Avem oare un creier cuantic?
Imaginea din stânga are o mărime micrometrică. Cea din dreaptă are distanţe de miliarde de ani lumină. Cea din stânga reprezintă o imaginea unui neuron de şoarece. Cea din dreapta este o simulare a unui conglomerat de galaxii înconjurată de materie neagră.

Undele cerebrale Gamma și fenomenele „neobișnuite”.

Mecanismele neuronale sunt studiate în prezent cu asiduitate de către multe echipe de cercetători din lumea întreagă. Chiar dacă s-au făcut descoperiri uimitoare cu privire la misterele creierului şi a modului în care el funcţionează, se consideră că noi cunoaştem doar 5% din potenţialul cerebral. Mai sunt foarte multe aspecte de investigat şi de aflat în legătură cu toate mecanismele şi funcţiile creierului.

Dar atât cât cunoaştem în prezent ne oferă posibilitatea de a continua drumul descoperirii de Sine, de ce nu, pentru că şi misterele creierului fac parte din cunoaşterea de Sine, cel puţin în ideea de a şti în ce fel evoluăm mai ales pe partea spirituală.

Dacă descifrăm pârghiile pe care structura noastră cerebrală le foloseşte pentru a funcţiona non-stop, căci şi când dormim creierul este activ, atunci vom putea obţine pas cu pas noi răspunsuri şi să aflăm informaţii inedite referitoare la uluitoarele capacităţi cerebrale.

Se spune că ne folosim doar cel mult 15% din potenţialul nostru cerebral, restul de 85% fiind bănuit că fie ascunde mecanisme necunoscute undeva în adâncurile reţelei neuronale, fie că ar avea legătură cu fenomenologia paranormală. Altfel spus, cu partea spirituală a existenţei noastre.

Şi ca să reluăm ideea de unde am lăsat-o data trecută, undele cerebrale Gamma sunt cele responsabile de apariţia şi manifestarea acestor fenomene spirituale, considerate în mod mistic şi empiric paranormale.

Dacă undele Beta înalte în sensul pozitiv al manifestării lor ne oferă posibilitatea apropierii de domeniul vibraţional al capacităţilor spirituale, undele Gamma sunt cele responsabile de aplicarea concretă a unor asemenea vibraţii, controlate şi dirijate după o anumită practică spirituală efectuată.

Ca să înţelegeţi cam cu ce sunt responsabile undele Gamma, acestea asigură conexiunile neuronale între diferitele zone corticale care sunt specializate în prelucrarea unor date despre chestiuni speciale, deosebite ca înţeles şi semnificaţie, cum ar fi de exemplu raportarea fiinţei umane la divinitate. Se poate spune că nivelul undelor Gamma este conectat cu fenomenele spirituale autentice, şi persoanele care trec de nivelul de Beta înalte reuşesc doar în urma practicii unei tehnici să determine apariţia unei manifestări de tip paranormal.

Spuneam în numărul trecut că domeniul undelor Gamma este cel al apariţiei minunilor şi miracolelor.

Întrebarea este oare ce se întâmplă atunci când în reţeaua neuronală sunt activate frecvenţele undelor Gamma?

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Avem oare un creier cuantic? – IIIAvem oare un creier cuantic? – V >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?