Scrisul dezvolta inteligenta
© Pixabay
Timp estimat de citire: 3 minute

Avem nevoie de o accelerare a abilităţilor noastre de a învăţa şi comunica, sincronizând emisferele cerebrale. De ce trebuie să fie aşa? Deoarece ne aflăm, se pare, în perioada de dinainte de a fi contactaţi în masă.

A scrie este un act eminamente uman. Faptul că devenim conştienţi şi înţelegem că scriem ne diferenţiază categoric de celelalte vieţuitoare.

Atunci când scriem structura noastră cerebrală este conectată la corpurile subtile ale aurei, şi depinde ce anume scriem în acel moment ca să ne dăm seama cu care dintre corpurile subtile rezonăm. Dacă scriem ceva ce ne priveşte personal şi are o componentă afectivă, atunci actul scrierii se conectează cu corpurile astral – emoţiile şi cel sufletesc – sentimentele. Dacă scriem ceva strict analitic, atunci va fi conectat corpul mental. Desigur, acum când tehnologia modernă prin tastatura computerului tinde tot mai mult să înlocuiască scrisul de mână, nu se poate spune că este aceeaşi chestiune. Căci una este să apeşi tastele, chiar dacă tu compui un articol, cum este cel de faţă, şi alta e să scrii cu un pix sau cu un stilou elegant. Dacă privim lucrurile din această perspectivă, ne dăm seama că structura cerebrală, cel puţin la generaţiile de prin 1990 încoace, are deja modificări destul de importante din multe puncte de vedere.

Se pare că un punct nodal al unor asemenea transformări este înţelegerea creativităţii.

Următorul episod<< Scrisul dezvoltă inteligenţa – IVScrisul dezvoltă inteligenţa – V >>
Articolul precedentProtocoalele extraterestre – X
Articolul următorRevista COSMOS Nr. 137 – Decembrie 2018
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile