Cancerul și vindecarea
Noah Wilson pe numele său. Un caz celebru de luptă împotriva cancerului. Din nefericire nu și-a revenit. Haideți să abordăm și cauzele esoterice să vedem de ce.
Timp estimat de citire: 4 minute

Când mintea rulează un gând sau o concepţie împinsă până la obsesie, despre o persoană sau o situaţie de viaţă, creierul, fiind suportul organic-biologic al minţii, preia energia mentalului şi o duce în corp.

De câţiva ani încoace se vorbeşte şi la noi despre Noua Medicină Germană. Aceasta a fost fondată de către doctorul Ryke Hammer, care prin anii 70 era şeful clinicii de oncologie din Munchen, unde trata cancerul folosind metodele clasice.

În 1978 a avut loc pentru doctorul Hammer o schimbare dramatică de situaţie, după ce fiul său Dyrk în vârstă de 19 ani a fost împuşcat mortal de un prinţ descendent al Casei de Savoia.

Internat în spital, Dyrk a suprvieţuit timp de 4 luni, dar în cele din urmă şi-a dat obştescul sfârşit. Nu cunoaştem exact de ce s-a întâmplat aşa, dar putem presupune că plaga prin împuşcare a fost gravă şi cu toată intervenţia medicilor nu s-a mai putut face nimic.

La foarte scurt timp după decesul fiului său, doctorul Hammer a făcut cancer la testicule. Şi fiind doctor, el a suspectat imediat că acest tragic eveniment i-a cauzat boala.

Înainte de a continua cu informaţiile, să explicăm ce legătură are moartea fiului său cu cancerul de testicule. Asta ca să vedeţi ce conexiuni există în fiinţa umană şi în exteriorul ei.

Fiind vorba de zona chakrei rădăcină şi etajul anatomic de reproducere, starea doctorului Hammer după ce fiul său a murit, a fost direct legată de emoţiile şi gândurile referitoare la linia moştenitorilor săi.

Cum doctorul Hammer mai avea o fiică, aşa cum se poartă tradiţia la căsătorie, aceasta şi-a schimbat numele, iar familia Hammer nu avea cum să perpetueze propriul nume de familie.

Datorită acestui fapt, doctorul Hammer a trecut printr-un şoc emoţional intens, care i-a determinat apariţia acelui cancer testicular.

Interesul său pentru rezolvarea acestei boli a început să se dezvolte tot mai mult.

Astfel, el a cercetat istoricul tuturor pacienţilor săi, îndeosebi cei care aveau cancer şi în mod surprinzător a descoperit că absolut toţi aceştia trecuseră printr-un eveniment şocant în viaţa lor înainte de a se îmbolnăvi de cancer.

Experienţele personale foarte stresante prin care trecuseră pacienţii săi dovedeau din punct de vedere clinic instalarea bolii.

Ca urmare, doctorul Hammer a înţeles foarte repede că există o conexiune directă între minte şi corpul fizic.

El s-a bazat pe ipoteza că toate bolile, inclusiv cancerul, îşi au originea în modul de gândire şi implicit în creier.

Descoperirea sa a pus în evidenţă că în funcţie de boala respectivă, în creier într-o anumită zonă se declanşează nişte unde concentrice aşa cum sunt văzute la tomograf.

În privinţa cancerului, doctorul Hammer a constatat, studind tomografiile pacienţilor cu acelaşi tip de caner, că aceste vibraţii-unde concentrice denumite HH, îşi aveau originea la fiecare pacient în aceeaşi zonă a creierului.

La diferite tipuri de cancer, zona afectată din creier era alta şi doctorul Hammer a stabilit astfel un model de manifestare al bolii.

Cei de la firma Siemens care fabrică aparatura tomografică au afirmat că dispozitivele lor nu produc asemenea vibraţii circulare, oferind asigurarea că aparatura lor nu prezintă defecţiuni.

Ce fel de conexiune este între creier şi restul corpului?

Articolul precedentTot ceea ce trebuie să știi despre Complexul de Vitamine B
Articolul următorOmul, între zei şi demoni
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile