originea genetica a omenirii
© CC0 / Pixabay
Timp estimat de citire: 3 minute

Dacă vorbim despre originea genetică a omenirii, trebuie să ne pregătim pentru următorul pas pe care omenirea îl va face, acela că fiecare rasă de pe Pământ îşi va descoperi originea sa stelară.

La ora actuală civilizaţia umană se află într-un stadiu accelerat de dezvoltare. Se pare că asistăm la cel de-al doilea boom după perioada 60-80, când în multe domenii s-au înregistrat rate de dezvoltare foarte mari, cum a fost de exemplu în domeniul electronicii.

Omenirea se îndreaptă acum către o omogenizare şi reducere în acelaşi timp a diferenţelor existente atât între cele trei rase rămase din patru, cât şi a diferenţelor culturale, etnice, sociale etc.

Vorbim deci despre o omogenizare care aduce la un numitor comun – dar fără a uniformiza valorile – naţiunile lumii, credinţele, obiceiurile, valorile şi tradiţiile, astfel încât cu ajutorul tehnologiei moderne asemenea discrepanţe vor dispare treptat până le vor lua locul acceptarea reciprocă.

Deja există dispozitive inventate la Google care permit ca două persoane, de exemplu un japonez şi un turc, să dialogheze faţă în faţă sau la distanţă fiecare în limba lui, dispozitivul traducând automat şi instantaneu frazele rostite de unul în limba celuilalt. Aşa este că e ceva minunat? Vor dispare barierele lingvistice dar în acelaşi timp valorile lingvistice ale fiecărei naţii se vor păstra. Şi se pare că datorită acestor dispozitive mici la purtător, ori instalate pe telefonul mobil, nu va mai fi necesar ca limba engleză să rămână în continuare o limbă de circulaţie internaţională.

La aceste gadgeturi care va facilita foarte mult integrarea naţiunilor la nivel mondial prin păstrarea specificului fiecăreia, se vor adăuga tot mai mult, datorită libertăţii şi drepturilor adevărate ale omului, căsătoriile mixte care deja produc rezervoare genetice hibride preluate de copiii născuţi din părinţi din rase, naţiuni şi etnii diferite.

Din perspectiva aceasta să privim problema din alt unghi, şi anume că hibridizarea asta socială în interiorul omenirii poate duce la aspecte încă nebănuite, care s-ar putea să reformuleze multe dintre drepturile şi libertăţile cetăţenilor lumii. Pot apare noi responsabilităţi, noi tendinţe sociale precum şi noi cerinţe, care să solicite în interiorul naţiunilor legi noi, iar asta s-ar putea să modifice foarte mult, aşa cum spuneam la finalul articolului din numărul anterior, modul în care oamenii se vor purta, vor considera şi vor acţiona ca fiinţe raţionale, inteligente şi responsabile.

De ce s-ar putea întâmpla aşa?

Articolul precedentDereglările corpurilor subtile ale aurei – VIII
Articolul următorReţeaua de Eliberare Spirituală – Conștiința de Neam (VII)
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile