Toate cerurile sunt unite într-un Cer Unic – aceasta însemnând că toate civilizațiile trăitoare pe planete se unesc într-o singură mare familie, trăind în pace și armonie după reguli comune, aplicate la nivel de sistem solar și la nivel galactic adunate într-un pact numit Pactul Cerului Unic.

Despre Pactul Cerului Unic spuneam că este noul legământ valabil pentru următorii aproximativ 3000 de ani, însă ceea ce trebuie reținut referitor la acest document este faptul că el este o declarație cosmică, un manifest spiritual care transcende spațiul și timpul și chiar materia însăși, deoarece vorbim despre o chemare la o trezire colectivă unică, fără precedent în istoria umanității, un fel de ultim apel pentru deșteptarea ființelor umane.

Citind și traducând documentul, inevitabil gândul mi-a alunecat la scrierile lui Nostradamus și profețiile lui legate de timpurile din urmă, când lumea se va sfârși pe la finele anilor 3000. Dacă ne luăm după anumite cercetări conform cărora suntem abia pe la anul 1023 – și această dată fiind nesigură din motive evidente: calcularea și recalcularea calendarului de nenumărate ori – atunci ajungem pe la începutul anului 4000, dată care ar corespunde cu celebra predicție. Pare de domeniul SF, știu, însă cele mai SF descoperiri și dezvăluiri s-au dovedit a fi și cele mai reale. Ele nu au fost decât o modalitate de a anunța și a pregăti umanitatea despre schimbările care vor veni, schimbări care trebuie să fie neapărat benefice dacă vrem să mai supraviețuim ca specie în acest colț de Univers. Și ajunsă în acest punct, mintea îmi amintește de unul din marii maeștri ai Geei, pe care noi îl numim Iisus, și care avertiza că după cernerea grâului de neghină, neghina va fi aruncată în focul Gheenei. Este o metaforă, îmi veți spune; este o metaforă voi răspunde și eu, dar cu un sâmbure de adevăr în ea, căci la un moment dat Pactul vorbește despre reciclarea sufletelor, adică despre reeducarea lor în alte părți ale Universului.

Până la acea finalitate, însă, Pactul schimbă ordinea lucrurilor, astfel încât fiecare să poată ajunge la acea înălțare, elevare în conștiință, care să ducă la integrarea deplină în marea Familie Galactică din care facem parte și noi, pământenii. Să nu credeți că noi suntem singurii care avem teme de făcut, să nu credeți că noi suntem singurii care trecem prin acest test și singurii chemați să dea curs chemării manifestului! NU! Sunt multe specii adunate la masa Consiliului Galactic, fiecare cu reprezentanții și plenipotențiarii ei. Și noi, pământenii, cu ai noștri. Vă miră? Dacă ați citi documentul ați fi și mai uimiți; uimiți de câte ne-au fost ascunse, denaturate și servite ca adevăruri indiscutabile, unice și imuabile, adică veșnic neschimbabile. Și înțelegi, și începi să faci legătura cu acele texte gnostice care spuneau că Omenirea este prizonieră, că entități venite de aiurea au înrobit-o și au exploatat-o în folosul propriu. Apoi începi să înțelegi acele comunicări venite prin channeling, care anunțau războaie în cer, duse în proximitatea Geei și începi să înțelegi și aparițiile inexplicabile ale unor obiecte zburătoare, ale unor ființe non-umane întâlnite accidental sau ale unor fenomene care sfidează total legile fizice cunoscute.

Este posibil ca Papa Francisc să fie ultimul lider religios catolic

Citești documentul și realizezi că s-a căzut la pace, că s-a făcut un legământ ca primă și supremă lege, că există șapte peceți ale legământului sacru al unui singur cer și patru chei ale unui singur cer, că există un legământ al Creatorilor (deci sunt mai mulți), o putere a Spiritului Superior Unic (deci textele vechi aveau dreptate când vorbeau despre un Creator Suprem, recunoscut de zeii înșiși), că toate cerurile sunt unite într-un Cer Unic – aceasta însemnând că toate civilizațiile trăitoare pe planete se unesc într-o singură mare familie, trăind în pace și armonie după reguli comune, aplicate la nivel de sistem solar și la nivel galactic, și înțelegi că războiul s-a sfârșit și s-au încheiat protocoale și tratate adunate într-un pact numit Pactul Cerului Unic. Anumite tratate au fost ratificate în anul 2009, altele în 2011 și brusc înțelegi că sunt reale zvonurile cum că Papa s-a întâlnit cu reprezentanții unor alte civilizații, înțelegi de ce chiar în același an Vaticanul a ”scăpat” anumite documente, printre care și acesta despre care vorbim, înțelegi de ce a dat acel motu proprio în 2011 pentru ca ulterior să abroge cele trei bole papale, renunțând la proprietatea asupra tuturor corpurilor umane, asupra tuturor sufletelor și la proprietatea întregului Pământ. Parcă se face lumina, nu-i așa? Suntem liberi și habar nu avem! Nu încă!

