Geneza civilizaţiei umane – Tibet şi Carpaţi
Muntele Kailash are distincția unică de a fi unul dintre cele mai apreciate locuri sfinte din lume. Potrivit vechilor credințe, acest munte tibetan enigmatic reprezintă axa lumii sau scara către rai. În multe culturi orientale, Muntele Kailash este considerat cel mai sfânt loc de pe Pământ. Unele surse antice spun că aici se poate găsi misteriosul oraș al zeilor.
Timp estimat de citire: 5 minute

Dacă Primul Descălecat pe planeta noastră a fost în Tibet, a Doilea Descălecat a fost în Carpaţii româneşti.

În imensitatea spaţiului cosmic, însoţită de cohorta celorlalte planete, Terra se deplasează cu o viteză de 30 de kilometri pe secundă.  Întregul sistem solar se deplasează prin spaţiu cu 220 de kilometri pe secundă. Dacă luăm în considerare că Bucureştiul are 32 de kilometri, am putea spune că străbatem capitala într-o secundă, vă daţi seama? Dar şi mai mult de atât, în acelaşi timp întregul sistem solar parcurge distanţa Bucureşti-Constanţa într-o secundă!! Ce n-am da să avem nave cu asemenea viteze, să călătorim într-un început de explorare spaţială!

Dacă tot vorbim de viteză, este logic să ne dăm seama că orice civilizaţie apărută la un moment dat în univers, chiar şi în galaxia noastră, a putut găsi la un moment dat modalitatea descoperită şi de Einstein şi de Nathan Rosen, numită puntea Einstein-Rosen sau gaura de vierme, prin care scurtează timpul şi spaţiul către o destinaţie prea îndepărtată pentru tipurile de zboruri la viteze luminice sau supraluminice. Găurile de vierme sau portalurile cosmice cum mai sunt numite asigură deplasarea aproape instantanee, fiind vorba de viteze mai mari decât cele supraluminice ca să ne referim prin comparaţie pentru înţelesul fiecăruia dintre voi.

Sadhguru Kailash
Sadhguru, pelerinaj la Muntele Kailash

Punând astfel problema, ne apare ca acceptabilă ipoteza unei colonizări a Pământului de către cel puţin o civilizaţie extraterestră. De altfel există în acest sens destule dovezi, în peşterile unde s-au găsit desene rupestre înfăţişând fiinţe umanoide înalte sau mici, cu costume gen astronaut sau cu căşti şi antene. Asta nu mai e o noutate, dar cu toate acestea oamenii de ştiinţă se încăpăţânează să nu creadă 100% că fiinţe extraterestre – şi nu dintr-o singură civilizaţie, ci din mai multe – au ajuns pe Pământ în vremuri când poate oamenii nici nu apăruseră ca specie sau urmau să fie creaţi ca prototipuri umane de către aceste fiinţe din alte lumi.

Vorbim aici despre ultima Geneză a omenirii, şi nu mă refer la cea biblică, ci la ultima în ordine cronologică, deoarece au mai existat şi alte Geneze în existenţa de câteva miliarde de ani a Pământului. În foarte multe manuscrise străvechi din Asia Centrală se menţionează că originea civilizaţiei umane actuale se află în Tibet. Acesta este un prim adevăr, căci un al doilea adevăr, la fel de valabil ca primul, plasează şi Carpaţii româneşti ca fiind la fel centrul de unde a pornit civilizaţia umană actuală.

În prima parte a acestui articol nu vom descrie care au fost acele civilizaţii care au colonizat cele două centre civilizatoare, dar vom spune că Primul Descălecat pe planeta noastră, ca să spunem aşa, a fost în Tibet. Iar cel de-al Doilea Descălecat a fost în Carpaţii româneşti.

Primul Descălecat a avut loc în urmă cu aproximativ 60.000 de ani

Primul Descălecat a avut loc în urmă cu aproximativ 60.000 de ani şi vorbim despre prima iniţiativă de amploare de colonizare a Pământului de către fiinţe din alte lumi, nu doar de nişte experimente genetice care au dus la apariţia omului. Fiinţele respective au fost nevoite să se adapteze la condiţiile planetei noastre. Ereditatea lor genetică s-a transmis fidel la populaţia tibetană pe care o găsim şi azi prin Nepalul cel aspru. Celelalte ramuri – chinezii, mongolii, vietnamezii, filipinezii şi japonezii sunt derivate ale ramurii tibetane.

