Contrariile Unimii
© NASA / JPL-Caltech / Quasarii sau QSO sunt recunoscuţi ca fiind cele mai luminoase obiecte din universul nostru. Conform teoriei Eddington (Luminositatea Eddington) un corp ceresc, asemenea unei stele, poate să atingă maximul de luminozitate (vizibilă cel putin în spectrul perceput de ochiul uman) atunci când atinge un punct de echilibru între energia electromagnetică şi forţa gravitaţională. Fiecare stea tinde către Echilibrul Punctului Zero.
Timp estimat de citire: 2 minute

La nivel cerebral, Dualitatea care se contopeşte în Unime presupune înţelegerea mecanismului de Gândire Unitară.

Asemenea transformări sunt necesare pentru că nu aveţi cum să vă ridicaţi către 4D şi 5D cu structura cerebrală, dacă aceasta rămâne să rezoneze pe mai departe cu formele 3D.

Structura voastră cerebrală se adaptează la fluxul ce devine din dual-unitar, contopirea în fluxul gândirii a tuturor proceselor informaţionale vehiculate de creier producând în realitate aceste senzaţii pe care le percepeţi. Doar dacă veţi avea cele două emisfere aduse la rezonanţă comună şi sincronă veţi reuşi să accedeţi mai întâi către 4D, trecând de câmpurile atractor 3D.

Este la fel de important să ştiţi că fiecare organ anatomic din voi are terminale în scoarţa cerebrală, şi orice aşa zis simptom pe care-l resimţiţi la nivelul organelor anatomice face parte din ciclul unei asemenea transformări.

Viziunea duală asupra lucrurilor de obicei nu vă lăsa să consideraţi autentic un aspect spiritual, deoarece dacă emisfera voastră dreaptă percepea ceva din planurile abstracte, logica emisferei stângi vă contrazicea prin concepţia lumească, aceasta având întotdeauna rolul, până nu e adusă în starea de 5D, de a respinge realităţile spirituale percepute datorită setărilor lumeşti din circuitele sale…

Următorul episod<< Contrariile Unimii – Sinele SpiritualContrariile Unimii – Mintea >>
SURSĂSpitzer Space Telescope
Articolul precedentContrariile Unimii – Sinele Spiritual
Articolul următorCalendarul de la Sarmisegetuza
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile