@ Cheile Genelor

Sistemul Cheile Genelor este structurat pe 11 codoni ai personalităţii, fiecare din cei 11 codoni având trei nivele de manifestare.

Ştiinţa a descoperit că geneticul uman, dar şi oricare altă vieţuitoare de pe Terra, se bazează pe 64 de codoni. Acesta este codul genetic, aşa cum este cunoscut de către ştiinţă la ora actuală. Chiar dacă sunt doar 64, se pare că varietatea vieţuitoarelor planetei este datorată multiplelor combinaţii care există în cei 64 de codoni. Vechii chinezi, dar şi strămoşii noştri geto-dacii şi strămoşii acestora – pelasgii, cunoşteau anumite taine ale ADN-ului. Nu intrăm aici în detalii despre dacă ei cunoşteau şi alte aspect legate de câmpurile electromagnetice şi morfice, căci este un alt subiect, poate pentru altă dată.

Ce putem folosi însă din ADN, astfel încât să beneficiem de informaţie concretă pentru a evolua? Cheile Genelor aşa cum am mai spus constituie deja un sistem bine elaborat, bazat pe data de naştere, deci pe momentul precis în care zestrea ADN a individului începe să funcţioneze aici în planul 3D.

Acest sistem al Cheilor Genelor este structurat pe 11 codoni ai personalităţii, fiecare din cei 11 codoni având trei nivele de manifestare. Nivelul inferior numit Umbra – care conţine frica cu cele două tipuri ale sale de manifestare, pasivă şi reactivă. Al doilea nivel este cel al Darului, pe care l-am mai numit nivelul Calităţilor, care face trecerea de la inferior către superior. Iar al treilea nivel numit Siddhi – l-am numit şi Virtuţile – este cel pe care un om spiritual, de exemplu, ar trebui să ajungă după ce parcurge fazele devenirii sale spirituale.

Fiecare dintre cele 11 Chei ale Genelor are alăturată câte o Linie, aceasta definind concret conţinutul Cheii cu care este asociată conform structurii dată de data de naştere. Să zicem că cineva are o Cheie 19 la Vocaţie, cu Linie 3. Acea Cheie 19 arată cum este individul respectiv în privinţa vocaţiei sale, iar Linia 3 indică precis ce are de făcut persoana respectivă cu propriul potenţial de vocaţie. Şi să exemplificăm ca să vedeţi  anumite aspecte.

Să luăm de exemplu profilul hologenetic al lui Dalai Lama.

La Cheia din profil corespunzătoare IQ-ului, Dalai Lama are Cheia 29 cu Linia 4. Cheia 29 se numeşte Saltul în Vid, aluzie la sarcina atât de dificilă a lui Dalai Lama de a propovădui în lume compasiunea. E ca şi când te avânţi în Necunoscut. Linia 4 se referă la Mintea Influentă, căci Dalai Lama a influenţat sute de milioane de persoane în turneele sale internaţionale în care a susţinut ideea compasiunii şi armoniei între toţi oamenii. Cele trei nivele ale Cheii 29 sunt – Umbra – Dezinteres, Darul – Angajamentul şi Siddhi – Devoţiunea. Se poate spune că Dalai Lama este devotat misiunii sale, deci este pe nivelul spiritual. Iar la Vocaţie are Cheia 57 cu Linia 2. Cele trei nivele ale Cheii 57 sunt – Umbra – Neliniştea, Darul – Intuiţie, Siddhi – Claritate, iar Linia 2 se referă la Naturaleţe. Ştim că Dalai Lama are o atitudine complet intuitivă, clară şi naturală în călătoriile sale prin lume în timp ce răspândeşte învăţătura Compasiunii deci a Blândeţii.

Şi ca să vedeţi ce asemănări sunt între anumite persoane, la Cheile IQ şi la cea a Vocaţiei Contele Incappucciato are aceleaşi Chei ca Dalai Lama – 29 şi 57. Doar că la Vocaţie Contele are Linia 2 în loc de 4, aşa cum are Dalai Lama. Iar Linia 2 se referă la Respingere/Blândeţe, şi se poate spune foarte clar, din tot ceea ce ştim până acum, că întreaga activitate a Contelui de răspândire a cunoaşterii spirituale are la bază Blândeţea care-i întăreşte Vocaţia.

Iată aşadar doar două modele, unul local/naţional şi altul internaţional, care-şi fac treaba fiecare pe bucăţica lui, şi care confirmă  prin însăşi activitatea lor acest model evolutiv descris prin Cheile Genelor. Desigur că fiecare om poate ajunge pe cel de-al treilea nivel, important este să-şi studieze propriul profil hologenetic pentru a înţelege în care stadiu al evoluţiei se află. Şi cunoscând, se eliberează de ignoranţă şi îşi urmează Calea cu încredere şi optimism.

Articolul precedentSocietatea este un sistem de convingeri
Articolul următorCum ne resetăm mintea? (I)
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
3 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile