Soarele si uzina celulara
© Pixabay
Timp estimat de citire: 3 minute

Avem posibilitatea prin intermediul soarelui să ne reprogramăm genetic organismul pentru detoxifiere energetică şi reîntinerire fizică, la propriu.

De câte ori n-aţi auzit expresia „baie de soare” folosită mai ales vara în sezonul estival…? Am convingerea că de multe ori… Cu toate acestea prea puţin acordăm importanţă acestui factor solar care contribuie în cel mai benefic mod la sănătatea noastră. Şi o să vă dau doar 2-3 exemple despre cum acţionează atât de benefic energia solară asupra corpului nostru, nu doar în plan fizic, ci şi subtil.

De multe ori, pentru ceea ce scriem în revistă, sau din alte motive cum ar fi invidia de cea mai joasă speţă posibilă, ne-am trezit (şi nu o dată) cu atacuri energetice lansate de persoane pe care le cunoşteam. Ca să înţelegeţi cum se manifestă asemenea atacuri, deoarece le puteţi identifica destul de uşor după simptome, de cele mai multe ori, acestea se manifestă pe emisfera dreaptă a creierului. Desigur că asemenea atacuri sunt pe planul mental sau astral, căci emisfera dreaptă are legătură directă cu imaginea gândită şi cu emoţiile, şi atunci astfel de atacuri sunt resimţite până la interfaţa cu stratul eteric ce înveleşte emisferele cerebrale.

Cum se simt atacurile energetice?

De cele mai multe ori ca un cui sau o săgeată înfipte în emisfera dreaptă, cam până la 1 cm în adâncimea emisferei drepte, evident nu pe partea organică ci pe cea subtilă. Este ceva persistent datorită faptului că fiind încărcată cu energie negativă de ură şi răutate, la impactul cu emisfera dreaptă, care la aproape orice om are o energie naturală bună, deci pozitivă, se produce ciocnirea dintre ele, care se simte ca o înţepătură persistentă. Aşa ceva poate trece cu nişte pase bioenergetice, dar nu cu vreo pastilă de durere de cap, pentru că nu ţine figura.

Trebuie ştiut faptul că până şi aceste atacuri energetice sunt alcătuite din energie solară şi psihică, cea solară fiind motorul pentru cea psihică. Altfel spus trăirea de ură şi răutate conţine particule cuantice încărcate negativ şi ele nu au suficientă forţă să străbată spaţiul până la ţintă, dar cu ajutorul particulelor de energie solară pot fi trimise la distanţă. Particulele solare sunt cele cuantice încărcate cu energie fotonică şi tocmai datorită acestui aspect atacul energetic îşi poate atinge ţinta.

Dar… întotdeauna există un „dar”!

Articolul precedentOriginea genetică a omenirii – V
Articolul următorExtratereştrii luciferieni – I
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile