Geneza civilizaţiei umane – Tibet şi Carpaţi
Muntele Kailash are distincția unică de a fi unul dintre cele mai apreciate locuri sfinte din lume. Potrivit vechilor credințe, acest munte tibetan enigmatic reprezintă axa lumii sau scara către rai. În multe culturi orientale, Muntele Kailash este considerat cel mai sfânt loc de pe Pământ. Unele surse antice spun că aici se poate găsi misteriosul oraș al zeilor.

Titanii Tineri sperau să-i surclaseze ca potenţial din toate punctele de vedere pe părinţii lor, cei Dintâi, şi astfel să reuşească să preia dominaţia asupra întregului continent european cu toate vechile sale civilizaţii.

Multe sunt miturile ancestrale ale acestui Pământ care astăzi găzduieşte 7 miliarde de fiinţe umane. Se poate spune că spre deosebire de om, celelalte specii de vieţuitoare au avut mereu un număr constant de indivizi, având în vedere că regnul animmal, pentru a rămâne echilibrat, are două categorii: prada şi prădătorul. Astfel o specie nu se poate înmulţi peste măsură, ca să pună într-un eventual pericol ecosistemul, deoarece altă specie o va consuma prin vânătoare. Dar cu omul…eheeeeii… Cu omul este altă poveste…

În vremurile străvechi s-a dat o mare bătălie pentru om…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Următorul episod<< Geneza civilizaţiei umane – Tibet şi Carpaţi (IV)Geneza civilizaţiei umane – Tibet şi Carpaţi (VI) >>
Acest articol face parte 5 din 7 seria Geneza civilizaţiei umane – Tibet şi Carpaţi
Articolul precedentAxis Mundi şi succesiunea civilizaţiilor
Articolul următorMesaje de la Stră-Buni – II
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile