A te servi pe tine, respectiv a-i servi pe alții, sunt două metode de a face același lucru – și anume a deservi Creatorul din care toți suntem parte integrantă și care este parte a fiecăruia dintre noi.

„Comunitatea Ra, prin intermediul transmisiunilor de tip channeling ale Carlei, vine cu niște cifre deosebit de interesante despre spiritualizarea globală valabile la nivelul anilor 1980 – atunci când comunicările au fost realizate: la momentul respectiv comunitatea Ra era solicitată în plan subtil pentru sprijin și suport de aproximativ 350.000 de ființe de pe Pământ. Per total, comunitățile din întreaga Confederație Galactică în care este inclusă planetă noastră erau chemate – pe specificități și particularități – de un total de 630.000.000 de ființe de pe Terra. Comunitatea Ra concluzionează pe marginea acestor cifre că este vorba de o chemare măreață pe care toți cei din Confederație o percep ca și cum o puternică tristețe și în același timp o aspirație majoră le cere intensiv sprijinul, serviciul și asistență.

În ceea ce privește nivelele dimensionale de existență ale grupurilor de ființe din Confederația Galactică din care facem parte, Comunitatea Ra menționează că densitatea ființelor și lumilor care alcătuiesc acest grup variază. Per ansamblu, sunt aproximativ 30 de civilizații implicate în actuală Confederație despre care discutăm, civilizații aproape fără excepție multi-planetare, incluzând aproximativ 500 de planete din 7 sisteme solare din galaxia noastră, inclusiv sistemul nostru solar și planeta Pământ. Foarte puține sunt din densitatea a 3-a (tridimensionale ca noi), mult mai multe dintr-a 4-a și a 5-a, și câteva dintr-a 6-a. Există multe alte confederații în Galaxia Calea Lactee, dar aceasta este confederația în care este implicată planeta Pământ și sistemul nostru solar alături de Comunitatea Ra. Este o adevărată confederație nu în sensul că membrii ei arată, gândesc sau se comportă la fel, ci în sensul că toți deservesc ființe, grupuri și societăți aflate în diferite stadii evolutive mai mult sau mai puțin avansate pe Calea Pozitivă a Serviciului Orientat către Alții.

În ceea ce privește reprezentanțîi Serviciului Orientat către Sine la nivel GALACTIC, cea mai pregnantă comunitate – și cu influență directă asupra planetei Pământ – este gruparea Orioniană, cuprinzând mai multe populații de ființe polarizate negativ, în principal din constelația Orion. Dintre acestea, foarte puține ființe se află în a 3-a densitate ca și noi. Un număr semnificativ se află în cea de-a 4-a densitate. Un număr aproximativ la fel de mare într-a 5-a și foarte puține se află pe nivele incipiente din zona de existență 6-dimensională. Numărul de ființe care deservesc această ALIANȚĂ DE ORIENTARE NEGATIVĂ era la nivelul anilor 1980 de aproximativ 1/10 din totalul populației planetei Pământ (în 1980 populația lumii era de 4,443 de miliarde de ființe, deci o zecime ar fi cam 445 de milioane de oameni – nota redacției), acest număr mic al ființelor existente într-un astfel de grup organizat/angrenaj sau complex social datorându-se în principal unei entropii specifice oricărui curent malefic, extrem de ridicată și dificil de gestionat, entropie care distruge periodic grupurile. În cadrul acestor grupuri polarizate negativ, tendința naturală a membrilor către dominație și control concretizată prin eforturi neîncetate făcute pentru dobândirea de autoritate și supremație a fost, este și va rămâne un factor perturbator la scară cosmică pe această cale a devenirii și ascensionării.

Deosebirea dintre o comunitate polarizată pozitiv pe Calea Serviciului Orientat către Alții (Confederația) și o comunitate polarizată negativ pe Calea Serviciului Orientat către Sine (gruparea Orioniană) este aceea că, pe prima cale, servirea celorlalte ființe nu exclude servirea Sinelui, pe când servirea exclusivă a Sinelui pe cea de-a două cale nu ia în calcul servirea altor ființe. Ca urmare, Calea Servirii Celorlalți armonizează distorsiunile dintre entități, pe când Calea Servirii Sinelui le accentuează și le exploatează cât de mult posibil, intensificand separația dintre Sine și altul până în punctul în care tensiunile duc inevitabil la răsturnări de situație și la pierderea omogenității grupurilor.

