În noua energie, liderii sunt cei care ajută oamenii să își acceseze comoara din interior mai degrabă decât de a-i conduce ierarhic, chiar dacă aspectul ierarhic al conducerii va fi încă necesar o vreme.
Timp estimat de citire: 2 minute

Conspirațiile întunecate trebuie demontate cu mare știință și argumentație, inclusiv logică și istoric.

Nu cu mult timp înainte de alegerile de peste ocean, am făcut câteva citiri despre posibilul rezultat. Situația apărea ca fiind delicată pentru oricine avea o opțiune fermă privind candidatul ales și înclină spre un anumit candidat pe care nu o să îl numesc. Dar mesajul era ca indiferent de aceasta, există în Planul Divin o cale pentru fiecare situație. Cu alte cuvinte, indiferent de rezultatul alegerilor din America, există o Cale.

Al doilea aspect privește idealizarea. În dorința sinceră de a manifesta o altă lume, oamenii spirituali au tendința de a idealiza anumiți lideri, atribuindu-le calități pe care, din punctul meu de vedere, sunt departe de a le avea (liderul rus și cel american de la data acestei însemnări).

Cu toate acestea, ceea ce au reușit să facă liderii respectivi este să încurce unele dintre planurile de amăgire și control efectuate de cercuri întunecate asupra omenirii căzute, în mare parte, în adormire sau naivitate. Aceasta a mai oferit timp pentru soluții, dar, desigur, nu a rezolvat și nici nu avea cum, problema coexistenței pe planetă a două curente de realitate incompatibile.

Și aici ajung la ultima idee pe care doresc să o împărtășesc, respectiv conspirațiile. Știm cu toții (cei care avem o anumită experiență spirituală) ca o parte dintre acele procese făcute publice ca și conspirații au o bază solidă de documentare pentru cine are ochi să vadă, urechi să audă și voința de a le folosi.

Emoția și pasiunea trebuie echilibrate de logică, instinct și capacitate de argumentare acolo unde detașarea nu este stabilă.

Dar… să răspunzi la „fake news” cu „fake news” spiritual este o mare eroare. Din perspectiva mea, conspirațiile întunecate trebuie demontate cu mare știință și argumentație, inclusiv logică și istoric. Altfel, idei naive și opoziție cu orice preț, colorate de idealizări ușor de demontat de către cei „întunecați” și de către cei sceptici și conformiști, nu fac decât să ducă în derizoriu procesul de trezire și de dezvăluire a mecanismelor cauzale ale realității consensuale percepute programat de către conștiința de masă (cu alte cuvinte, iluzia colectivă). Emoția și pasiunea trebuie echilibrate de logică, instinct și capacitate de argumentare acolo unde detașarea nu este stabilă.

Există desigur și idei pe care nu le putem (încă) dovedi, deoarece necesită activarea unor percepții pe care, majoritatea oamenilor, le au numai în stare latentă. În această situație, le putem înfățișa în așa fel încât să fie măcar luate în seamă că ipoteze de către oamenii ai căror coduri ADN sunt declanșate de acest tip de informație.

Închei prin a împărtăși faptul că, din perspectiva mea, nici un fel de lider spiritual nu va aduce trezirea pe Pământ. În noua energie, liderii sunt cei care ajută oamenii să își acceseze comoara din interior mai degrabă decât de a-i conduce ierarhic, chiar dacă aspectul ierarhic al conducerii va fi încă necesar o vreme.

Articolul precedentRădăcini stelare
Articolul următorConștientizarea gândurilor și emoțiilor din spatele bolilor – Yin/Yang (V)
Călător cosmic, s-a oferit voluntar să vină pe Pământ pentru a ajuta la renașterea omenirii într-o nouă eră. Explorarea misterelor Creației, din perspectiva sufletească și științifică, asistență pentru evoluție și ascensiune, sunt oferite cu drag tuturor celor interesați.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile