În funcție de casa implicată în zona gradului 29, se poate vorbi de complicații, dificultăți sau de multe ori de blocaje, chiar când e vorba de a lua anumite decizii.

Continuăm serialul nostru despre semnificația și totodată influența gradului 29 din semnele zodiacale.

Într-o temă natală se întâmplă mai rar ca o persoană să aibă o planetă la gradul 29 în semnul zodiacal respectiv. Desigur este important și semnul zodiacal din tema natală unde se află acea planetă la gradul 29, și bineînțeles dacă aceasta face sau nu alte aspecte cu vreuna din celelalte planete ale temei natale. Gradul 29 este atipic deoarece nu manifestă energia și caracteristicile zodiei în care se află, ci ale zodiei următoare. În funcție de casa implicată în zona gradului 29, se poate vorbi de complicații, dificultăți sau de multe ori de blocaje chiar când e vorba de a lua anumite decizii. Iar o planetă situată la gradul 29 în zodia respectivă face ca toate aspectele date de o asemenea poziție să se manifeste incoerent, uneori ilogic, alteori de-a dreptul haotic sau total neprevăzut în sensul neplăcut. Să vedem însă ce oferă planetele în tema natală la gradul 29, și în numărul următor ne vom ocupa de gradul 29 din fiecare zodie.

Soare: poate fi o problemă a nativului de a fi mai mult el însuşi, de a se centra mai mult pe propria persoană, individualitate. Pot exista probleme cu tatăl sau cu autoritățile.

Lună: nativul poate resimți acut de a se plia foarte mult, uneori excesiv, pe propriile emoții și de a fi în contact cu ele, cu mama, cu propriul trecut, cu viaţa sufletească, cu rădăcinile, de a-şi exprima emoţiile, de a avea copii. Pot exista probleme în legătură cu mama, copiii sau familia în general.

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Următorul episod<< Astrologie – Gradul 29, fatalitate sau destin?Astrologie – Gradul 29 în fiecare zodie >>
Acest articol face parte 2 din 5 seria Gradul 29 în Astrologie
Articolul precedentEfectul de Rezistență în Radiestezie
Articolul următorParadigma sunteți voi
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile