Evenimentul – III
© Anton Balazh / 123rf
Timp estimat de citire: 4 minute

O latură a derulării chestiunilor ce duc spre Eveniment o reprezintă mesajele primite direct de la diferite grupuri de mesageri extratereştri.

Energia planetară este actualmente în continuă creştere, după cum o arată mai multe măsurători efectuate în ultimul timp. Mă refer la energia emisă de către cele 7 miliarde şi ceva de fiinţe umane, la care bineînţeles se adaugă energiile de Lumină şi Iubire aduse pe Pământ de către Emisarii civilizaţiilor galactice şi preluate apoi de către Lucrătorii în Lumină din multe zone ale lumii.

Desigur că datorită diferenţelor dintre nivelele de conştiinţă în interiorul societăţii umane, civilizaţia noastră nu poate evolua în mod corespunzător.

Aşa cum menţiona şi Sal Rachele în interviul pe care i l-am luat, media nivelului de conştiinţă al omenirii este de 4,25 D, ceea ce nu este puţin, dar nici suficient. Ar fi de aşteptat ca în statele mai dezvoltate din punct de vedere economic nivelul de conştiinţă să fie mai ridicat, şi chiar este posibil să fie aşa, dar întocmai ca în seismologie unde diferenţa dintre intensitatea de 4,5 şi 4,6 reprezintă 10 nivele de amplitudine, la fel şi în privinţa nivelelor de conştiinţă lucrurile stau la fel. Adică de la 4,10D de exemplu până 4,20D sunt mai multe subnivele de deschidere de conştiinţă, astfel încât se poate vorbi de straturi diferite de trezire spirituală în interiorul civilizaţiei umane. Şi fiecare subnivel are intesitatea lui.

În privinţa acestor realităţi ale nivelelor de conştiinţă care încep să determine tot mai mult trezirea multor segmente ale civilizaţiei umane, se poate spune că ele conţin modele arhetipale dar şi proiecţii despre viitor pe care Lucrătorii în Lumină, dar şi multe alte sute de milioane de oameni care citesc, se informează şi merg periodic la tot felul de seminarii, le vor configura treptat în vederea Evenimentului pe care marea majoritate a omenirii îl aşteaptă.

Problema care se pune din acest punct de vedere, chiar dacă în omenire lumina infuzată de către lumile superioare spirituale a atins deja cote destul de mari, este încărcătura karmică negativă care încă persistă la modul rezidual în anumite segmente ale societăţii planetare. Iar această încărcătură karmică negativă este alimentată încă de impunerea folosirii carburanţilor convenţionali, ca modalitate de perpetuare a vechilor modele folosite de către oamenii Sistemului, şi în plus dincolo de această realitate convenţională încă sunt puse în aplicare scheme subversive prin care Illuminati încearcă să acapareze zonele unde se află portaluri de energii foarte importante.

Intenţia lor este de a scăpa de pe această planetă, deoarece ei ştiu că Evenimentul – eliberarea omenirii de sub influenţa lor – este destul de aproape, chiar dacă acest lucru ar mai dura să zicem încă 10 sau 20 de ani. La scara timpului un deceniu sau două e doar ca o clipire de ochi şi Illuminati sunt disperaţi pentru că li s-a pus în vedere că toate căile de scăpare de pe planetă sunt monitorizate. De aceea ei încearcă să obţină acces la portaluri folosind agresiunile ca şi conflicte armate.

De altfel mesagerii lumilor galactice au transmis prin Lucrătorii în Lumină, cum sunt de exemplu Sal Rachele, Cobra, Corey Goode sau Dr. Steven Greer, ca în timp ce Lumina şi Iubirea vor creşte pe planetă ca energii eliberatoare, răul acumulat în straturile civilizaţiie umane va fi scos la suprafaţă pentru a fi curăţat integral. Asemenea aspecte deja se derulează, şi ar fi bine ca toţi cei spirituali să ia în considerare un asemenea aspect general, deoarece majoritatea dintre ei aveau impresia că un astfel de proces va fi lipsit de efecte de răbufnire a mizeriei aruncate de Illuminati în omenire.

Este necesar să privim întreaga civilizaţie umană ca pe un sistem alcătuit din conducte şi vase, deci sistemul vaselor comunicante, şi orice blocaj care apare oriunde în interiorul unui asemenea sistem de vase comunicante, se va resimţi de către întreaga structură a civilizaţiei umane prin diferite efecte: criză financiară, blocaj economic, conflicte armate, conflicte diplomatice etc.

O altă latură a derulării chestiunilor ce duc spre Eveniment o reprezintă mesajele primite direct de la diferite grupuri de mesageri extratereştri. Aceste mesaje se referă direct la stadiul unor evenimente importante care se petrec în societatea planetară, deşi subiectele abordate în cursul acestor comunicări aparent ar fi separate între ele. Unele au legătură cu modul în care pot evolua politicile diferitelor state ale lumii care interacţionează între ele direct sau indirect, cum este cazul Statelor Unite, Rusiei şi Chinei.

Americanii încă au grupări de extratereştri negativi aflaţi în spatele Illuminati şi care nu înţeleg deloc faptul că pierd în faţa civilizaţiilor galactice benefice.

Chiar dacă aparent mesajele menţionate descriu în moduri oarecum diferite aceleaşi chestiuni care vor urma să se întâmple, în funcţie de variabilele luate în calcul – reacţia omenirii la diferite evenimente prezentate de către mass-media, alte situaţii care se întâmplă etc. – şi chiar dacă aceleaşi elemente ale realităţii sunt descrise diferit de către aceste surse pământene aflate în contact cu civilizaţiile benefice, ele converg către finalitatea necesară civilizaţiei umane.

Este posibil ca oamenii Sistemului, respectiv slugile spălate pe creier ale Illuminati, să fie la curent cu asemenea mesaje transmise, şi e simplu de înţeles acest aspect deoarece ele sunt puse pe internet spre aducerea la cunoştinţă tuturor celor interesaţi.

Tocmai de aceea Illuminati au recurs în ultimul timp la atacuri cu arme scalare de dimensiuni mai mici şi la nivel regional asupra multor Lucrători în Lumină, crezând în tenebroasa lor stupiditate că pot opri sau bloca procesul de trezire a omenirii şi circulaţia informaţiilor spirituale de-a lungul şi de-a latul civilizaţiei umane.

Despre aceste aspecte am mai relatat, însă din mesajele primite în ultima vreme de la Fondatori vă pot spune că în curând la scara timpului, pentru naţia română, se vor petrece unele răsturnări de situaţie spectaculoase, având în vedere că vom primi ajutor atât de la peliadeni, cât şi de la sacerdoţii geto-daci aflaţi într-o lume interioară paralelă, care la rândul lor sunt în permanent contact cu Shamballa.

Este timpul să deschidem ochii pentru a vedea răsăritul Soarelui în toată splendoarea lui deasupra meleagurilor unde au venit Cei Dintâi Stelari…

Următorul episod<< Evenimentul – Confederația GalacticăEvenimentul – Al Treilea Război Mondial >>
SURSĂ123rf
Articolul precedentLumile Interioare ale Pământului
Articolul următorEpigenetica
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile