@ Alicja Zmysłowska

Simbolul câinelui indică Sinele nostru spiritual precum și sufletul, iar apariția unui câine în vis transmite în realitate un mesaj de la nivelul sufletului către mintea noastră.

Iată că am ajuns și la animalele de companie sau animalele de casă, cum li se mai spune. Ca și la alte categorii, și aici avem multe aspecte ce trebuie luate în considerare.

De cele mai multe ori oamenii visează – din categoria animalelor – câini și pisici, ceea ce într-un fel toată lumea ar zice că e normal, având în vedere că sunt cele mai răspândite și mai populare animale de companie pentru om. Cu toate acestea și în privința câinilor și pisicilor, atunci când le visăm, există nuanțe care definesc simbolistica și mesajul visului respectiv. Primul criteriu care trebuie luat în seamă în visele cu câini și pisici este culoarea lor. Apoi este vorba și de atitudinea acestor viețuitoare în visul pe care-l avem…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Următorul episodInterpretarea viselor: Animale – Pisicile >>
Acest articol face parte 1 din 5 seria Interpretarea viselor: Animale
SURSĂ Alicja Zmysłowska
Articolul precedentTainele Tarotului – Eremitul și Roata Destinului
Articolul următorModelele și surogatele
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile