Evenimentul – III
© Anton Balazh / 123rf
Timp estimat de citire: 4 minute

O altă latură a derulării chestiunilor ce duc spre Eveniment o reprezintă mesajele primite direct de la diferite grupuri de mesageri extratereştri.

Energia planetară este actualmente în continuă creştere, după cum o arată mai multe măsurători efectuate în ultimul timp. Mă refer la energia emisă de către cele 7 miliarde şi ceva de fiinţe umane, la care bineînţeles se adaugă energiile de Lumină şi Iubire aduse pe Pământ de către Emisarii civilizaţiilor galactice şi preluate apoi de către Lucrătorii în Lumină din multe zone ale lumii.

Desigur că datorită diferenţelor dintre nivelele de conştiinţă în interiorul societăţii umane, civilizaţia noastră nu poate evolua în mod corespunzător.

Aşa cum menţiona şi Sal Rachele în interviul pe care i l-am luat în urmă cu 1 an şi ceva, media nivelului de conştiinţă al omenirii este de 4,25 D, ceea ce nu este puţin, dar nici suficient. Ar fi de aşteptat ca în statele mai dezvoltate din punct de vedere economic nivelul de conştiinţă să fie mai ridicat, şi chiar este posibil să fie aşa, dar întocmai ca în seismologie unde diferenţa dintre intensitatea de 4,5 şi 4,6 reprezintă 10 nivele de amplitudine, la fel şi în privinţa nivelelor de conştiinţă lucrurile stau la fel. Adică de la 4,10D de exemplu până 4,20D sunt mai multe subnivele de deschidere de conştiinţă, astfel încât se poate vorbi de straturi diferite de trezire spirituală în interiorul civilizaţiei umane. Şi fiecare subnivel are intesitatea lui.

În privinţa acestor realităţi ale nivelelor de conştiinţă care încep să determine tot mai mult trezirea multor segmente ale civilizaţiei umane, se poate spune că ele conţin modele arhetipale dar şi proiecţii despre viitor pe care Lucrătorii în Lumină, dar şi multe alte sute de milioane de oameni care citesc, se informează şi merg periodic la tot felul de seminarii, le vor configura treptat în vederea Evenimentului pe care marea majoritate a omenirii îl aşteaptă.

Următorul episod<< Evenimentul – IIEvenimentul – IV >>
SURSĂ123rf
Articolul precedentLumile Interioare ale Pământului
Articolul următorEpigenetica
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile