Singurul antidot complet rămâne deschiderea Inimii Sacre sau a Conștiinței Christice.

O să vă rog să citiți cu multă atenție. Sunt chestii care ar putea să vă salveze viața. Am adresat câteva întrebări tehnice Consiliului de Lumină, Confederației Galactice (cea din 5D) și bineînțeles, lui Zamolxe al neamului nostru. Poate vă întrebați unde? La Costești, la cetate! I-am chemat dintr-un spațiu al Inimii Sacre, altfel n-aș fi îndrăznit să-i deranjez. Vă explic imediat.

Avantajul dimensiunii 5D este că poți transcende timpul liniar, iar conștiința nu este încapsulată într-un ego limitat, așa cum se întâmplă cu majoritatea sufletelor întrupate. Distanța dintre noi și ființele din subtil nu este măsurată în lungime carteziană, ci în frecvență. La baza înțelegerii noastre mentale, este doar o geometrie cu ceva dimensiuni extra (inclusiv la nivel Planck), unde sufletul se proiectează în „timp” (adică pe alte coordonate ale Continuum-ului). Trecerea prin procesul morții și nașterii implică o astfel de călătorie dimensională a sufletului. Acel celebru „tunel”, care din păcate a fost deturnat de către Controlorii planetei pentru a menține sufletele în jocul karmic și pentru a le „farma” (acel “loosh” celebru despre care se tot vorbește). Cu alte cuvinte, sufletele sunt păcălite prin crearea unei lumini artificiale, false, ale Demiurgului (se spune că ar fi această conștiință parazitară artificială înnebunită după ordonare și control). În sfârșit. Să nu deviem de la subiect.

Prima întrebare a fost: Ce este în realitate acest „Costești”? Numele de Costești este oarecum impropriu, zona fiind în realitate o Bibliotecă Akashică de unde civilizațiile binevoitoare (în special cele din Pleiade) vin să extragă cunoaștere spirituală stocată în corpul cauzal la planetei, printre care și informații genetice (sunt multe rase cu probleme de ordin genetic). La nivel 3D, locul nu-ți spune mare lucru. Niște urme ale unor urme de ruine. În schimb, la nivel 5D, locul colcăie de magie și mister! Dacă vrei să stabilești un contact ET, fie și pe subtil, fie gen CE-5 a lui Steven Greer, la Costești este locul potrivit! În Limbajul Luminii, zona este denumită Mana-Ana (nectarul), o zonă primordială, îndrăgită de orice civilizație care lucrează cu tipare adamice, însămânțări organice și coordonare evolutivă. Însă atenție, fără o conexiune bună pe inimă, nu poți descărca cine știe ce informații. Ba din contră, locul s-ar putea să nu te atragă mai deloc.

A doua întrebare a fost despre ce facem noi ca țară, ca neam, ca popor, ca egregor, ca ce vreți voi. Cum trecem prin această pandalie, cu bine, la nivel colectiv? Ingredientul lipsă este și va rămâne CONȘTIINȚA. Răspunsul s-ar putea să nu vă convină la prima vedere. Este vorba de iertare. Da! Iertarea! Păi stai puțin, asta ne-au mai spus-o și alți înțelepți de-a lungul timpului, nu-i nimic nou sub Soare. Exact! Vă așteptați la cine știe ce tehnică pompoasă sau vreo soluție magică? Nu, nu există! De ce? Pentru că n-ai cum să împaci pe toată lumea din exterior! Iertarea este un act de bunăvoință interioară, un câmp de frecvență care îți permite să trăiești fără să te lași cotropit de ego, cu toate fațetele sale (starea de victimă-salvator, nevoia de-a avea dreptate, frustrări sexuale, critici etc). Nu vă ofer acum lecții de etică sufletească, în schimb, vă pot spun ce puteți pierde. Ei bine, totul! Mi s-a spus clar că nu vom putea face pași serioși dacă nu integrăm nivelul iertării în viața noastră. Din punct de vedere tehnic, acest nivel al iertării se află la 350 Hawkins, Iertare și Acceptare (cautați harta conștiinței). Poate vi se pare greu, și poate chiar așa și este, mai ales că doar 25% din populația României a integrat acest nivel al iertării. Dar rețineți un lucru esențial! În momentul în care noi ne-am născut, cu prima gură de aer trasă în piept, am acceptat viața așa cum este ea. Altfel, noi nu am fi trăit. Fără iertare și acceptare, rămâi la stadiul unui suflet imatur și capricios, care nu vrea să-și asume nimic din ceea ce trăiește. Este primul pas serios către declanșarea procesului de vindecare, căci iertarea acționează precum un filtru, care separă impuritățile, de lucrurile care îți sunt folositoare. Accepți felul cum te simți, acum și oricând? Acesta este adevărul tău! Restul, e doar nutreț pentru intelect. Să trecem la a treia întrebare.

A treia întrebare a fost despre v@x și dacă există un leac pentru efectele secundare. Am întrebat inclusiv despre oxidul de grafen (celebrul Black Goo sau Mâzga Neagră). Există inclusiv “Black Goo” bun, nativ Pământului, cum este obsidianul. Acest Black Goo este asemănător unei rețele neuronale, foarte sensitiv în preajma câmpurilor magnetice și poate fi reprogramat prin diferite frecvențe. Din păcate, v@x-ul alterează codul sursă (ADN) la nivel fizic. Mi s-a spus să folosim cunoașterea acumulată din strămoși și să cerem ajutor celor care o dețin (nu informație, ci cunoaștere!). Aici sunt mai multe variante. În primul rând nu putem încălca decizia și alegerea sufletelor care au ales calea v@x-ului. Dacă în schimb cer ajutor, îl putem oferi cu plăcere, atât cât putem, conform a ceea ce cunoaștem. Acest oxid de grafen acționează ca un superconductor și este folosit inclusiv în genetică pentru secvențierea ADN-ului. Oxidul de grafen este foarte toxic și este asemănător unui radical liber care produce oxidare celulară. De aceea corpul are nevoie de antioxidanți puternici, precum GLUTATIONUL și detox la greu (voi posta în curând o rețetă naturală). Dar atenție, acestea vor avea efect de ameliorare, atât cât să ofere un mic impuls corpului fizic. Singurul antidot complet rămâne deschiderea Inimii Sacre sau a Conștiinței Christice, căci numai o frecvență superioară lumescului poate reprograma tiparul genetic original. De asemenea, putem cere ajutor, dar dintr-o poziție de EGALITATE, frățească, nu din disperare sau deznădejde!

Cam atât. Să ne fie întru discernământul nostru. Luați doar ce rezonați!

4.4 8 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Elena Raducan

Multumesc ca existati. Am toate Revistele de cand a aparut.