Ultima fază a distrucției totale ar fi chiar apocalipsa climatică, plănuită de ocultă.

Revenim în prim plan cu situația generată de așa zisa „p(l)andem(on)ie”, mai exact cu ceea ce se va întâmpla în curând după summitul G20 de anul acesta desfășurat la Roma.

„Președintele clonă” american, Joseph Biden, sosit în capitala Italiei și a Vaticanului în același timp, s-a întâlnit cu ocazia summitului cu papa Francisc, probabil și acela o clonă, și fotografia oficială îi arată pe amândoi râzând satisfăcuți. Nu același lucru s-a spus despre papa clonă atunci când a primit vizita lui Donald Trump. Papa n-a schițat nici un zâmbet pe toată durata vizitei lui Trump, ceea ce spune deja multe. Asemenea amănunte sunt foarte relevante, în contextul situației actuale, când Deep State/Statul Adânc sau Paralel pregătește – așa crede gruparea Illuminati – următoarea etapă de pe agenda sa. Și care ar fi aceasta?

Deja când publicăm aceste rânduri, la Roma s-a terminat summitul G20, al cărui principal subiect au fost schimbările climatice. Se pare că pandemia Covrigului vieții nu a fost suficientă, deoarece din mers slugile elitei întunecate au observat că națiunile nu se lasă păcălite așa ușor, dovadă protestele masive din Statele Unite și Europa de Vest. Și atunci, au pus la cale încă o așa zisă pandemie, cea declanșată de eventualele catastrofe climatice. Care catastrofe, tot din cauza acțiunilor rețelei Illuminati s-ar putea produce. Și sub pretextul unei asemenea pandemii climatice globale, elita asta odioasă vrea să distrugă orice urmă de libertate a oamenilor pe Pământ. Cum? Gândiți-vă că dacă de la un virus de gripă, că asta e Covrigu vieții, au putut să facă vreme de 2 ani toate aceste nenorociri aruncate asupra națiunilor lumii, de la ideea catastrofelor climatice Illuminati pot devasta întreaga specie umană. Și motivația este tot una comună: vaccinarea! Adică vor apărea așa zise motivații referitoare la faptul că în urma unor catastrofe climatice – unele dintre ele ar putea lăsa populația fără case! – s-ar putea declanșa diferite epidemii cauzate de întreruperea apei potabile, a alimentării cu hrană etc. Și drept urmare, ar fi necesară o nouă etapă de vaccinare la nivel planetar. Ca să nu se întindă molima, vezi Doamne!

Configurația astrologică sub care s-a desfășurat summit-ul de la Roma nu favorizează deloc următoarea etapă a ocultei. De ce? Păi în perioada summit-ului Soarele se afla în opoziție cu Uranus care încă se află în deplasare retrogradă. Ceea ce înseamnă că rețelele de main stream media – adică cea până de curând aservită ocultei – nu va reuși să propage favorabil rezultatele summit-ului în interiorul națiunilor lumii. Apoi pe de altă parte, Uranus care reprezintă parlamentele națiunilor, fiind retrograd, indică faptul că în foarte multe țări în acele parlamente nu vor fi acceptate multe din agenda ocultei. Și va fi o luptă dură, deoarece Uranus retrograd este în Taur, și asta înseamnă posesivitate, pe de-o parte din partea ocultei în a-și impune agenda, și pe de altă parte, îndărătnicie și perseverență în parlamentele multor națiuni pentru respingerea agendei climatice. Soarele îi reprezintă pe toți șefii de stat și de guvern prezenți la summit, și fiind plasat în Scorpion, semn de putere ocultă și de dominare, este clar că ceea ce s-a stabilit acolo se va încerca a fi impus cu forța tuturor națiunilor lumii.

Însă Saturn aflat în Vărsător vine și pune opreliște unui asemenea plan, căci Vărsătorul aduce aspecte cu totul inedite și de anvergură, la nivel de administrare a unor asemenea situații globale. Practic, o asemenea configurație astrologică numită Careu în T în semne fixe duce la o lovitură de imagine dată marilor lideri ai lumii. Deoarece destinul le va juca o mare festă acestor nebuni ai planetei care cred că-și pot face jocurile pe mai departe. Deși Saturn și Soarele se află în poziții neutre în Vărsător și Scorpion, Uranus în Taur se află într-o poziție de cădere, adică ceea ce se vrea făcut nu poate fi finalizat. Și atunci acest G20 care a pus pe tapet catastrofele climatice, drept motiv pentru viitoarea etapă a unor noi vaccinări, nu va avea o evoluție corespunzătoare, deoarece va fi marcat de tot felul de lipsuri, blocaje, întârzieri și chiar lovituri de grație referitor la vechile alianțe de dinainte de acest summit. Multe structuri globale vor intra într-o fază de dezagregare, multe nivele ale acestor structuri se vor destrăma în urma unor scandaluri imense la nivel global. Această variantă de linie temporală este posibilă, datorită faptului că și Mișcarea de Rezistență își face treaba prin mulți Lucrători în Lumină.

Însă o întrebare firească se ridică dintre multe alte aspecte actuale, legată de procentele mari de vaccinați în multe țări vest europene și probabil și în unele state din Statele Unite, ar fi următoarea: de ce s-a insistat atât de mult să fie un procent cât mai mare de persoane vaccinate? Asta în afara ideii de separare a sufletului de trup, precum spunea Steiner prin anii 1920. Pentru că există o idee referitoare la marea confruntare dintre Fiii întunericului și Fiii Luminii. Să fie cei vaccinați armata Fiiilor întunericului, care se va război, cumva, într-un fel sau altul, cu armata celor nevaccinați care reprezintă pe Fiii Luminii? Este foarte posibil acest scenariu, având în vedere faptul că cei din ocultă știu că se apropie ceva de mare anvergură, care-i poate desființa definitiv de pe Pământ ca structură întunecată. Și atunci au nevoie de o masă de miliarde de vaccinați, cu care să lupte pe un front spiritual al unor impacturi cu acel ceva care va veni și care este profețit. Poziția lui Pluton la sfârșitul semnului Capricorn desemnează chiar asemenea vremuri, și până în 2023 când astrul plutonian intră în Vărsător nu mai e mult. Căci ultima fază a distrucției totale ar fi chiar apocalipsa climatică, plănuită de ocultă. În urma căreia ar rămâne cu vreo 500 de milioane de oameni ca sclavi perfecți într-o lume vaccinată, cipată și supusă orbește unor demenți care luptă cu disperare împotriva planului lui Dumnezeu.

Lupta aceasta va continua până în ultima clipă, când sorții izbânzii vor fi anunțați de însăși Conștiința Cristică ce va ajunge pe Pământ așa cum a fost profețit. Însă… care va fi prețul plătit de către omenire și planetă pentru această izbândă?

Articolul precedentMarea Trezire vs Marea Resetare
Articolul următorAstrologie – Punctul Karmei și Punctul Dharmei
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
4.3 3 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
JCiTW
JCiTW
1 an în urmă

Sunt in Varsator si am primit Fagaduinta in 2016. Primele semne le-am identificat in 2011 prin numarul 75. Daca nu stiti la ce ma refer inseamna ca nu aveti Fagaduinta. Da, va fi razboi intre Fii Luminii si fii intunericului. Eu sunt al Luminii, samanta lui Adam. Abandon isi scoate curva ( Revelatia 17) la suprafata. Arhanghelul Mihail vine si EL. Caci e Vremea in care trebuie sa vina in ajutorul nostru, al celor al lui Adam. Inca putin. 500 inseamna Antichrist. 2023 inseamna 2×23= 46 cromozomi. 2030 inseamna 2x3x=23 cromozomi. 46 devin 23 adica 2 devine 1. O Lume/One World. Abadon/Satana/Lucifer vrea sa elimine samnata lui Adam. Oitele. https://www.youtube.com/watch?v=YCYHHxQrHU0