Veghetorii configurează tot ceea ce înseamnă linii temporale fixe și relative

Procesul Vieţii în univers este asemenea unui mecanism care împletește fire infinite de linii temporale în fiecare dimensiune a existenței.

Tevatura stârnită în jurul Ucrainei în ultima vreme a dat apă la moară multor scenarii alarmiste, care mai de care mai năstrușnice, astfel încât opinia publică de pe la noi și de prin Europa a pus botu’ la vrăjeala propagandistică și ieftină a mass-mediei încă aservite grupurilor de interese. Vă mai amintiți de celebrul și diabolicul J.R. Ewing din serialul de succes „Dallas”, care a vrut să dea o lovitură de stat într-un stat arab pentru a pune mâna pe tot petrolul de acolo? Ei bine, actualul președinte Joe „Senilul” Biden corespunde exact acestui personaj sinistru din „Dallas” – Ewing Oil Company! Cu deosebirea că nu e la fel de deștept ca J.R.! Din contră, de o stupiditate incredibilă – există deja videoclipuri de la conferințele sale de presă unde la sfârșit crede că e înconjurat de zeci de persoane, dar în realitate nu e nimeni lângă el! – ceea ce duce la ideea că acest senil, care devine octogenar anul acesta, pune în pericol întreaga omenire, datorită lăcomiei lui și a familiei sale de a pune mâna pe bogățiile subsolului ucrainean.

Escaladarea conflictului dintre Moscova și Washington tensionează civilizația umană, și pune sub semnul riscurilor mari stabilitatea întregii omeniri. Însă nu aceste personaje decid singure, ca și în spatele celor de la Bruxelles, în spatele lor se află adevărații „artizani” ai acestei stări de lucruri. Însă și aceștia, fără să realizeze controlul dintr-o altă „Umbră” la care sunt conectați prin lăcomia și întunecimea sufletelor lor, sunt influențați de spirite reptiliene care la rândul lor ascultă de Draco și de Arhoni, toate acestea fiind supuse entității numite de către gnostici Lucifer. Adevărul despre războiul din ceruri este că a existat – vezi îndelungatele războaie din Lira-Orion – și încă se duce și la ora actuală între cei ai Luminii și cei ai întunericului.

Dar ceea ce este foarte interesant este că există imediat sub Fondatorii menționați de Sal Rachele în cărțile sale – o altă categorie de entități numite Veghetorii. Aceștia au rolul de a urmări evoluția tuturor civilizațiilor din Cosmos – universurile din acesta fiind în realitate structura ordonată a vieții emanate de către Creator – pentru a vedea care sunt acele rase care reușesc să respecte până la capăt, când ajung la stadiul de Conștiință Colectivă, legile spirituale date de Creator. Veghetorii lucrează, dacă putem folosi un asemenea termen, cu energii care compun destinele oricărei forme de existență aflată sub nivelul lor. Ei configurează tot ceea ce înseamnă linii temporale fixe și relative, adică cele care nu se schimbă și cele care pot fi schimbate. De la un asemenea nivel lucrurile se văd ca o nesfârșită „mașinărie” care emite un număr infinit de „fire temporale”. Fiecare „fir temporal” este o undă de energie și informație, care conține în ea un model variabil de manifestare, și ceea ce conține un asemenea fir determină apariția și evoluția formelor de existență oriunde în Cosmos. Astfel, nenumărate asemenea fire se întrepătrund, se întretaie, pentru ca la un moment dat să se întâlnească din nou și să se atingă între ele, câte două sau mai multe deodată, în diferite momente de manifestare a lor. Și deseori asta se întâmplă între lumi, adică liniile temporale din diferite lumi se ating între ele, întocmai ca membranele unor baloane de săpun gigantice. Și când se petrec astfel de „atingeri” se creează portaluri și „găurile de vierme” prin care se poate călători instantaneu sau foarte repede la distanțe astronomice sau în alte lumi. Practic este ca o mașină de țesut ca la bunici la țară, o astfel de unealtă fiind numită pe vremea celor bătrâni ”război de țesut”.    

Dar lumea ca și denumire nu este un termen care aparține doar omenirii Pământului. Lumea poate fi înțeleasă din acest punct de vedere ca orice parte a existenți unde trăiesc ființe raționale și inteligente, deci oriunde în Cosmos. Prin urmare, aceste fire temporale „fabricate” de Veghetori și sub îndrumarea acestora determină pe toate liniile temporale apariția și evoluția civilizațiilor, oriunde s-ar afla acestea în atâtea și atâtea galaxii. Datorită acestui aspect, la fel cum sunt firele de la războiul de țesut al bătrânelor noastre de la țară, firele sau ițele sunt aduse uneori la un loc, după ce sunt trecute printre acele fire întinse de-a lungul cadrului de lemn, și apoi pliate și readuse forțat către cele de dinainte care deja au fost strânse și care treptat formează ceea ce știm că se numește „scoarță” sau tapiserie alcătuită din diverse tipuri de țesături. Ei bine, la fel se procedează și în privința omenirii noastre!

Fiecare fir care se adaugă la celelalte reprezintă în contextul menționat să zicem 1 an. Fiecare iță care este adusă cu acea mică furcă și lipită de cele anterioare, formând astfel tapiseria, este un ciclu care se adaugă la anterioarele, și astfel dacă transpunem un asemenea concept de lucru, la „războiul de țesut”, putem înțelege în ce fel, de exemplu, în cazul omenirii noastre, este țesută această tapiserie a tuturor evenimentelor care s-au întâmplat în trecut și se petrec în prezent. Dacă luăm asta în considerare acest model aplicat de către Veghetori și în cazul civilizației noastre, vom înțelege de ce unele civilizații străvechi au dispărut, și mai ales de ce actuala omenire este în stadiul în care este. Și la fel precum în firele trecute prin războiul de țesut apar uneori noduri, și se agață firele între ele din cauza unor porțiuni din acelea subțiri din componența lor care parțial se destramă și se încurcă între ele, la fel în omenire apar asemenea „noduri”. Dar asta se întâmplă nu din cauza Veghetorilor, ci din cauza calității „firelor” adică a acelor națiuni, grupuri și indivizi – pe care le putem asemui pe toate acestea cu micile neregularități din componența firelor – care deviază de firul normal și determină ici-colo încâlceala acestor mici firicele. Un asemenea „nod” care apare în omenire poate cauza evenimente care strică aspectul frumos al imaginii civilizației noastre, întocmai cum un nod dintr-acesta dintr-o țesătură se poate observa acolo unde apare în țesătura unei haine.

Și dacă lucrurile stau așa, ițe temporale țesute într-un „război de țesut” multidimensional, înseamnă că nimic nu se petrece la întâmplare, nici măcar în lumea noastră. De ce? Pentru că acesta este modelul dat de Veghetori… Dar ce se întâmplă când se rupe firul în timp ce „războiul de țesut” țese tapiseria (lumii)…? Vedem în numărul următor… (adică atunci când se rupe firul se întâmplă războaie, pentru că un nod adică grupuri de indivizi determină „înnodarea” liniei temporale și astfel se declanșează dezastre: cataclisme, potopuri etc. iar acei indivizi care se văd mici dumnezei….etc.)

Articolul precedentManagementul Lucrătorilor Spirituali
Articolul următorRealitățile multidimensionale
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
5 3 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Danila Maria Daniela
Danila Maria Daniela
1 an în urmă

Buna ziua.
M-ar interesa sa aflu mai multe detalii despre abonamentul digital.
Ex: Pretul,aparitiile sunt o data pe luna sau saptamanal si tot ce ar mai trebui sa stiu.
Va multumesc si va doresc un week-end linistit!
Mentionez ca nu ma aflu in tara.