@ Mare e Grădina Lui Dumnezeu

Conform unor rapoarte declasificate, există o specie extraterestră foarte ostilă omenirii, numită Trantaloizi.

De-a lungul ultimelor 4-5 decenii din secolul trecut datorită numărului foarte mare de observaţii şi rapoarte OZN, precum şi a numeroaselor întâlniri de gradul 3 care au avut loc în multe ţări ale lumii, câţiva foşti ofiţeri din serviciile secrete americane şi ale Marinei Americane s-au decis să dea adevărul pe faţă.

Astfel aceşti foşti ofiţeri au demarat o anchetă împreună cu foşti oficiali guvernamentali din adminstraţiile preşedinţilor care s-au succedat la Casa Albă cel puţin din 1990 încoace. Răspunsul din partea acestor foşti oficiali ai guvernului american – care totuşi au dorit să-şi păstreze anonimatul din anumite raţiuni – a fost că în sfârşit se recunoaşte oficial existenţa şi mai ales realitatea OZN-urilor, ca obiecte ce aparţin altor civilizaţii extraterestre.

Există şi dovezi ale piloţilor militari din U.S. Air Force. Şi una dintre probleme care au fost puse, prin prisma unei asemenea realităţi, este dacă nu cumva cu toată tehnologia noastră modernă suntem totuşi depăşiţi de tehnologia deţinută de aceste OZN-uri. Este evident că acestea aparţin diferitelor civilizaţii, şi conform unor rapoarte declasificate, există o specie extraterestră foarte ostilă omenirii, numită Trantaloizi, care are la activ răpiri de oameni şi de animale pentru recoltarea de material genetic divers.

Cine sunt aceşti Trantaloizi?

Rapoartele desecretizate în ultimii ani au ajuns în mâinile anumitor jurnalişti de investigaţii paranormale foarte serioşi, precum Linda Moulton Howe care în anii 90 şi-a început în acest sens cercetările sale legate de celebrele cazuri de mutilare a vacilor găsite pe diferite câmpuri din Anglia.

În luna martie a anului 2017 ea a realizat un interviu într-unul din episoadele serialului documentar Extratereştrii Antici, în cursul căruia a relatat faptul că a intrat în posesia mai multor documente Majestic 12 declasificate, oferite ei de către anumiţi foşti ofiţeri ai unor servicii secrete care între timp s-au pensionat. Din tot materialul documentar care a ajuns la ea, Linda a afirmat că printre multe specii de extratereştri care deja există de zeci de mii de ani pe Pământ vizitându-l periodic, există o specie foarte ostilă omeniri – aceşti Trantaloizi.

Datele declasificate fac referire la sistemul stelar de origine a acestei specii – sistemul stelar Epsilon Eridani, aflat la 10,47 ani lumină faţă de noi. Culmea este că astrofizicienii au identificat de abia în 2016 acest sistem stelar cu mai multă acurateţe, datorită telescoapelor spaţiale de mare putere.

Chiar dacă steaua Epsilon Eridani e ceva mai rece decât Soarele nostru, observaţiile astrofizicienilor au pus în evidenţă faptul că în acel sistem stelar există o planetă de mărimea aproximativă a lui Jupiter, situată cam la o distanţă asemănătoare cu cea dintre Jupiter şi Soare. Deci astrofizicienii confirmă ceea ce informaţiile declasificate spuneau încă din anii 50.

Unele informaţii transmise de către Linda Moulton Howe despre Trantaloizi, este că aceştia sunt o specie creată de către civilizaţia numită generic EBENI. La un anumit moment al evoluţiei sale ca specie creată, cea Trantaloidă – care are un aspect insectoid asemănător arahnidelor – a scăpat de sub controlul EBE-nilor, devenind de sine stătătoare.

Una dintre cele mai ciudate abilităţi telepatice mentale cu care a fost dotată genetic specia Trantaloizilor este aceea de a se camufla sub aspectul unor umanoizi înalţi, blonzi şi cu ochi albaştri. Vă sună cunoscut? Aceste aspecte aparţin în realitate pleiadeenilor! Oare ce au intenţionat EBEN-ii referitor la Trantaloizi? Voiau să se infiltreze substituindu-se pleiadeenilor şi astfel înşelând oamenii din vremurile de demult.

De altfel în „Tăbliţele de Smarald” ale lui Thoth Hermes acesta a scris la un moment dat că aceste creaturi s-au infiltrat printre regii din vechime, omorându-i şi luându-le locul cu falsă înfăţişare umană.

Să fie Trantaloizii acea specie denumită diavoli în Biblie? Eu spun că da! Şi din acest punct toate lucrurile se leagă, deoarece odată ajunşi pe Pământ, şi mai ales în vremurile revoluţiei industriale de pe Pământ, Trantaloizii şi-au luat forme umane devenind în acest fel antica grupare numită Illuminati.

Următorul episodTrantaloizii, un pericol cosmic – II >>

4 COMENTARII

 1. Am citit tablitele lui TOTH și nicaieri nu scrie ca ,,trantaloizii” au ucis regi din vechime și li s-au substituit! TOTH ne spune mereu sa mergem spre lumina sa lasam lanțurile carnii (incheierea ciclului reincarnarii ) și sa facem pasul catre urmatoarea etapa de evolutie!!!! Și tot ce spune TOTH se adreseaza oamenilor cu nivelul de cunoastere din vechime INFINIT MAI MARE DECIT AL OAMENILOR DE AZI.Cei de azi sint mult mai slabi in cunoastere,civilizatie decit cei din vechime..Am decazut ca oameni,moral,spiritual, fata de stramosii nostrii..

  • In the form of man they amongst us,
   but only to sight were they as are men.
   Serpent-headed when the glamour was lifted
   but appearing to man as men among men.
   Crept they into the Councils,
   taking forms that were like unto men.
   Slaying by their arts
   the chiefs of the kingdoms,
   taking their form and ruling o’er man.
   Only by magic could they be discovered.
   Only by sound could their faces be seen.
   Sought they from the Kingdom of shadows
   to destroy man and rule in his place.

 2. mai bine sa nu mai cautam scuze! nu este vina nimanui ca noi ca oameni ne am pierdut drumul drept. Este si greu pt un om sa faca fata la viata asta materiala in care traim. Nu s de vina extraterestrii ca noi nu mai avem anumite norme. ” Diavolul” sopteste la ureche dat nu obliga pe nimeni sa l asculte. Dupa parerea mea ar fi mai simplu sa luam viata asa cum este cu bune si cu rele si sa fim recunoscatori ca avem aceasta posibilitate si sa lasam raul acolo unde este in atmosfera sau dimensia sa.

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?