Și încă și mai șocant este restul documentului din care aflăm, de exemplu, că există mai multe niveluri de conștientizare colectivă, avem descrise cu lux de amănunte rasele care au participat și descrieri amănunțite ale modului în care este structurat și funcționează Universul. Și asta nu este tot! Pentru a vă face o idee, vă supun atenției Exordiul, adică prima parte a unui discurs, urmând ca în numerele viitoare să mergem mai departe cu analiza, citând totodată și articole importante din Pact.

De Pronuntionis Deus

Înainte ca orice societate, religie sau civilizație de ordin superior să existe în cadrul sistemului stelar pe care îl numim Sistem solar, înainte ca primele gânduri, simboluri sau cuvinte să fie concepute, desenate sau rostite de strămoșii noștri de carne de ordin superior, înainte ca materia însăși să existe, ideea existenței a existat în forma a ceea ce numim Dumnezeu, Universalul, Absolutul, TOTUL, Conștientizarea Colectivului Unic Divin. Pe măsură ce învățarea noastră ca specie de ordin superior a evoluat, la fel au evoluat și aprecierea și admirația noastră față de această forță singulară, unificatoare pe care noi și strămoșii noștri o numim Creatorul Suprem al Universului. Există câteva zeci de stele aflate la distanță de ani-lumină de galaxia cunoscută sub numele de Calea Lactee, căreia îi aparține sistemul nostru stelar și există mai mult de alte o sută de miliarde de sisteme stelare, cu multe planete singulare sau planete cu luni, care de la un anumit punct al evoluției lor pot fi favorabile înmulțirii vieții. Dincolo de galaxia Calea Lactee, într-o zonă mai largă numită Grupul Local de galaxii, există mai mult de o duzină de galaxii mici și într-un grup mai mare, numit Superclusterul Fecioarei, există câteva zeci de grupuri de galaxii. Dincolo de Superclusterul Fecioarei există zeci și zeci de milioane de Superclustere de Galaxii din mica parte a Universului numită Plana Orientului Mijlociu Interior, regiunea care ne definește locul în existența materială. Cu toate acestea, oricât de vastă a devenit aprecierea noastră asupra Universului singular, există o forță unificatoare cu mult mai mare, forța unificatoare a tuturor moleculelor, atomilor, elementelor subatomice, elementelor super-subatomice, ea fiind Conștientizarea Colectivă Unică a întregii existențe care reprezintă conștiința existenței dintre Visătorul suprem ca și creator și Visul ca fiind Univers. La această forță unificatoare și singulară ne-am rugat noi și strămoșii noștri. Aceasta este Unica, Adevărata și Absoluta forță, Creatorul Divin al întregii Existențe. Aceasta este forța spirituală adevărată și extraordinară pe care a dat-o fiecărui membru al Homo Sapiens, specie ce a primit în dar o capacitate spirituală extraordinară, mult peste normal, raportat la abilitățile evolutive ale unei specii atât de tinere. […] Cu toate acestea, în ciuda celor dăruite speciei Homo Sapiens, formele de viață de nivel 6 ale speciei au fost păcălite să creadă multe generații că nu sunt altceva decât creaturi chiar mai puțin valoroase decât alte animale. De asemenea, forțele spirituale au păcălit și blestemat evoluția noastră spirituală, astfel încât chiar și cele mai înțelepte suflete ale speciei sunt condamnate să uite lecțiile vieților anterioare și să se întoarcă ca ignorante, de parcă ar fi coborât în experiență pentru prima data. Așa s-a întâmplat că cei din speciile care au pretins că stăpânesc pentru lumină, cei care au promis speranță au eliberat doar frică și suferință.

(va continua)

4.7 3 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Ena Liliana MK

Mulțumesc pentru contribuția ta la promovarea și înțelegerea acestei cărți/pact prin analizele tale elaborate și bine documentate.
Admir modul in care reusesti in general sa dezvalui si sa clarifici complexitatea informatiilor prin analiza ta absolut profesionala. Te imbratisez cu drag!
Ena Liliana MK

Rusu Mircea Viorel

Ne vom inchina cerului unic condus de masoni, de Rockefeler sau…