Timp estimat de citire: 5 minute

Odată intrat în corpul persoanei, Covid19 cu tulpină de HIV provoacă slăbirea iniţială a sistemului imunitar, fază în urma căreia virusul gripei se instalează în căile respiratorii.

Citiți acest material. Dacă rezonați cu el, bine. Dacă nu, fiecare este liber să creadă ce vrea.

Pe fondul evenimentelor care s-au succedat de-a lungul acestei primăveri, să privim dincolo de cortina cunoscută a societăţii şi să vedem ce se ascunde în spatele vălurilor acestei lumi. Toată nebunia stârnită cu pandemia coronavirusului are în spatele ei o realitate mai puţin cunoscută.

Dar înainte de a trece la explicaţiile de rigoare, trebuie neapărat să menţionez un aspect foarte important, o informaţie auzită la Radio România Actualităţi zilele trecute. Era ora 19:20 şi pe acest post se transmitea o emisiune legată de starea de lucruri cu epidemia de la noi. În direct se afla o doamnă doctor, nu am apucat să aud de la ce spital sau clinică, ce dialoga cu moderatoarea emisiunii. Aceasta a menţionat că mai mulţi ascultători trimiseseră prin sms o serie de întrebări legate de epidemie. Una dintre întrebări, a unui domn trecut de 70 de ani, după voce mi-am dat seama de asta, a întrebat în felul următor: „Doamnă doctor, este adevărat că acest virus Covid19 are în structura sa şi o tulpină din HIV?” HIV adică SIDA. Omul ştia ceva de undeva, se documentase deoarece întrebarea a fost foarte interesantă. După ce a auzit întrebarea, doctoriţa a răspuns cam cu jumătate de gură: „Da… este adevărat…”

Personal cred că nu se aşteptase ca şi alţii să cunoască realitatea din spatele nebuniei cu epidemia. Şi revin la chestiune. Doar astfel se explică de ce şi unele persoane tinere, cu sistem imunitar destul de bun, şi de la noi şi din alte ţări, au fost victime – în unele cazuri cu deces – ale coronavirusului. Şi se explică, deoarece tulpina de HIV ştim că slăbeşte foarte mult sistemul imunitar, iar pe fondul acesta coronavirusul îşi face treaba mult mai uşor. Dar staţi aşa! În natură nu există viruşi hibrizi, natura nu face greşeli!

Şi acum, bomba!! Denumirea de „Big Pharma” este atribuită unui grup de companii producătoare a majorităţii medicamentelor care se fabrică în zeci de ţări ale lumii. Această reţea „Big Pharma” lucrează direct şi mână-n mână cu oculta mondială reprezentată de către gruparea Illuminati sau altfel spus Chimera.

Pentru a obţine un efect pe termen lung, care să-i permită atingerea ultimei faze a instaurării Noii Ordini Mondiale, Chimera a colaborat cu Trantaloizii pentru fabricarea unui virus hibrid, care să afecteze aproape toate categoriile de vârstă. Odată intrat în corpul persoanei, Covid19 cu tulpină de HIV provoacă slăbirea iniţială a sistemului imunitar, fază în urma căreia virusul gripei se instalează în căile respiratorii. De obicei omul sănătos rezistă și la HIV. Menţionez că stadiul actual al ştiinţei încă nu a obţinut încrucişări de viruşi într-unul singur, pentru că fiecare virus are programul său specific, şi în mod natural nu permite altui virus să intre peste programul său. Dar cu ajutorul Trantaloizilor, specie fabricată genetic de către Micii Cenuşii cu care oculta a cochetat decenii la rând, s-a reuşit hibridizarea.

Şi acum a doua bombă!! Toate răpirile de către Micii Cenuşii raportate în lume nu aveau ca scop hibridizarea lor cu specia umană, ci teste pentru a reuşi să vadă cum pot fabrica un virus hibrid şi cum acţionează acesta asupra organismului uman! Şi se ştie că în ingineria genetică cercetările durează uneori şi 20-30 de ani, pentru că sunt foarte multe şiruri informaţionale în segmentele de ADN.

