andromedanii, veganii și liranii – creeare unei noi linii temporale, către care să se îndrepte toți cei care conștientizează Realitatea. Adică cei care înțeleg ce înseamnă trecerea prin 4D către 5D.

Dacă în vechea line temporală 3D elita întunecată încă sperie lumea cu bau-bau-l Covidului, și lumea care crede încă în asemenea minciuni trăiește în frică și supușenie, acceptând minciunile celor care vor să controleze omenirea pe mai departe, cei care au intrat în linia temporală 5D, pe asemenea coordonate, sunt toți aceia pe care i-ați văzut la proteste oriunde în lume, de la noi din România și până în America. Iar tot ceea ce se petrece de la instalarea p(l)andemiei încoace, cel puțin din perspectiva liniei temporale 5D, este pentru a împiedica manifestarea noii linii temporale 5D, deoarece dinspre aceasta va veni salvarea omenirii. Doar că ceea ce este decis de Creator, rămâne și nu poate fi alterat. Așadar, spre 5D cu toate motoarele pornite!

Articolul precedent„Vai de oaia ce nu-și poate duce lâna”
Articolul următorEtericul Lumină (IV)
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile