@ Mare e Grădina Lui Dumnezeu
Timp estimat de citire: 3 minute

Conform unor rapoarte declasificate, există o specie extraterestră foarte ostilă omenirii, numită Trantaloizi.

De-a lungul ultimelor 4-5 decenii din secolul trecut datorită numărului foarte mare de observaţii şi rapoarte OZN, precum şi a numeroaselor întâlniri de gradul 3 care au avut loc în multe ţări ale lumii, câţiva foşti ofiţeri din serviciile secrete americane şi ale Marinei Americane s-au decis să dea adevărul pe faţă.

Astfel aceşti foşti ofiţeri au demarat o anchetă împreună cu foşti oficiali guvernamentali din adminstraţiile preşedinţilor care s-au succedat la Casa Albă cel puţin din 1990 încoace. Răspunsul din partea acestor foşti oficiali ai guvernului american – care totuşi au dorit să-şi păstreze anonimatul din anumite raţiuni – a fost că în sfârşit se recunoaşte oficial existenţa şi mai ales realitatea OZN-urilor, ca obiecte ce aparţin altor civilizaţii extraterestre.

Există şi dovezi ale piloţilor militari din U.S. Air Force. Şi una dintre probleme care au fost puse, prin prisma unei asemenea realităţi, este dacă nu cumva cu toată tehnologia noastră modernă suntem totuşi depăşiţi de tehnologia deţinută de aceste OZN-uri. Este evident că acestea aparţin diferitelor civilizaţii, şi conform unor rapoarte declasificate, există o specie extraterestră foarte ostilă omenirii, numită Trantaloizi, care are la activ răpiri de oameni şi de animale pentru recoltarea de material genetic divers.

Cine sunt aceşti Trantaloizi?

Următorul episodTrantaloizii, un pericol cosmic – II >>
Articolul precedentLupta pentru adevăr
Articolul următorTrepte spirituale
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Achim
Achim
2 ani în urmă

Mda, interesant…

EDGAR CAYCE
EDGAR CAYCE
2 ani în urmă

Am citit tablitele lui TOTH și nicaieri nu scrie ca ,,trantaloizii” au ucis regi din vechime și li s-au substituit! TOTH ne spune mereu sa mergem spre lumina sa lasam lanțurile carnii (incheierea ciclului reincarnarii ) și sa facem pasul catre urmatoarea etapa de evolutie!!!! Și tot ce spune TOTH se adreseaza oamenilor cu nivelul de cunoastere din vechime INFINIT MAI MARE DECIT AL OAMENILOR DE AZI.Cei de azi sint mult mai slabi in cunoastere,civilizatie decit cei din vechime..Am decazut ca oameni,moral,spiritual, fata de stramosii nostrii..

Chiar THOTH
Chiar THOTH
2 ani în urmă
Răspunde  EDGAR CAYCE

In the form of man they amongst us,
but only to sight were they as are men.
Serpent-headed when the glamour was lifted
but appearing to man as men among men.
Crept they into the Councils,
taking forms that were like unto men.
Slaying by their arts
the chiefs of the kingdoms,
taking their form and ruling o’er man.
Only by magic could they be discovered.
Only by sound could their faces be seen.
Sought they from the Kingdom of shadows
to destroy man and rule in his place.

Ana
Ana
2 ani în urmă

mai bine sa nu mai cautam scuze! nu este vina nimanui ca noi ca oameni ne am pierdut drumul drept. Este si greu pt un om sa faca fata la viata asta materiala in care traim. Nu s de vina extraterestrii ca noi nu mai avem anumite norme. ” Diavolul” sopteste la ureche dat nu obliga pe nimeni sa l asculte. Dupa parerea mea ar fi mai simplu sa luam viata asa cum este cu bune si cu rele si sa fim recunoscatori ca avem aceasta posibilitate si sa lasam raul acolo unde este in atmosfera sau dimensia sa.