© Norul Magellan (LMC) / NASA/ESA Hubble

Fiind pe 5D, timpul ca noţiune și dualitatea dispar. Sunteţi în Continuumul Acum. Dacă sunteţi suficient de centraţi şi de stabili pe starea de 5D, puteţi vindeca pe cineva definitiv.

Noi suntem Fondatorii!

Continuăm să vă aducem informaţii necesare procesului vostru de Ascensionare. Din această perspectivă este important să cunoaşteţi că pe nivelul 5D unde nu mai există dualitate, Sinele vostru poate lua decizii clare dacă implicarea voastră în câmpurile 3D şi 4D, la modul direct, personal şi concret nu se mai derulează, ca în exemplul de mai sus.

Fiind pe 5D unde timpul liniar dispare şi dualitatea se dizolvă în unime, adică într-o singură stare trăită, liberul arbitru poate vedea destul de repede în viitorul apropiat consecinţa unei decizii. Desigur că pentru a reuşi acest lucru în mod curent este necesar deja să fiţi în 5D ca etapă evolutivă.

Deja-vu-urile şi unele flashuri pe care le aveţi sunt în realitate fragmente informaţionale trimise de către Sinele vostru de la nivelul 5D, care văzând înainte pe linia temporală anumite chestiuni importante din viaţa voastră, deşi vouă s-ar putea să vi se pară banale, vă anunţă din timp despre asemenea posibilităţi...

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Următorul episod<< Contrariile Unimii – Ştiinţa Cifrurilor CosmiceContrariile Unimii – Starea de Permanență >>
Acest articol face parte 10 din 12 seria Contrariile Unimii
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile