Vizualizare Aura Cabinetul Cosmos
Vizualizarea Aurei și a corpurilor subtile inclusiv a Corpului Mental prin intermediul unei aparuturi speciale pe care le puteți testa la Cabinetul Cosmos. Acest sistem unic afișează atât echilibrul aurei cât și puterea chakrelor și nivelul energetic Chi disponibil.
Timp estimat de citire: 3 minute

Nu este vorba de a ne controla strict mintea, cât a o înţelege cum funcţionează.

Felul în care noi ca fiinţe umane ne derulăm existenţa, ne face de cele mai multe ori să nu fim atenţi la modul în care mintea noastră acţionează şi reacţionează faţă de multe aspecte ale vieţii de zi cu zi.

Aşa cum am menţionat în numărul anterior, marea majoritate a oamenilor acestei lumi trăiesc într-o iluzie, deoarece mentalul lor este plasat pe planul astral. Ca să înţelegeţi mai bine, este ca şi cum voi vă aflaţi să zicem la etajul patru al blocului, şi vă uitaţi la ce se întâmplă la cineva la etajul doi, în blocul de vizavi. Poate nu este cel mai potrivit exemplu, că duce la ideea de curiozitate extremă, dar cred că este la îndemână. Şi voi uitându-vă la ce se vede acolo, la etajul doi în blocul vecin, cu mintea voastră înregistraţi şi analizaţi, dar fiind la etajul patru în blocul vostru, voi nu puteţi trage concluzii despre ce se petrece acolo la etajul doi, ci doar vă puteţi face cel mult o impresie. De ce? Pentru că nu locuiţi voi acolo. Este simplu. Cu toate acestea în funcţie de ceea ce vedeţi acolo la etajul doi, mineta voastră începe să pună etichete fel de fel. Şi iată cum se face o impresie falsă şi greşită. Aşa este şi cu mintea care în loc să funcţioneze pe planul mental, se coboară pe planul astral. Altfel spus, se întâmplă aşa deoarece vă lăsaţi purtaţi de emoţii, datorită a ceea ce vedeţi şi auziţi. Corect ar fi ca înainte de a vă lăsa angrenaţi de emoţii, indiferent care este situaţia în care vă aflaţi, să analizaţi lucid situaţia şi toate aspectele ei.

Poate aţi observat că mintea noastră este în realitate un vast labirint prin care gândurile se tot plimbă toată ziua. Acest labirint conţine etaje, nivele, încăperi, în care noi depozităm tot timpul aproape tot ceea ce percepem. În unele încăperi depozităm chestii principale, în altele depozităm de-a valma chestii mai puţin interesante, iar în altele de multe ori depozităm foarte puţine lucruri. Ceea ce duce la o idee foarte interesantă, şi anume că mintea noastră este ca o casă cu mai multe etaje, cu multe camere, dar şi cu holuri şi uneori chiar cu porţiuni de întretăiere ale palierelor, aşa cum vedem un fel de holuri ce fac legătura între camere aflate mai jos faţă de altele situate un pic mai sus. Interesant, aşa este? Analizaţi-vă puţin mintea şi veţi vedea că aşa este.

Labirintul minţii noastre poate fi la fel de vast ca şi viaţa pe care o trăim. Şi aici nu este vorba de a ne controla strict mintea, cât a o înţelege cum funcţionează.

 
Articolul precedentChakrele şi echilibrul energetic – Ida și Pingala (II)
Articolul următorCeauşescu şi extratereştrii – V
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile