Vor exista acele despărțiri sau rupturi dureroase profețite de Iisus cu 2000 de ani în urmă.

În anii din urmă s-au petrecut mai multe schimbări în evoluția civilizației umane, multe dintre ele semnificative pentru viitor. Deși populația din majoritatea țărilor lumii au așteptat, conform multor declarații ale administrației Trump, o serie de dezvăluiri legate de realitatea din spatele cortinei politice și nu numai, totuși prea multe încă nu s-au întâmplat.

De ce așa…? Odată cu înșelăciunile de la alegerile din Statele Unite oculta și-a continuat agenda obscură, deși există forțe benefice care ajută omenirea pentru ca această agendă să nu fie finalizată. Vedem cum campania furibundă de vaccinare tinde să fie treptat înlocuită din mers de premergătoarele scenarii ale apocalipsei climatice. Asta apropo de fenomenele climatice de amploare de pe parcursul acestui an.

Dacă până la declanșarea pandemiei se putea vorbi despre o linie temporală singulară, în privința viitorului omenirii, odată cu nebunia pandemiei Covrigului vieții lucrurile s-au schimbat. Partea interesantă este că liniile temporale alternative au fost declanșate cu câteva luni înainte de alegerile din Statele Unite. Astfel una dintre aceste linii temporale este cea clasică, a omenirii dominată de influența elitei întunecate, cu modelele ei evolutive de distracție, muncă, bani, datorii la bancă, șomaj etc. Pe linia aceasta clasică, după fraudarea alegerilor din Statele Unite, se încearcă menținerea unei asemenea linii temporale în care a fost introdusă pandemia, urmând ca după terminarea etapei cu pandemia să fie aruncată asupra omenirii etapa apocalipsei climatice, cu restricții și mai mari.

O altă linie temporală a fost creată odată cu alegerea lui Trump în 2016, iar această linie deși firavă, a început să prindă contur prin Mișcarea de Rezistență de care vorbesc și Corey Goode, David Wilcock și Michael Salla, autori și exponenți ai dezvăluirilor despre elita întunecată. O asemenea linie temporală în care au fost introduse speranța, bucuria, și cel mai important dintre toate – pacea (amintiți-vă că în mandatul lui Trump nu au fost deloc războaie purtate de Statele Unite), a fost preluată de Mișcarea de Rezistență și de rețeaua Q-Anon, pentru a demara eliberarea treptată a omenirii de sub influența nefastă a elitei întunecate.

Fără doar și poate că o asemenea luptă pentru viitorul omenirii este de abia la început. Și asta deoarece sunt foarte multe straturi, atât pe orizontală, cât și pe verticală, referitor la structura întunecată care s-a infiltrat în lume și care trebuie demontată piesă cu piesă: milioane de funcționari în slujba elitei întunecate, șefi de corporații globale (financiare, economice, comerciale, de sănătate etc.) aserviți Illuminati și așa mai departe.

Ca urmare, în lume – privită ca un conglomerat cu multiple fațete – există categorii de oameni care au rămas cu nivelul de conștiință în 3D, alte categorii sunt pe nivelul 4D, altele pe 5D și foarte puțini, cam câteva zeci de mii de persoane sunt pe nivelul dintre 5D și 6D. Fiecare categorie manifestă o linie temporală specifică, cu toate elemente de rigoare. Partea mai puțin plăcută este că sunt sute de milioane de familii în care membrii ei sunt pe diferite nivele de conștiință, deci pe linii temporale diferite, și vor exista acele despărțiri sau rupturi dureroase profețite de Iisus cu 2000 de ani în urmă. Iar toate aceste categorii vor continua să viețuiască pe suprafața planetei, dar liniile de viitor se vor distanța tot mai mult între ele, ceea ce va duce la separarea grupurilor în omenire. Și este clar că cea de-a 6-a rasă a omenirii va apărea doar din categoria celor care tind și ajung pe nivelul de conștiință 5D. Și aceasta este singura linie temporală benefică de viitor a viitoarei omeniri.

Articolul precedentShamballa și Confederația Galactică
Articolul următorSecretele creierului – neuroplasticitatea (IV)
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
5 3 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Armencea Liana
Armencea Liana
1 an în urmă

Multumesc