Acasă Revista Cosmos Cunoaștere și evoluție Cauzele spirituale ale bolilor – Dinții – II

Cauzele spirituale ale bolilor – Dinții – II

0
2838
© Pixabay

Din analiza dinţilor incisivi reiese felul în care părinţii comunică la modul real între ei, chiar din timpul sarcinii.

Aparent majoritatea oamenilor ar tinde să nu creadă că există într-adevăr o legătură directă între dantura noastră şi problemele ce apar de-a lungul vieţii. Ei bine, indiferent cine crede sau nu, conexiunea există! Şi vă asigur că se poate scrie chiar şi o carte întreagă pe baza unor asemenea conexiuni, dar noi în revistă ne vom opri la aspecte rezumative şi esenţiale.

Primii dinţi din faţă, numiţi popular dinţii mari mai ales cei de sus, sunt incisivii. De fapt incisivii centrali, căci imediat lângă dinţii mari se află incisivii laterali. Atât cei de sus, cât şi cei de jos sunt corelaţi astrologic cu Mercur. În privinţa celor de sus, o întrebare foarte interesantă care poate fi pusă este de ce aceştia sunt cei mai mari dintre toţi? N-ar trebui să fie egali cu ceilalţi? La unele persoane, deşi asta se întâlneşte mai rar, într-adevăr aşa zişii dinţi mari sau incisivii centrali sunt cam egali cu ceilalţi. Dar nu despre asta discutăm aici.

Dinţii mari dacă sunt poziţionaţi cumva inegal unul faţă de altul, inclusiv omologii lor de jos, adică întorşi un pic din poziţia lor normală dreaptă, făcând un unghi anume între ei, rezultă că la nivel de comunicare a voinţei, părinţii biologici ai unei asemenea persoane nu s-au înţeles între ei, deoarece au avut viziuni diferite. Ca urmare, chiar dinainte de a se naşte copilul, i-au imprimat acestuia în ADN conflictul lor, iar copilul se va naşte cu aceşti dinţi poate normali prima dată – dinţii de lapte – dar ulterior când vor apare dinţii de cursă lungă, cum îi numesc eu, cei definitivi adică, cei doi incisivi de sus vor creşte cel puţin unul strâmb cum se zice. Şi depinde care din cei doi dinţi este strâmb, însă pot fi amândoi.

La bărbaţi dacă dintele mare stâng e strâmb, e vorba de o greşeală a mamei care în viaţa individului se poate manifesta la fel în circumstanţe relativ similare. Dacă e dintele mare drept strâmb atunci greşeala aparţine tatălui şi de asemenea se va repercuta în viaţa individului într-o manieră relativ similară, chiar şi cu ceva boli.

CONȚINUT DEDICAT ABONAȚILOR
Următorul episod<< Cauzele spirituale ale bolilor – Dinții – ICauzele spirituale ale bolilor – Dinții – III >>

NICIUN COMENTARIU

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?