Roata Reîncarnărilor (Samsara), a fost deturnată de către arhonii întunecați

Începând cu 2020/2021 algoritmii karmici s-au schimbat. Chestia asta vine de Sus de tot, de la Dumnezeul Suprem, Pleroma, Tao, Sursă, Tot Ceea Ce Este, sau cum vreți voi să-i spuneți.

Karma nu înseamnă pedeapsă, este un mecanism universal de corectare. Dacă ai făcut o greșeală, o poți îndrepta făcând un bine la rândul tău pentru a echilibra balanța universală. Șmecheria e să faci acel bine din suflet, nu din minte. Poți să dai de pomană dacă vrei, dar să dai pentru că așa simți tu, din bunăvoință, nu pentru că așa zice popa sau societatea. Fiind un mecanism de echilibrare, dacă greșeala e prea mare, atunci și binele trebuie să fie pe măsura ei. Câteodată karma este atât de încâlcită încât omul nu vede situația pe de-a întregul. Este un puzzle imens! Plus, că de multe ori, fiecare om se simte îndreptățit să “plătească” în felul său, după cum consideră. Dintr-o perspectivă umană, e greu să aranjezi la perfect talerele balanței. N-ai imaginea de ansamblu, de aceea o bună parte din această karmă este negociată de către ghizii spirituali ai persoanei, împreună cu maeștrii karmici (Quan Yin, El Morya, Saint Germain etc). Fiecare dintre acești maeștri sunt specializați pe diferite probleme, de la cele sentimentale și juridice, până la chestiuni ce țin de viață și de moarte.

Corpul astral al Geei era atât de îmbâcsit cu energii de joasă frecvență, încât nu putea trece în 5D cu toate regatele și dimensiunile ei. Acest bazin karmic era asemănător unui cancer în metastază. Toate anomaliile lumii, de la războaie și până la avorturi, se adunau în pântecul planetei. Peste câteva miliarde de suflete erau blocate în astral, adică în corpul emoțional al Geei! De exemplu, în cazul avorturilor, sufletele rămâneau blocate între planuri, adică nici întrupate, nici libere să plece, cauzând dezorientare. Aceste suflete, datorită legămintelor dintre mamă și viitorul copil, rămâneau pur și simplu “agățate” neputând onorara acordul sufletesc. Până la venirea arhonilor întunecați, nu exista așa ceva ca “sarcină nedorită”. Sufletul care urma să se nască în plan fizic își alegea familia conștient, împreună cu viitorii părinți. Prin diferite trucuri și iluzii, arhnonii întunecați au reușit să blocheze mai mult de jumătate din cele 144.000 de gene. Din Homo Sapiens, oamenii au fost transformați în Homo Karmicus.

Din Homo Sapiens, oamenii au fost transformați în Homo Karmicus.

Roata Reîncarnărilor (Samsara), a fost deturnată de către acești arhoni întunecați și entități parazite. Este ca și cum vreți să asamblați un puzzle și cineva vi-l dezasamblează imediat cum îl puneți în ordine. Imaginați-vă cât de complexe și încurcate sunt aceste tratative karmice, având în vedere că sunt miliarde de ființe! Arhonii întunecați spuneau cam așa: “OK, vrei să vii pe Pământ și să evoluezi? Te costă atât din energia ta.” Numai că aici, ce să vezi!? Odată ce sufletul semna acordul se trezea blocat în planul astral inferior, speriat și confuz, pentru că între timp, mama (și chiar părinții sau întreaga familie), tocmai primise un program mental pentru încurajarea avortului. Este ceva asemănător votului, atunci când ți oferă două opțiuni la fel de proaste. În felul acesta, arhonii întunecați se spălau pe mâini de karmă: “Ce domne’, ei au ales!” Rețineți un lucru important. Aceste entități întunecate au nevoie de noi, deoarece nu pot crea în mod direct. Lumina lor interioară pâlpâie, au uitat de sufletul și esența lor și nu se pot auto-susține.

Începând cu 2020/2021 algoritmii karmici s-au schimbat. Chestia asta vine de Sus de tot, de la Dumnezeul Suprem, Pleroma, Tao, Sursă, Tot Ceea Ce Este, sau cum vreți voi să-i spuneți. Este una dintre Dispensele Divine despre care am mai vorbit. Înainte de schimbarea algoritmilor karmici, se duceau adevărate negocieri pentru eliberarea sufletelor, în funcție de menirea și destinul fiecăruia. Multe suflete maestre, prin sacrificiu, se ofereau să preia un procent mai mare din karmă colectivă, pentru a transmuta orice fel de negativitate și pentru a ușura munca celorlalte suflete. Practic, puteau duce mai mult datorită nivelului de cunoaștere. Totuși lucrurile trebuiau făcute cu grație, deoarece un suflet evoluat are o misiune de anvergură mai mare față de un suflet neexperimentat sau tânăr. Gândiți-vă că arhonii întunecați au devenit atât de disperați, încât au încercat să-l asasineze inclusiv pe Iisus din trecut, pentru a crea o nouă linie temporală. Dincolo de planul fizic, timpul este mult mai fluid și maleabil. Era necesar să se găsească acel echilibru perfect, pentru a pune Planul Divin în aplicare cât mai eficient.

Lucrurile nu decurgeau mereu conform Planului Divin. Nu puține au fost momentele când în urma negocierilor se crea și mai multă karmă, declanșând războaie, explozii și fisuri în Continuum-ul spațiu-timp, aducând și mai multe entități parazite non-fizice, unele chiar din alte Universuri Locale (alte galaxii). Operațiunea de curățare karmică a Pământului devenise din ce în ce mai complexă pentru Ierarhiile Cerești de Lumină. Pur și simplu această imensă încâlceală de plăți, de datorii, de vieți netrăite, de amânări, de regrete și de disperare, creau în jurul planetei o adevărată încrengătură karmică, asemănătoare unui nod gordian. Era nevoie de-o sabie să taie acest nod perpetuu. Atunci s-a decis din înalt, de la nivelul Sinelui Spiritual, să înceapă curățarea de primăvară. Trecem, cu adevărat, prin Primăvara Cosmică!

A fost necesară schimbarea algoritmilor karmici pentru a permite eliberarea sufletelor din astralul inferior.

Vă dați seama că lucrurile nu sunt atât de ușoare pe cât par. A fost necesară schimbarea algoritmilor karmici pentru a permite eliberarea sufletelor din astralul inferior. Apoi, pentru a permite generațiilor noi de suflete să se reîncarneze pe Pământ fără să preia prea multă karmă colectivă și anomalii genetice. Ierarhiile Celeste au făcut o mișcare de geniu. Au cerut permisiunea Creatorului de-a schimba algoritmii karmici fără acordul Sinelor noastre individuale (majoritatea oamenilor oricum nu știu să aleagă în acord cu Voința Divină). Îngerii, Arhanghelii, Maeștrii Spirituali, împreună cu multe civilizații evoluate și Consilii Galactice din universul nostru local, au lucrat la unul dintre cele mai elaborate planuri de vindecare karmică, FĂRĂ a perturba echilibrul universal. Practic, acest “rezervor” karmic negativ de acumulare, a fost absorbit în mod egal în corpul cauzal al tuturor ființelor care trăiesc pe Geea, inclusiv în corpul cauzal al planetei. Cu alte cuvinte, karma tuturor oamenilor a fost redistribuită în conștiința colectivă planetară și preluată inclusiv de regnul animal, vegetal și mineral. În felul acesta, s-a produs o iertare masivă, încât planeta a săltat în doar doi ani, de la 250 Hawkins (Neutralitate) la 350 Hawkins (Acceptare, Iertare și Transcendență), urmând să crească vertiginos în următorii 10 ani spre 500-540 (Iubire Necondiționată)! Atunci să te ții nenică!

Evident, pentru schimbarea acestui algoritm, în termeni lumești, a fost nevoie de un compromis. Deși bazinul karmic de acumulare a fost golit, karma dintre oameni continuă să crească și mai mult, datorită schimbărilor accelerate. Acum, diferența este că acest bazin karmic, pe cât de repede se umple pe atât de repede se golește, iar pentru asta, plățile și datoriile karmice se achită foarte repede! Aceste plăți sau treburi neterminate, se achită de multe ori instant, nemaifiind nevoie de alte vieți pentru repararea greșelilor. Atenție la ALEGERI și DECIZII, deoarece mecanismul cauză și efect răspunde foarte repede! Vibrația Pământului crește atât accelerat, încât foarte multe suflete nu se mai pot întoarce la întrupare. Pur și simplu este o incompatibilitate de vibrație și frecvență. Multe dintre sufletele involuate vor fi escortate pe alte planete, conform rezonanței lor. Arhonii întunecați știu asta și fac tot posibilul să oprească această ascensiune planetară în 5D. Practic rămân fără hrană. Cu toate acestea, orice ființă se poate întoarce către Lumina lui Dumnezeu, deși în cazul entităților întunecate este mai greu, deoarece nu conștientizează importanța sufletului. Ierahiile Celeste și Forțele de Lumină știu și ei asta, evident, de aceea vor veni cu un alt Plan, la fel de ingenios. Vor aduce pe Pământ o nouă geometrie, nemaiîntâlnită în univers, prin care să despartă Lumina în mai multe combinații de culori, fiecare cu proprietăți specifice, conform unor mandale 12D.

4.8 4 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Chibulcutean Cristina

Foarte interesant!

adriana

f interesant cred si adevarat

Laura

 Multumesc mult pentru acest articol, care mi’a dat niste raspunsuri. Am avut o copilarie foarte dificila, si de multe ori mi’am zis, mai in gluma, mai in serios, ca in mod sigur, am fost deturnata cand mi’am ales familia. Sau am fost schimbata la maternitate. Cert este ca nu am fost dorita si nici iubita. Parintii mi’au zdrobit aripile. Cand am citit fragmentul in care explicati ca sufletele pot fi deturnate la reincarnare, am avut raspunsul cautat. Un raspuns pe care il gândeam, dar mi se parea prea nebunesc. Multumesc inca odata. Ma intreb daca ati avea niste completari despre cum am putea sa ratrapam acest timp pierdut ? Numai bine!

Editat 2 ani în urmă de Laura
COSMOS

Să vă luați menirea în serios. Timpul 3D, liniar, nu se mai recuperează.