Protocoalele extraterestre
SETI, un proiect distribuit prin intermediul calculatoarelor, în care voluntarii donează resursele nefolosite ale computerului pentru a analiza semnalele radio pentru inteligenţă extraterestră. Doar că ei au impresia că inteligenţele extraterestre folosesc DOAR unde radio!
Timp estimat de citire: 3 minute

De ce au existat aceste protocoale secrete între extratereştrii Micii Cenuşii şi americani? Cumva pentru supremaţia ireversibilă pe Pământ?

Timp de cel puţin 60 de ani NASA a ascuns adevărul cu privire la misiunile Apollo. Prin anii 70-80 doar câţiva jurnalişti răzleţi, pe teritoriul Statelor Unite, au avut curajul să investigheze situaţia referitoare la colaborarea ultrasecretă dintre guvernul american, mai bine zis partea sa militară şi câteva rase de extratereştri.

Îndeosebi după incidentul celebru din 1947 de la Roswell asemenea chestiuni au fost într-atât de secretizate încât acei jurnalişti nu au putut obţine decât ceva frânturi de informaţii. Bune şi alea pentru a putea porni în cercetările lor de la chestiuni concrete.

În prezent, după atâtea decenii şi la 28 de ani după căderea Cortinei de Fier, prin lume circulă un curent de libertate de exprimare mai amplu ca niciodată, ceea ce a permis unor foşti astronauţi ai echipajelor Apollo să ofere mărturisiri în mod treptat unor televiziuni.

Astfel celebrul Edgar Mitchell a declarat într-un interviu telefonic la Fox News TV în 25 iulie 2008 că extratereştrii există şi că o parte a guvernului american, acea parte conspiraţionistă, colaborează cu acele fiinţe din afara Pământului încă din anii 50-60 în baza unor protocoale stricte.

Iată partea cea mai relevantă a declaraţiei sale din acel interviu:

Informațiile au fost acoperite de toate guvernele S.U.A. din ultimii 60 de ani, dar există scurgeri de date, iar unii dintre noi am avut privilegiul de a fi știut despre o parte dintre acestea. Am fost în cercurile militare și ale serviciilor de informații, care știu ce se petrece dincolo de realitatea care se expune publicului larg. Da, am fost vizitați de extratereștri.

La foarte scurt timp după această declaraţie NASA s-a grăbit să dea o dezminţire, negând complet afirmaţiile lui Mitchell.

Deci vă daţi seama că această monstruoasă conspiraţie, de a ascunde realitatea faptului că există civilizaţii extraterestre care au intrat în contact cu noi, fie şi în mod limitat, a fost menţinută până în mandatul al doilea al lui Barack Obama.

Să vedem dacă actualul preşedinte american Trump va semna şi desecretizarea unor asemenea protocoale secrete între noi şi extratereştri, după ce a semnat desecretizarea în ceea ce priveşte dispozitivele de energie liberă.

În afară de Edgar Micthell a mai făcut dezvăluiri şi un alt astronaut – Gordon Cooper, în decembrie 2007, iar aproximativ 7 ani mai târziu un al treilea fost astronaut Apollo – Buzz Aldrin, a făcut dezvăluiri televizate despre realitatea faptului că OZN-urile şi extratereştrii există, afirmând că guvernul a ascuns toate aceste informaţii în mod premeditat.

Un angajat al NASA pe nume Ken Johnston a dezvăluit şi el unele informaţii secrete, precum şi documente în care se pot vedea în poze fiinţe extraterestre şi OZN-uri.

După acest incident Ken Johnson a fost concediat după ce a adus la cunoştinţa opiniei publice o asemenea realitate.

Din declaraţiile lui Edgar Mitchell reiese foarte clar că unii ofiţeri din cercurile înalte, precum şi directori ai serviciilor de informaţii ştiau de existenţa acestor protocoale între guvernul american şi extratereştri.

În vederea stabilirii acestor protocoale a fost constituit grupul Majestic 12, a cărui misiune era, printre altele, să coordoneze apariţia unor cărţi precum Project Blue Book – Proiectul Cartea Albastră a lui James Allen Hynek, personaj care a apărut în mod oficial în filmul Întâlnire de gradul trei realizat de Steven Spielberg.

În încercarea de a discredita şi a ascunde realitatea gestionată a protocoalelor cu extratereştrii, cartea lui Hynek a ajuns în cele din urmă să conţină idei care confirmau în mod de netăgăduit – pentru că unii martori militari la apariţiile OZN nu puteau fi ignoraţi – adevărul despre faptul că exista o realitate a prezenţei extraterestre pe Pământ.

De ce au existat aceste protocoale secrete între extratereştrii Micii Cenuşii şi americani? Cumva pentru supremaţie ireversibilă pe Pământ?

Vom vedea asta în episodul următor.

Articolul precedentOZN – misterul răpirilor (I)
Articolul următorCimatica – Magia Sunetului
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile