Avem oare un creier cuantic?
Imaginea din stânga are o mărime micrometrică. Cea din dreaptă are distanţe de miliarde de ani lumină. Cea din stânga reprezintă o imaginea unui neuron de şoarece. Cea din dreapta este o simulare a unui conglomerat de galaxii înconjurată de materie neagră.

În starea de contemplare poate fi activată frecvenţa undelor Gamma din Sinele nostru spiritual, undele Gamma fiind echivalentul lucidităţii depline.

Dacă ne uităm în Dicţionarul Explicativ al Limbii Române (şi vedeţi că facem referire la el deoarece este o sursă autentică), definiţia acestui cuvânt, a contempla, este următoarea: „lat. con-templari, a te uita în templu”.

Cu alte cuvinte, a te uita în tine însuţi, în calitate de fiinţă divină, ori în interiorul unui lucru sau situaţie cu care ai legătură direct sau indirect.

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Următorul episod<< Avem oare un creier cuantic? – Câmpul Universal de Energie (VII)
Acest articol face parte 8 din 8 seria Avem oare un creier cuantic?
Articolul precedentAlimentaţia, hrană sau otravă?
Articolul următorHibrizii extratereştri – III
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
5 2 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Mariana Ungureanu
Mariana Ungureanu
9 luni în urmă

Superb contemplat! ❤❤❤