Geneza civilizaţiei umane – Tibet şi Carpaţi
Muntele Kailash are distincția unică de a fi unul dintre cele mai apreciate locuri sfinte din lume. Potrivit vechilor credințe, acest munte tibetan enigmatic reprezintă axa lumii sau scara către rai. În multe culturi orientale, Muntele Kailash este considerat cel mai sfânt loc de pe Pământ. Unele surse antice spun că aici se poate găsi misteriosul oraș al zeilor.

Titanii Tineri sperau să-i surclaseze ca potenţial din toate punctele de vedere pe părinţii lor, cei Dintâi, şi astfel să reuşească să preia dominaţia asupra întregului continent european cu toate vechile sale civilizaţii.

Multe sunt miturile ancestrale ale acestui Pământ care astăzi găzduieşte 7 miliarde de fiinţe umane. Se poate spune că spre deosebire de om, celelalte specii de vieţuitoare au avut mereu un număr constant de indivizi, având în vedere că regnul animmal, pentru a rămâne echilibrat, are două categorii: prada şi prădătorul. Astfel o specie nu se poate înmulţi peste măsură, ca să pună într-un eventual pericol ecosistemul, deoarece altă specie o va consuma prin vânătoare. Dar cu omul…eheeeeii… Cu omul este altă poveste…

În vremurile străvechi s-a dat o mare bătălie pentru om.

Zeii din vechime erau împărţiţi în două tabere, Titanii Dintâi şi Titanii Tineri. Primii au creat prototipul Homo Sapiens în urmă cu aproximativ 250.000 de ani şi l-au numit Pelasg, nume a cărui origine etimologică nu înseamnă „negru”, aşa cum susţin mulţi istorici care fac greşeli de interpretare plasând aiurea pelasgii în Africa, ci înseamnă „omul mării” deoarece zona de origine a pelasgilor era cea din jurul Mării Negre. Originea Pelasgilor este în Carpaţi, în regiunea cuprinsă între Carpaţii Meridionali, Câmpia Română şi zonele de ţărm din jurul Mării Negre. Am mai spus că pelasgii erau descendenţi ai celor veniţi din Pleiade pe Pământ. Deci originea lor nu e africană, ci carpatică!

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Geneza civilizaţiei umane – Tibet şi Carpaţi (IV)Geneza civilizaţiei umane – Tibet şi Carpaţi (VI) >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?