Avem oare un creier cuantic?
Imaginea din stânga are o mărime micrometrică. Cea din dreaptă are distanţe de miliarde de ani lumină. Cea din stânga reprezintă o imaginea unui neuron de şoarece. Cea din dreapta este o simulare a unui conglomerat de galaxii înconjurată de materie neagră.
Timp estimat de citire: 3 minute

Undele cerebrale Gamma sunt cele responsabile de apariţia şi manifestarea acestor fenomene spirituale, considerate în mod mistic şi empiric paranormale.

Mecanismele neuronale sunt studiate în prezent cu asiduitate de către multe echipe de cercetători din lumea întreagă. Chiar dacă s-au făcut descoperiri uimitoare cu privire la misterele creierului şi a modului în care el funcţionează, se consideră că noi cunoaştem doar 5% din potenţialul cerebral. Mai sunt foarte multe aspecte de investigat şi de aflat în legătură cu toate mecanismele şi funcţiile creierului.

Dar atât cât cunoaştem în prezent ne oferă posibilitatea de a continua drumul descoperirii de Sine, de ce nu, pentru că şi misterele creierului fac parte din cunoaşterea de Sine, cel puţin în ideea de a şti în ce fel evoluăm mai ales pe partea spirituală.

Dacă descifrăm pârghiile pe care structura noastră cerebrală le foloseşte pentru a funcţiona non-stop, căci şi când dormim creierul este activ, atunci vom putea obţine pas cu pas noi răspunsuri şi să aflăm informaţii inedite referitoare la uluitoarele capacităţi cerebrale.

Se spune că ne folosim doar cel mult 15% din potenţialul nostru cerebral, restul de 85% fiind bănuit că fie ascunde mecanisme necunoscute undeva în adâncurile reţelei neuronale, fie că ar avea legătură cu fenomenologia paranormală. Altfel spus, cu partea spirituală a existenţei noastre.

Undele cerebrale Gamma sunt cele responsabile de apariţia şi manifestarea acestor fenomene spirituale, considerate în mod mistic şi empiric paranormale.

Următorul episod<< Avem oare un creier cuantic? – Undele Cerebrale (III)Avem oare un creier cuantic? – Supraconștientul (V) >>
Articolul precedentUn Mesaj de la Spiritul de Lumină Merlin
Articolul următorMarte – Misterele Unei Civilizaţii Dispărute – V
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile