Reţeaua de Eliberare Spirituală
© Shutterstock

Reţeaua de Eliberare Spirituală are la bază iubirea de semeni şi aceasta este ceea ce va determina cu timpul un val de simpatie şi empatie faţă de ea, acţiune ce va duce treptat la înlocuirea valorilor lumeşti cu cele spirituale.

Lumea în care trăim a devenit un creuzet social în care există permanentă mişcare. Şi spun asta la propriu, deoarece dacă timp de 12 ore pe o jumătate a planetei e zi şi pe cealaltă e noapte, după alte 12 ore locurile se inversează, unde era zi se face noapte şi unde era noapte se face zi.

Astfel putem spune că omenirea nu se odihneşte niciodată, totul este o forfotă continuă. Există chiar şi servicii şi profesii de noapte peste tot în lume, aşa că permanent pe Pământ există activitate. Închipuiţi-vă totuşi că toată această activitate terestră a celor aproximativ 7,5 miliarde de fiinţe umane este supravegheată de instituţii, de grupuri speciale, de forţele militare cum e la Pentagon, folosindu-se sateliţi de urmărire atât civili, cât şi militari.

La ora actuală, dacă stai acasă şi eşti la calculator, dacă intri pe Google Maps – serviciul mondial de hărţi pus la dispoziţie de Google – şi eşti curios să vezi dacă de la mare altitudine poţi să vezi unde domiciliezi, din 3-4 click-uri pe tastatură Google îţi aduce imaginea blocului sau a casei unde stai, imaginea văzându-se de sus cu posibilitatea de a te apropia cu imaginea pe ecran cam până la înălţimea de 50 de metri deasupra locuinţei. Atât de avansată a ajuns tehnica de supraveghere. Google poate să susţină că e de folos aşa ceva din diferite motive, să-ţi vezi locuinţa în timp ce te afli chiar în casă şi navighezi pe internet. Dar adevărul e că în realitate în primul rând Hărţile Google sunt pentru urmărire şi controlul populaţiei. De abia după aceea e de folos pentru chestii diferite de uz social.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.
Următorul episod<< Reţeaua de Eliberare Spirituală – IVReţeaua de Eliberare Spirituală – VI >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?