Soarele si uzina celulara
© Pixabay

Avem posibilitatea prin intermediul soarelui să ne reprogramăm genetic organismul pentru detoxifiere energetică şi reîntinerire fizică la propriu.

De câte ori n-aţi auzit expresia „baie de soare” folosită mai ales vara în sezonul estival…? Am convingerea că de multe ori… Cu toate acestea prea puţin acordăm importanţă acestui factor solar care contribuie în cel mai benefic mod la sănătatea noastră. Şi o să vă dau doar 2-3 exemple despre cum acţionează atât de benefic energia solară asupra corpului nostru, nu doar în plan fizic, ci şi subtil.

De multe ori pentru ceea ce am scris în revistă, dar probabil şi din alte motive cum ar fi invidia de cea mai joasă speţă posibilă, m-am trezit şi nu o dată cu atacuri energetice lansate de persoane pe care le cunoşteam. Ca să înţelegeţi cum se manifestă asemenea atacuri, deoarece le puteţi identifica şi voi destul de uşor după simptome, de cele mai multe ori acestea se manifestă pe emisfera dreaptă a creierului. Desigur că asemenea atacuri sunt pe planul mental sau astral, căci emisfera dreaptă are legătură directă cu imaginea gândită şi cu emoţiile şi atunci astfel de atacuri sunt resimţite până la interfaţa cu stratul eteric ce înveleşte emisferele cerebrale.

Cum se simt atacurile energetice?

De cele mai multe ori ca un cui sau o săgeată înfipte în emisfera dreaptă, cam până la 1 cm în adâncimea emisferei drepte, evident nu pe partea organică ci pe cea subtilă. Este ceva persistent datorită faptului că fiind încărcată cu energie negativă de ură şi răutate, la impactul cu emisfera dreaptă care de obicei la orice om are o energie naturală bună, deci pozitivă, se produce ciocnirea dintre ele care se simte ca o înţepătură persistentă. Aşa ceva poate trece cu nişte pase bioenergetice, dar nu cu vreo pastilă de durere de cap pentru că nu ţine figura.

Trebuie ştiut faptul că până şi aceste atacuri energetice sunt alcătuite din energie solară şi psihică, cea solară fiind motorul pentru cea psihică. Altfel spus trăirea de ură şi răutate conţine particule cuantice încărcate negativ şi ele nu au suficientă forţă să străbată spaţiul până la ţintă, dar cu ajutorul particulelor de energie solară pot fi trimise la distanţă. Particulele solare sunt cele cuantice încărcate cu energie fotonică şi tocmai datorită acestui aspect atacul energetic îşi poate atinge ţinta.

Dar… întotdeauna există un „dar”!

Datorită faptului că fotonii solari există pretutindeni în sistemul solar, deci şi pe Pământ, este uşor să dislocăm încărcătura de energie negativă a unui atac energetic.

Este suficient să stăm la Soare cu emisfera dreaptă expusă direct razelor solare, cuantelor de energie ce vin din Soare, timp de o jumătate de oră, pentru ca luminozitatea fotonilor şi energia lor să pătrundă încet şi uşor în porţiunea de energie subtilă de pe emisfera dreaptă unde s-a înfipt atacul energetic. Astfel această energie de ură nu se va mai putea ţine agăţată de învelişul energetic al emisferei drepte şi în cele din urmă se va dizolva.

O a doua metodă este de a înmagazina energie solară, stând direct în lumina Soarelui, mai ales dacă afară este frumos. După o jumătate de oră de asimilare de fotoni şi energie solară, o dirijăm mental, stând în linişte, către zonele care prezintă probleme, fie un dezechilibru, fie datorită unui atac energetic. Pentru că orice relaţie cu alte persoane se stochează ca informaţie până la nivel celular, rezultă că prin absorbţia energiei solare pusă la unison cu respiraţia liniştită şi ritmică, putem desface acele conexiuni de la nivel celular cu persoane cu care avem relaţii proaste sau negative sau care ne agasează din când în când.

Simpla absorbţie a energiei solare determină o vibraţie fotonică pe care noi n-o vedem, dar care ajunge până la nivel celular.

Toate reziduurile de tip karmic se stochează informaţional în celule, şi acesta este motivul îmbătrânirii, iar gena îmbătrânirii descoperită de către ştiinţă nu face decât să se racordeze la aceste reziduuri care emit energie cu vibraţie joasă. În acest fel avem posibilitatea să ne reprogramăm genetic organismul pentru detoxifiere energetică şi reîntinerire fizică la propriu.

Următorul episodSoarele şi „uzina celulară” – II >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?