Avem oare un creier cuantic?
Imaginea din stânga are o mărime micrometrică. Cea din dreaptă are distanţe de miliarde de ani lumină. Cea din stânga reprezintă o imaginea unui neuron de şoarece. Cea din dreapta este o simulare a unui conglomerat de galaxii înconjurată de materie neagră.
Timp estimat de citire: 5 minute

Unde ar putea fi plasat efectiv acest creier cuantic? Şi mai ales, din ce anume este el format?

Fiecare dintre noi se trezeşte dimineaţa şi se priveşte mai mult sau mai puţin în oglindă. De obicei ne uităm pe durata spălatului pe dinţi la chipul nostru reflectat în suprafaţa oglinzii, fără să ne gândim la ce fel de fiinţe suntem.

Ştim că suntem oameni, dar parcă până şi chestia asta a devenit actualmente ceva plictisitor în raport cu noianul de probleme care ne asaltează zilnic. Şi uite aşa lăsăm să treacă pe lângă noi zilnic acele oportunităţi de care ne putem folosi în vederea îmbunătăţirii propriei existenţe.

Dar… întotdeauna este un dar…

Următorul episodAvem oare un creier cuantic? – Trăirile sufletești (II) >>
SURSĂ123rf
Articolul precedentDestinul – o ipoteză şocantă! (IV)
Articolul următorFluturele – simbolul transformării spirituale
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
trackback

[…] cum s-a putut stabili în deceniile anterioare, omul îşi foloseşte doar aproximativ 12%-15% din capacitatea totală a potenţialului cerebral, restul de 85%-88% fiind o enigmă la ce anume este de […]

trackback

[…] Ştiinţa modernă şi neuroştiinţa mai ales, domeniu nou de cercetare care se ocupă cu efectele … […]

Constantin
Constantin
4 ani în urmă

Avem un creier cuantic numai ca nu stim ,,parola,,ca sa-l folosim.