Apoi oculta a trimis în China virusul. De curând – chestie doar de câteva zile în urmă – preşedintele american Trump a reuşit să afle despre acest lucru şi l-a concediat pe unul dintre cei mai importanţi inspectori generali numiţi la PentagonGlenn Fine, care era responsabil cu supravegherea situaţiei coronavirusului în Statele Unite și cu gestionarea celor 2,3 trilioane de dolari pentru tratamentul necesar pacienților îmbolnăviți. Bani care fuseseră blocați din decizia – neraportată lui Trump – lui Glenn Fine. Acesta a fost acuzat că ştia despre faptul că acest virus a fost fabricat în Statele Unite şi transportat în mare secret în China, pentru a da o lovitură de graţie acestui stat care este un rival economic serios pentru americani. Ori se ştie că Pentagonul a fost decenii la rând instrumentul ocultei în contactul cu Micii Cenuşii, dar şi în ascunderea unei asemenea colaborări faţă de opinia publică.

Astfel Chimera – care la origine este o grupare militarizată cu proveniența în Orion – a mizat pe faptul că va împuşca nu doi, ci trei iepuri dintr-o dată: subminarea autorităţii lui Trump și eventuala sa demitere (pentru a pune apoi în locul său un președinte obedient), acuzarea Chinei şi subminarea capacităţii ei economice, şi instalarea pandemiei care ca stare de lucruri motivează şi impune ideea vaccinării globale. Nişte argumente sunt necesare pentru această idee. Deşi Trump este republican, ca şi cei din clanul Bush care au condus Statele Unite în 3 rânduri, şi care au pus planurile Chimerei şi ale Noii Ordini Mondiale în acţiune, Trump s-a situat la 180 de grade faţă de o asemenea obedienţă. Şi ca urmare pandemia, care s-a răspândit în toată lumea atipic de foarte repede pentru un virus de gripă, este instrumentul Chimerei oculte care a decis şi implementarea tehnologiei 5G, şi obţinerea virusului hibrid şi tot acest război surd împotriva omenirii.

Dar întrebarea mea este aceasta: dacă doctoriţa care se afla în direct la Radio România Actualităţi ştia că acest coronavirus are şi tulpină de HIV, de unde avea ea această informaţie? Şi de ce doctorii care ştiu asta nu ies pe posturile TV româneşti să spună adevărul despre această monstruozitate care este susţinută printr-o campanie de feed back negativ de către guvernul actual şi de către preşedintele de la Cotroceni? De ce nu au curaj să spună adevărul?

Vă întrebaţi cine este în spatele întregului fenomen? Chimera ocultă, Micii Cenuşii – care astfel se răzbună prin intermediul Trantaloizilor (niște genii într-ale geneticii, dar genii negative) pentru că au fost alungaţi de pe planetă, şi slugile lor obediente care sunt cu zecile de mii în diferite structuri ale lumii (gen Bill Gates și alții ca el). Tocmai de aceea cu toate că s-a spus foarte clar că acest coronavirus nu se ia din aer, atenţionarea de a nu atinge clanţele, ori alte obiecte atinse de alte persoane este cât se poate de real, pentru că tulpina de HIV din coronavirus tocmai prin atingere se transmite favorizat de virusul gripei (virus hibrid?). Şi de aceea este necesar să ne menţinem igiena zilnică, să folosim dezinfectant. Oficialităţile române ştiu asta, dar tac mâlc, pentru că dacă s-ar spune oficial, ar ieşi panică generală şi nu se mai înţelege nimeni cu nimeni. Era însă suficientă precizarea folosirii dezinfectanţilor şi totul era în regulă, putem ieşi oriunde în oraş, la cumpărături, la rude, la prieteni, la cinema etc. cu condiţia de a respecta regulile de prevenţie. Dar aşa oficialităţile de la noi s-au speriat foarte tare şi acesta este motivul pentru care au reacţionat aşa cum ştim cu toţii.

Trăim actualmente în mijlocul şi în cursul unei bătălii între întunecaţi şi cei luminoşi, profeţită de esenienii de acum mii de ani în manuscrisele de la Marea Moartă. Şi din fericire, pentru că aşa spune şi profeţia, chiar dacă vremurile sunt atât de dificile pentru noi toţi, în cele din urmă cei luminoşi vor câştiga această bătălie. Şi de abia după această bătălie omenirea va fi cu adevărat liberă. Bucuraţi-vă, vremurile sunt aproape!

Articolul precedentMănâncă inteligent! Hrana și Dieta
Articolul următorReaching International Ladies Through Online dating services Websites
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
5 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Doru
Doru
2 ani în urmă

Va aplaud pentru aceasta manipulare de amploare care are ca scop ultim generarea fricii în societate cu privire la extratereștrii și “pericolul” care l-ar prezenta pentru umanitate. Defapt Micii Cenușii au făcut un acord cu oficialiitatiile militare și guvernamentale de atunci, ca în schimbul unor tehnologii sa li se permită sa acționeze prin abduction în scopul hibridzarii pentru a-și putea salva rasa care a devenit incapabilă sa se reproducă. Dar aceasta idee nu mai e în funcțiune de ceva vreme, și-au îndeplinit scopul. Pentru cei interesați de o alta versiune, mai pozitivă, va sfătuiesc să căutați Bashar, channeled by Daryl Anka pe YouTube . Cei care scriu astfel de articole pur și simplu se folosesc de informații asa zis “ezoterice” pentru a va induce o realitate total diferita, o versiune care tot ce face e sa va ancoreze in vibrația fricii dacă alegeți sa credeți astfel de informații.
Sfatul meu pentru toți cei care citesc acest mesaj e sa va stabiliți clar ceea ce preferați, ce fel de viitor preferați, folosiți aceasta perioada pentru vindecarea voastră din toate punctele de vedere, pentru stabilirea clara a convingerilor voastre, pentru documentarea voastră din mai multe surse, iar după, prin intermediul propriilor întrebări sa va stabiliți exact în ce anume va puneți încrederea. În acest sens va recomand noul documentar a lui Steven Greer, Close encounters of the 5th kind, Contact has Begun, căutați pe YouTube Dr. Steven Greer și veți găsi canalul sau care este o adevărată comoara pentru umanitate.
E o perioada cu adevărat minunata, în timpul acestei furtuni , rămâneti în the eye of the storm unde totul e calm.

Revista Cosmos
Admin
2 ani în urmă
Răspunde  Doru

Iti multumim pentru mesaj, sper ca ati mai citit si alte articole la noi in revista, ca sa nu ramaneti cu impresia gresita ca toti non-terestrii sunt rai.

ionascu
ionascu
2 ani în urmă

ce se întâmplă de fapt cu noua ordine mondiala?

Anca
Anca
2 ani în urmă
Răspunde  ionascu

Pai ce sa se intample. Se schimba sefii si la ei.

Ohk
Ohk
2 ani în urmă

Se confirmă.
Prezența unor secvențe mici din virusul HIV în secvența mai mare a coronavirusului a fost făcută public de laureatul Nobel Luc Montagner într-o emisiune TV, pe 17 aprilie.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=27&v=qSWCLHIOiMo&feature=emb_logo
Montagner a luat premiul Nobel pentru descoperirea virusului HIV, deci știe despre ce vorbește. Montagner spune că o echipă de savanți din India a publicat un raport asemănător, dar au fost siliți să retracteze, dar că lui nu-i pot închide gura pentru că este laureat Nobel. Pentru cine nu știe mediul academic blochează toate articolele științice care nu corespund cu tezele oficiale, ”exilându-i” pe savanții care nu respectă cutuma. Deci e practic imposibil ca un jurnal științific să publice un articol care să dezvăulie adevărul. Dacă Montagner ar fi scris un articol pe acestă temă pentru un jurnal științific, articolul ar fi fost respins. Așa în direct la televizor, n-au avut cum să-l ”respingă”, ci doar ulterior să-l dicrediteze.
În ce privește pe cenușii mici cu capul mare îmi par a fi niște savanți nebuni obsedați de teste, dar fără a fi agresivi sau ucigași precum sunt reptilienii-draconienii. Trebuie să fiți atenți la acest detaliu, că boala asta COVID-19 omoară bătrâni în special, are o țintă, nu-i întâmplător.