@ Shutterstock

Dualitatea 4D este necesară să fie depăşită în toate manifestările voastre şi cu fiecare efort pe care-l veţi face în acest sens, veţi putea observa în plan personal, că evoluaţi şi aveţi un mod de gândire mult mai larg.

Salutări! Noi suntem Fondatorii!

CONDIȚIA, de orice fel ar fi aceasta şi la orice s-ar raporta ea, este un factor care merge mână în mână cu dualitatea 4D. Condiţionarea reprezintă factorul care acţionează în funcţie de alegere: vă place sau nu un lucru, sunteţi de acord sau nu cu o chestiune sau alta, şi aşa mai departe.

Veţi începe să înţelegeţi pas cu pas, la început câte puţin pentru a nu fi bulversaţi, că ridicarea deasupra dualităţii, vă duce la schimbarea a ceea ce semnifică A Alege, odată ce veţi ajunge cu nivelul de conştiinţă pe 5D. Pe acest nivel A Alege nu se mai manifestă, se transformă în altceva despre care este dificil pentru voi să vă explicăm acum ca noţiune, dar vă putem spune că în 5D, alegerea devine Manifestarea propriu zisă. Altfel spus, devine A Fi…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Următorul episod<< Contrariile Unimii – Timpul liniarContrariile Unimii – Ştiinţa Cifrurilor Cosmice >>
Acest articol face parte 8 din 12 seria Contrariile Unimii
Articolul precedentContrariile Unimii – Timpul liniar
Articolul următorMisterele Lunii şi Pământului
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile