5G are rolul de a stopa amplificarea vibraţiilor aurei umane în drumul evolutiv către nivelul Ascensiunii!

De aproximativ 1 an încoace “inculta mondială” se străduieşte nevoie mare să implementeze tehnologia 5G în domeniul telecomunicaţiilor mobile, asta incluzând şi comunicarea dintre computerul de bord al unei maşini şi satelit sau un centru operator. Ce este acest 5G, în condiţiile în care cel puţin în România nu s-a explicat pe şleau ce anume înseamnă?

Dacă până în 2019 comunicaţiile mobile aveau o viteză de propagare a semnalului informaţional la nivel de 4G, odată cu dezvoltarea microelectronicii această viteză de transfer al informaţiei a crescut exponenţial. Ca să înţelegeţi diferenţa dintre 4G şi 5G, 4G poate fi asemuit unei maşini obişnuite, un Ford performant să zicem, care are viteza maximă de 240 de kilometri pe oră, în timp ce 5G poate fi asemuit unei maşini şi mai performante, un Ferrari de exemplu, care atinge 325 de kilometri pe oră. Deci o diferenţă de 85 de kilometri pe oră la viteza de deplasare. Buuuun…

Acum… acest 5G este considerat a fi tehnologie de vârf în transmiterea informaţiilor, dar dincolo de o asemenea performanţă, întocmai ca şi în cazul cuptorului cu microunde care încălzeşte mâncarea într-un minut dar îi distruge gustul de tot, la fel şi tehnologia 5G a fost îndelung analizată, pentru a fi apoi aplicată peste tot pe Pământ. Care e şpilul tehnologiei 5G? Se pretinde că avem nevoie de o viteză din ce în ce mai mare de comunicare informaţională. Ok, dar deja 4G îndeplinea aceste cerinţe. Dacă apeşi pe butonul sau ecranul telefonului, în 2 secunde 4G îţi face conexiunea cu Australia sau Canada, am luat două exemple aflate la distanţe foarte mari. Admiţând că 5G poate coborî timpul de conexiune la doar 1 secundă sau o jumătate de secundă, în realitate ce mare diferenţă este între 2 secunde şi o jumătate de secundă? Aproape nici una. Deci motivaţia că s-ar transmite şi mai repede informaţia nu stă în picioare. Să fie transmis un volum informaţional mai mare pe aceeaşi unitate de timp? Asta se poate şi cu 4G. Atunci, care să fie misterul?

5G va bloca capacităţile noastre spirituale

Ceea ce nu s-a spus nicăieri oficial, deoarece pe asta mizează “inculta mondială” – pe lipsa adevăratei informaţii referitor la 5G! – este că tehnologia 5G are rolul de a stopa amplificarea vibraţiilor aurei umane în drumul evolutiv către nivelul Ascensiunii!

Adevăratul scop al tehnologiei 5G nu este mai rapida transmitere a informaţiei, ci formarea unui fel de nou cocon alcătuit din energia Inteligenţei Artificiale, care să bruieze intens conexiunea omului aflat la nivelul 3D adică tridimensional cu dimensiunile superioare, începând cu a 5-a dimensiune sau 5D. Asemenea cuptorului cu microunde, 5G are o viteză sau o acceleraţie mult crescută, care se comportă ca un fel de laser vibraţional artificial, care poate bloca civilizaţia umană la nivelul aurei şi al chakrelor sub un fel de “boltă vibraţională” 5G, care va bloca capacităţile noastre spirituale. Se ştie că dacă într-un spaţiu sunt emise vibraţii, adică oscilaţii, în funcţie de viteza lor mai mică sau mai mare rămân spaţii între sinusoidele vibraţionale. Prin aceste spaţii goale mediumii şi clarvăzătorii pot comunica cu entităţile din dimeniunile superioare. Dar odată ce este accelerată sinusoida în emisia ei, aceasta va micşora spaţiile dintre vârfurile sale de maxim şi minim practic va umple treptat spaţiile respective nelăsând astfel loc pentru conexiunea cu dimensiunile superioare. Deci un fel de blocaj vibraţional ca un scut foarte greu de penetrat către dimensiunile superioare unde Entităţile de Lumină şi Iubire ne aşteaptă să ne ajute.

Deci acesta este adevăratul rol al tehnologiei 5G. Şi credeţi că se vor opri aici dacă nu facem nimic în acest sens? S-ar putea să apară 6G în câţiva ani şi atunci chiar că omenirea ar fi izolată complet din perspectiva vibraţională şi al contactului cu lumile spirituale superioare.

GÂNDIȚI ȘI ACȚIONAȚI! SUNTEȚI FIINȚE DE LUMINĂ ȘI IUBIRE LIBERE!

Citește și:

1 COMENTARIU

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?