Cât suntem mai treziți din perspectiva spirituală, cu atât vom realiza că întâlnirea cu Creatorul din ființa noastră
Timp estimat de citire: 3 minute

Te evaluezi cu exactitate pe tine și situația ta? Îți recunoști punctele forte și limitele? Există un Dumnezeu? Îmi pierd timpul făcând ceea ce fac; sau nu fac ceea ce ar trebui să fac?

Ne vom ocupa în acest număr al revistei de alte două aspecte ale inteligenței umane, și anume UQ – Inteligența pe care o putem folosi pentru a ne descoperi Sinele Spiritual, și YQ – Inteligența Scopului Personal.

Așa cum ați mai citit în revistă în lunile trecute, psihologia modernă face pași mari în descoperirea de noi fațete ale personalității umane. Pe măsură ce societatea umană se dezvoltă datorită științei și tehnologiei, din personalitatea umană se nasc și se desprind noi expresii ale acesteia. S-ar putea spune că din anumite puncte de vedere suntem de abia la începutul dezvoltării noastre ca specie, deși suntem în stadiul acesta de câteva sute de mii de ani ca ființe inteligente.

UQ este acea abilitate pe care omul o poate dobândi în cazul în care conștientizează că se află în faza regăsirii de sine. Acest Coeficient UQ se referă la toate acele cunoștințe pe care le putem dobândi despre propriul Sine spiritual, în drumul nostru de elevare spirituală. Cât de mult îți dorești să te cunoști? Cât de mult îți explorezi personalitatea prin diferite mijloace, pentru a găsi răspunsurile necesare înțelegerii modului în care tu funcționezi? Sunt doar două dintr-o mulțime de întrebări care-și au conexiunea în Coeficientul UQ.

  
Articolul precedentMasca perfecțiunii, calea către suferință și singurătate
Articolul următorNanocipuri și prostie
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile