Contrariile Unimii – VIII
@ Shutterstock

Doar dacă treceţi de dualitatea 4D a finţei voastre, corpul fizic poate accesa energiile nivelului vostru 5D…

Mesajele de la Fondatori continuă cu un nou set de informaţii.

Salutări! Noi suntem Fondatorii!

Condiţia, de orice fel ar fi aceasta şi la orice s-ar raporta ea, este un factor care merge mână în mână cu dualitatea 4D. Condiţionarea reprezintă factorul care acţionează în funcţie de alegere: vă place sau nu un lucru, sunteţi de acord sau nu cu o chestiune sau alta şi aşa mai departe.

Veţi începe să înţelegeţi pas cu pas, la început câte puţin pentru a nu fi bulversaţi, că ridicarea deasupra dualităţii  vă duce la schimbarea a ceea ce semnifică A Alege, odată ce veţi ajunge cu nivelul de conştiinţă pe 5D. Pe acest nivel A Alege nu se mai manifestă, se transformă în altceva despre care este dificil pentru voi să vă explicăm acum ca noţiune, dar vă putem spune că în 5D alegerea devine Manifestarea propriu zisă. Altfel spus, devine A Fi.

Revenind la dualitatea nivelului 4D, pe care cu toţii vă aflaţi de mii de ani deşi nu sunteţi deplin conştienţi de această stare, vă mai putem spune că efectele procesului revărsat asupra voastră de venirea pe Pământ a valului de energie din Marele Soare Central via Sirius, Alcyone, Soare, Pământ, are rolul de a vă restructura aşa cum spuneam setările cele vechi iar un asemenea proces nu este uşor de trăit.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.
Următorul episod<< Contrariile Unimii – VIIContrariile Unimii – IX >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?