Calea Servirii Celorlalți este o cale de armonizare a sufletelor care ajung să se perceapă pe Sine drept reflexie și expresie a unei aceeași unice Surse divine văzută ca unic Sine, în timp ce Calea Servirii Propriului Sine este o cale care caută să înțeleagă și să aplice mecanismele prin care o bucată mai mare sau mai mică din Creație (aparținând în mod legitim singurei Surse) poate ajunge să fie luată în stăpânire de unul sau mai multe Sine devenite Sursă temporară de control și supremație. Prima cale ajunge să cunoască Universul prin generozitate, integritate, consens și valorizare, conducând la o explorare deschisă, echilibrată și expansivă a realităților interioare și exterioare ale fiecăreia și tuturor ființelor, în timp ce a două categorie cunoaște Universul prin intrigi, capcane, iluzii, tentații, generând o explorare închisă, controlată, coercitivă și constrictivă, în scopul adjudecării de cât mai multă putere a propriului Sine asupra altor Sine.

Comunitatea Ra a existat ca și civilizație tridimensională (3D) a planetei Venus acum aproximativ 2,5 miliarde de ani. Ei au locuit în acele vremuri planeta în condiții vitrege, dar totuși suficient de oportune cât să poată întemeia o civilizație – mică ce-i drept – pe suprafața planetei. Societatea era cu mult mai restrânsă decât cea existentă azi pe Pământ – în momentul graduării din 3D în 4D existând pe suprafața planetară venusiană aproximativ 40 de milioane de ființe, din care aproximativ 6 milioane și jumătate au graduat – susține Ra – în dimensiunea 4d. Doar 2 ființe de pe întreaga sferă planetară au reușit să gradueze în 4D negativ, mergând pentru ciclul lor de reîntrupări 4D pe o altă planetă care a dezvoltat conștiința și viața planetară cvadri-dimensională de orientare negativă, adică în serviciu față de sine. Planeta Venus ca entitate-ființă a ales calea evolutivă pozitivă a Serviciului Orientat către Alții, de aceea toți cei care au graduat în 4d pozitiv au rămas pe sfera planetară venusiană 4D pozitiv. Din cei 40 de milioane de locuitori, aproximativ 33 de milioane nu au graduat și au repetat ciclul reîntrupărilor 3D pe o altă planetă, printre ei existând ființe polarizate atât pozitiv, cât și negativ, însă insuficient polarizate pentru nivelul de conștiință pozitivă sau negativă necesar graduării la momentul Recoltei.

Să revenim la grupul din Orion. Acest grup oferă informație privind Creatorul și Creația după cum se aplică ea conform cultului deservirii propriei persoane, propriului sine. Aceste informații sunt la fel de consistente ca structură tehnică și ideologică în ceea ce privește servirea Sinelui, pe cât sunt cele oferite de Confederație în ceea ce privește deservirea Sinelor. Ideile tehnologice oferite de grupul orionian polarizat negativ se prezintă sub formă diferitelor mijloace tehnico-științifice și de paradigmă vizând dominația omului de către om. Pe de altă parte, Confederația – de orientare pozitivă – a dorit adesea ca prin prisma celor mai bine intenționate și luminate minți pe care le-a avut umanitatea, să faciliteze în masă accesul la acele tehnologii care i-ar oferi omului de rând o degrevare semnificativă de activitățile care îl țin ocupat cu lucruri derizorii până la dezumanizare, și îl golesc de energie și de creativitate prin sarcini repetitive și deloc nesemnificative din punct de vedere al blocării evoluției spirituale, racordarea la realități mai înalte și mai potente devenind o imposibilitate fizică.

Spre exemplu, cel cunoscut acum 100 de ani sub numele de Nikola Tesla se pare că a primit informație valoroasă de la sursele din Confederație, care doreau să ajute această ființă pozitivă și avansată din punct de vedere al înțelegerilor sale tehnologice, să îmbunătățească semnificativ condiția de viață a oamenilor de pe planeta Pământ. A fost un fapt regretabil la nivelul dinamicilor creaționale faptul că și în cazul lui, la fel ca în cazul altor călători, limitările realității spațiu-timp aferente iluziei tridimensionale terestre au cauzat acestei entități percepții distorsionate vizavi de acele evenimente individuale și sociale cu care această ființă a fost nevoită să se confrunte, faptul în sine antrenând alegeri și decizii nepotrivite implementării dezideratelor vieții sale, lucru datorită căruia misiunea sa a fost îngreunată și ulterior deturnată într-o bună măsură de la scopurile inițiale.

Scopul acestui complex corp-minte-suflet numit Nikola Tesla – spune comunitatea Ra – a fost acela de a oferi o formă de energie numită curent electric – împreună cu infinitele ei aplicații – deopotrivă tuturor oamenilor fără a se mai plăti un preț măsurat în bani, statut, efort sau bunuri materiale pentru energia necesară nevoilor de zi cu zi.

Ulterior alte suflete călătoare au venit aici în repetate rânduri și au contribuit, atât cât au putut, la punerea bazelor unei revoluții industriale care să poată duce omenirea 3D într-o nouă direcție a confortului și căutării de sine.

Observăm că fiecare este ultimativ un Creator care deservește unicul Creator prin experiența sa, indiferent că această deservire – ca și muncă de cunoaștere – este în serviciul tuturor ființelor sau doar al propriei ființe, ori a organizațiilor de ființe care se deservesc pe ele. Pe fond, toate entitățile învață despre Creație și Creator, iar prin ele Creatorul învață despre el însuși. Așadar toate ființele învață despre aceleași lucruri, pe căi diferite, unele mai rapid, altele mai încet. După o anumită perioadă de timp și o învățare suficient de temeinică, unele ființe din această lume de densitatea a 3-a ajung să fie recoltate deoarece dobândesc acele abilități care le fac capabile să sesizeze și să savureze lumina densității următoare, de polaritate pozitivă sau negativă.

Cei care nu doresc să găsească această lumină prin dorința de A-I DESERVI PE ALȚII au dreptul, în baza legii universale a liberului arbitru, de a o căuta prin DESERVIREA DE SINE.

Așa cum există sisteme de învățare complexe care îi oferă aspirantului spiritual aflat pe Calea Pozitivă accesul la porți de graduare accelerată (între Recolte) către următorul nivel dimensional de existență și experiență, 4D pozitiv, la fel există și sisteme de studiu teoretic și practic ce îi permit aspirantului care caută separarea pe Calea Negativă, să gradueze accelerat (între Recolte) la următorul nivel dimensional de existența și experiență, 4D negativ. Astfel de teorii și practici sunt deopotrivă extrem de dificil de urmat atât de o parte, cât și de cealaltă, dar există totuși ființe care au perseverență, inspirația și aspirația de a urma cu succes o astfel de cale, într-atât de accelerată și de grea pe cât poate fi asimilarea unui munte de cunoștințe și abilități în cel mai scurt timp posibil. A te servi pe tine, respectiv a-i servi pe alții sunt două metode de a face același lucru – și anume a deservi Creatorul din care toți suntem parte integrantă și care este parte a fiecăruia dintre noi.

Când poarta către inteligența infinită a fost deschisă fie pe calea NEGATIVĂ, fie pe calea POZITIVĂ, prin cunoașterea accelerată a ceea ce înseamnă atribute de cale și prin acumularea de merite specifice căii, aspirantul la graduare poate să-și înceteze existența tridimensională și, după moartea fizică în această dimensiune Spațiu-Timp 3D, următoarea sa existență întrupată să fie într-o lume din dimensiunea Spațiu-Timp 4D. Chiar dacă până la perioada de Recoltă din 3D în 4D mai este încă vreme de așteptat, graduarea lui a venit mai repede. Entitatea care a graduat prin accesul la inteligența infinită va percepe această experiență ca pe ceva extrem de profund. Este totuși foarte posibil că entitatea astfel iluminată și eliberată de existența sa tridimensională să dorească să mai rămână în corpul său și să nu-l părăsească imediat. În mod special pentru entitatea pozitivă, rămânerea în corp și în viață tridimensională încă o perioadă de timp este motivată de dorința intensă a entității de a comunica sau de a folosi experiența unică avută pentru a-i ajuta și pe alții să-și mărească șansele de graduare la 4D pozitiv printr-un parcurs de viață eficientizat și spiritualizat.”

5 2 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
liliana

… pare ca razboiul/ conflictul armat, apare intre 2 “grupari orientate catre Sine”!… interesant articol!… mi-e neclara info. despre cele 6 dimensiuni si daca au vreo legatura cu sist. de dimensiuni (inca nedemonstrat!) derivat din fizica cuantica.