Reţeaua de Eliberare Spirituală
© Shutterstock
Timp estimat de citire: 4 minute

Reţeaua de Eliberare Spirituală are la bază iubirea de semeni, ceea ce va determina cu timpul, un val de simpatie şi empatie faţă de ea, acţiune ce va duce treptat la înlocuirea valorilor lumeşti cu cele spirituale.

Lumea în care trăim a devenit un creuzet social în care există permanentă mişcare. Şi spun asta la propriu, deoarece dacă timp de 12 ore pe o jumătate a planetei e zi şi pe cealaltă e noapte, după alte 12 ore locurile se inversează, unde era zi se face noapte şi unde era noapte se face zi.

Astfel putem spune că omenirea nu se odihneşte niciodată, totul este o forfotă continuă. Există chiar şi servicii şi profesii de noapte peste tot în lume, aşa că permanent pe Pământ există activitate. Închipuiţi-vă totuşi că toată această activitate terestră a celor aproximativ 7,5 miliarde de fiinţe umane este supravegheată de instituţii, de grupuri speciale, de forţele militare cum e la Pentagon, folosindu-se sateliţi de urmărire atât civili, cât şi militari.

La ora actuală, dacă stai acasă şi eşti la calculator, dacă intri pe Google Maps – serviciul mondial de hărţi pus la dispoziţie de Google – şi eşti curios să vezi dacă de la mare altitudine poţi să vezi unde domiciliezi, din 3-4 click-uri pe tastatură Google îţi aduce imaginea blocului sau a casei unde stai, imaginea văzându-se de sus cu posibilitatea de a te apropia cu imaginea pe ecran cam până la înălţimea de 50 de metri deasupra locuinţei. Atât de avansată a ajuns tehnica de supraveghere. Google poate să susţină că e de folos aşa ceva din diferite motive, să-ţi vezi locuinţa în timp ce te afli chiar în casă şi navighezi pe internet. Dar adevărul e că în realitate în primul rând Hărţile Google sunt pentru urmărire şi controlul populaţiei. De abia după aceea e de folos pentru chestii diferite de uz social.

Acesta este doar un exemplu prin care putem înţelege că trezirea spirituală a populaţiei a fost prevăzută de încă de acum 20 de ani. Tocmai de aceea au fost dezvoltate două coordonate de control: Hărţile Google şi dronele. Dronele chiar dacă sunt la începutul lor ca şi instrumente ce pot facilita foarte mult transportul de colete şi în general corespondenţa uşoară către diferite destinaţii, pot fi folosite şi pentru a spiona populaţia. Desigur că aceste drone pot contribui la dezvoltarea şi prosperitatea societăţii, dacă folosirea lor ar avea doar scopuri civile şi benefice. Numai că atâta timp cât există monopoluri în domeniul tehnologiei, care pot folosi Hărţile Google şi dronele pentru a spiona în mod discret societatea, va fi necesară amplificarea trezirii spirituale a cetăţenilor lumii.

La noi în România, mai ales pe reţeaua de Facebook, am constatat că sunt atâţia „deştepţi” care pretind că sunt cunoscători ai adevărului, încât dacă postezi ceva pe pagina ta proprie, despre ceva spiritual, imediat apar lătrăi din ăştia care încep cu tine o polemică vehementă, uneori încărcată de acuze fără temei, de ironii extreme fără motiv, de atacuri la persoană murdare şi josnice.

De ce se întâmplă aşa ceva pe Facebook?

Pentru că se cunoaşte la ora actuală că Facebook-ul este cel mai la îndemână instrument şi pentru campanii electorale, şi pentru propagarea unor curente de opinie favorabile sau din contră ostile, şi deci cu atât mai mult o reţea de eliberare spirituală poate căpăta amploare pe Facebook dar în acelaşi timp o asemenea reţea poate deveni ţinta celor cărora nu le convine trezirea spirituală a naţiei române.

Am văzut destule cazuri în care zeci de persoane au sărit imediat după ce au apărut postări ce susţineau realitatea şi necesitatea trezirii spirituale, aceste persoane scriind pe Facebook cu intenţia de a deturna discuţiile spirituale către derizoriu şi de a compromite iniţiativele spirituale. Deci cu atât mai mult Reţeaua de Eliberare Spirituală din România trebuie să ia amploare, şi din ea pot face parte toţi aceia care sincer şi cinstit îşi sacrifică o parte din timpul lor pentru trezirea celorlalţi.

Sal Rachele spunea, într-un interviu luat de redacţia noastră în urmă cu vreo 2 ani şi ceva, că numai în Bucureşti existau la acel moment aproximativ 150 de mediumi, deci vă daţi seama câţi mediumi are România! Ideea de bază în această privinţă este ca aceşti mediumi să realizeze în câmpul cuantic o conexiune între ei ca misionari spirituali a căror menire este aceea de a contribui fiecare la trezirea populaţiei din ţara noastră. Întrebarea este: în condiţiile actuale, cum se va putea face asta?

Reţeaua de Eliberare Spirituală este în primul rând o conexiune psihică între sute de persoane care sunt cuprinse în Misiunea România.

Unele dintre acestea au deviat în ultimii ani de la misiune, fiind implicate în diferite treburi ce vizează doar scopuri personale. În acest fel a fost necesară înlocuirea lor din mers. Ceea ce a perturbat uneori desfăşurarea construirii acestei reţele. Pe de altă parte aceşti oameni spirituali din România, dintre care fac parte şi cele câteva sute de mediumi, trebuie descoperiţi şi reuniţi într-o grupare unică şi activă, care să ofere permanent informaţii spirituale despre cum trebuie făcute lucrurile în România. Mesajele şi informaţiile lor trebuie răspândite în Reţeaua de Eliberare Spirituală, pe Facebook şi prin alte site-uri şi blog-uri pe internet, astfel încât în raport cu condiţiile sociale dificile de la noi, iniţiativele spirituale să aibă prioritate. Doar în acest fel putem readuce naţiunea la nivelul normalităţii. Desigur că un astfel de efort trebuie să fie ceva susţinut şi de durată, pentru ca efectele să fie durabile în timp.

Ceea ce este cel mai important aspect dintre toate, este că Reţeaua de Eliberare Spirituală poate fi un front de luptă spirituală împotriva Sistemului şi a Illuminati, şi că poate primi în rândurile ei tineri care pot prelua din mers ştafeta de la actualele generaţii de Lucrători ai Luminii. Lupta deşi pare inegală la ora actuală – vezi tinerii păcăliţi de către Sistem care au ieşit în Piaţa Victoriei la proteste – va înclina treptat către victoria în timp a Reţelei de Eliberare Spirituală. De ce aşa…? Pentru că Reţeaua are la bază iubirea de semeni şi aceasta este ceea ce va determina cu timpul un val de simpatie şi empatie faţă de ea, acţiune ce va duce treptat la înlocuirea valorilor lumeşti cu cele spirituale.

Să ne pregătim deci pentru viitoarea revoluţie spirituală care deja se întrezăreşte la orizont…

Articolul precedentTranziţia către Înălţare – Celulele Cuantice (I)
Articolul următorGeneza civilizaţiei umane – Tibet şi Carpaţi (I)
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile