Geneza civilizaţiei umane – Tibet şi Carpaţi
Muntele Kailash are distincția unică de a fi unul dintre cele mai apreciate locuri sfinte din lume. Potrivit vechilor credințe, acest munte tibetan enigmatic reprezintă axa lumii sau scara către rai. În multe culturi orientale, Muntele Kailash este considerat cel mai sfânt loc de pe Pământ. Unele surse antice spun că aici se poate găsi misteriosul oraș al zeilor.
Timp estimat de citire: 5 minute

Dacă Primul Descălecat pe planeta noastră a fost în Tibet, a Doilea Descălecat a fost în Carpaţii româneşti.

În imensitatea spaţiului cosmic, însoţită de cohorta celorlalte planete, Terra se deplasează cu o viteză de 30 de kilometri pe secundă.  Întregul sistem solar se deplasează prin spaţiu cu 220 de kilometri pe secundă. Dacă luăm în considerare că Bucureştiul are 32 de kilometri, am putea spune că străbatem capitala într-o secundă, vă daţi seama? Dar şi mai mult de atât, în acelaşi timp întregul sistem solar parcurge distanţa Bucureşti-Constanţa într-o secundă!! Ce n-am da să avem nave cu asemenea viteze, să călătorim într-un început de explorare spaţială!

Dacă tot vorbim de viteză, este logic să ne dăm seama că orice civilizaţie apărută la un moment dat în univers, chiar şi în galaxia noastră, a putut găsi la un moment dat modalitatea descoperită şi de Einstein şi de Nathan Rosen, numită puntea Einstein-Rosen sau gaura de vierme, prin care scurtează timpul şi spaţiul către o destinaţie prea îndepărtată pentru tipurile de zboruri la viteze luminice sau supraluminice. Găurile de vierme sau portalurile cosmice cum mai sunt numite asigură deplasarea aproape instantanee, fiind vorba de viteze mai mari decât cele supraluminice ca să ne referim prin comparaţie pentru înţelesul fiecăruia dintre voi…

Următorul episodGeneza civilizaţiei umane – Tibet şi Carpaţi (II) >>
Articolul precedentReţeaua de Eliberare Spirituală – Chakra Inimii (V)
Articolul următorIstoria secretă a omenirii
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Val kubera
Val kubera
1 an în urmă

Sunteți grozavi! Dacă românii ar citi revista d-tră ar fi cei mai evoluați de pe planetă! Mare lucru măcar să vrei să fi trezit spiritual. Din păcate realitatea cu acest popor este jalnică din punct de vedere al trezirii, evoluției spirituale. Ne rugă pentru ei, dar parcă în zadar.
Continuați dragilor!
Vă mulțumesc că existați!

COSMOS
Admin
1 an în urmă
Răspunde  Val kubera

Mulțumim! Ușor, ușor… Avem răbdare de pisică!