Un studiu realizat de către oamenii de ştiinţă a pus în evidenţă faptul că tibetanii sunt mult mai rezistenţi la boli decât confraţii lor enumeraţi mai sus, ceea ce este o enigmă. Tibetanii sunt direct conectaţi psihoenergetic la energiile Shambalei şi Agarthei, unde se află civilizaţia care coordonează evoluţia atât de complexă şi în acelaşi timp complicată a omenirii.

După antepenultima Ştergere, adică penultimul Potop care a a avut loc în urmă cu 60.000 de ani, la penultima catastrofă determinată de către atlanţii dedaţi la magia neagră, coloniştii extratereştrii au ales Tibetul – în zona Muntelui Kailash – pentru a stabili nucleul civilizator de unde avea să pornească iarăşi extinderea unei noi civilizaţii umane.

Să pătrundem puţin în misterul acestei locaţii a Muntelui Kailash, care este sacru pentru tibetani şi budişti.

Forma sa este foarte ciudată, după cum vedeţi în fotografie, amintind de forma unei nave extraterestre gigant. Acest munte este considerat sacru şi dacă cineva se încumetă să-l escaladeze, se petrec lucruri foarte ciudate. Unul dintre acestea constă într-o energie foarte intensă, pe care alpinistul rus Serghei Cistiakov şi colegii săi au perceput-o, când au vrut să escaladeze muntele Kailash în 2007, sub forma unor intense dureri de cap apărute după începerea ascensiunii către creasta muntelui. Ei au pus asta pe seama lipsei de oxigen şi şi-au continuat urcarea, dar câteva ore mai târziu durerile de cap s-au înteţit. Evident că expediţia s-a soldat cu un eşec. Ceva asemănător se întâmplă şi pe la noi în zona Buzăului şi în pădurea Hoia-Baciu din judeţul Cluj, dar şi în Retezat şi în Ceahlău, precum şi la Sfinx.

Carpati Tibet Kailash

O legendă despre muntele Kailash spune că demult în negura vremurilor trăiau doi magi grozavi, yoghinul Milarepa şi Naro Bon-chung – liderul religiei Bon, un curent budist derivat. Potrivit acestei legende, transmisă din generaţie în generaţie cât mai fidel posibil, se spune că cei doi magi au purtat o luptă supraumană, dar niciunul nu l-a putut învinge pe celălalt. Ca urmare au decis să se întreacă până în vârful muntelui. Unul a folosit o tobă magică, iar celălalt, Milarepa, a câştigat folosind „raze de soare” şi astfel a ajuns primul în vârful muntelui. Ce sunt acele „raze de soare”? Cumva jeturi de la un aparat portabil de zbor? Sau un dispozitiv care amplifică puterile aurei? Există cineva atât la muntele Kailash, cât şi în Carpaţii noştri, poate unii şi aceiaşi, care dirijează de milenii din asemenea locuri destinele naţiunilor lumii influenţând în moduri necunoscute evoluţia omenirii?

Nu doar în Tibet se petrec fenomene ciudate, aşa cum le-au descris localnicii de-a lungul vremurilor, ci şi în Bucegii noştri. Locuitorii din Buşteni de exemplu au fost martorii în 1993-1995 a două fenomene stranii. Primul era cel ar unei încărcături electrostatice care-i curenta atunci când se întâlneau cu vreun cunsocut şi dădeau mâna cu el. Şi al doilea a fost o serie de cutremure repetate, de gradele 3-4, înaintea cărora se auzea din interiorul muntelui un zgomot ca un tunet înnăbuşit, acestea oprindu-se brusc în 1999. Ipoteza că sub Crucea Caraiman există tunele imense în care extratereştrii fac experiemente, aşa cum a vizualizat Valentina de la Iaşi, devine o realitate. A cui? Există fiinţe din alte lumi sub Bucegi, într-un plan paralel?

Avea dreptate Radu Cinamar în cartea sa „Viitor cu cap de mort”? Cu siguranţă că da şi vom comenta mai multe despre asta în episodul următor…

Următorul episodGeneza civilizaţiei umane – Tibet şi Carpaţi (II) >>
Articolul precedentReţeaua de Eliberare Spirituală – Chakra Inimii (V)
Articolul următorIstoria secretă a omenirii
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Val kubera
Val kubera
11 luni în urmă

Sunteți grozavi! Dacă românii ar citi revista d-tră ar fi cei mai evoluați de pe planetă! Mare lucru măcar să vrei să fi trezit spiritual. Din păcate realitatea cu acest popor este jalnică din punct de vedere al trezirii, evoluției spirituale. Ne rugă pentru ei, dar parcă în zadar.
Continuați dragilor!
Vă mulțumesc că existați!

COSMOS
Admin
11 luni în urmă
Răspunde  Val kubera

Mulțumim! Ușor, ușor… Avem răbdare de pisică!