Anunnaki din spatele Illuminati
O figură Anunnaki din templul Sargon Akkad alături de o figură de reptilian computerizată. De unde le vin oamenilor astfel de idei?
Timp estimat de citire: 4 minute

Se vorbeşte prin aproape toate cercurile esoterice despre reptilieni şi Anunnaki.

În vechile tradiţii esoterice, păstrate în arhive peste care demult s-a aşternut uitarea, se vorbea despre zeii care interferau des cu vieţile oamenilor, indiferent că era vorba de oameni de rând sau de regi, dar mai ales de regi şi împăraţi, zeii apăreau şi-şi făceau numărul lor de fiecare dată.

Fiind fiinţe mult mai evoluate decât oamenii, chiar dacă mulţi zei aveau o atitudine ostilă, îşi permiteau să impună tot felul de lucruri, altfel se supărau şi trimiteau peste populaţia din zonă diferite pedepse – secetă, molime de tot felul, incendii sau inundaţii sau băgau intrigi printre conducătorii diferitelor regate pentru ca aceştia să se bată între ei.

Şi pentru ce?

Pentru nimic real, doar aşa că se amuzau zeii cu astfel de „jocuri”. Şi asemenea situaţii au continuat până spre vremea când a venit Iisus, care a avut ca misiune formarea câmpului de conştiinţă cristic în structura mentalului colectiv.

Una dintre lucrările esoterice de referinţă este cea a lui Thoth Atlantul, care în Tăbliţele de Smarald într-un fragment descrie o situaţie care s-a petrecut în vechime sau chiar străvechime:

…povestesc despre venirea Copiilor umbrelor. De foarte departe au fost ei chemaţi de către înţelepciunea pământenilor. Chemaţi cu scopul de a câştiga mare putere… Înainte ca Atlantida să existe, erau oameni care explorau întunericul, folosind magia neagră pentru a chema fiinţe din lumea de sub noi (astralul inferior). Au sosit astfel ele în acest ciclu… Fără nici o altă vibraţie, existând nevăzute de către copiii pământenilor. Puteau exista în formă doar prin sânge. Şi puteau trăi în lume doar prin om… Au locuit în Atlantida ca umbre, apărând din când în când printre oameni. Când sânge se oferea (sacrificiile practicate) veneau să locuiască printre oameni. Sub formă de oameni au apărut printre noi, dar doar la înfăţişare erau oameni… Cap de şarpe aveau (reptilieni?) de fapt dar oamenii îi vedeau la fel ca pe oameni. S-au insinuat în Consilii, luând forme asemănătoare oamenilor, omorând prin puterea lor pe Stăpânii regatelor, preluându-le înfăţişarea şi domnind peste oameni. Doar prin magie puteau fi descoperiţi. Doar prin sunet li se putea vedea faţa. Căutat-au ei din Regatul umbrelor  să distrugă omul şi să domnească în locul lui.

Iată o descriere care ne indică foarte clar în ce manieră aceşti zei – cel puţin cei răi – s-au infiltrat în omenire luând aspect de om. Deci au un ADN care le permite cameleonismul, dar pot fi demascaţi prin sunete.

În ultimul timp de vreun deceniu încoace se vorbeşte prin aproape toate cercurile esoterice despre reptilieni şi Anunnaki, aceştia fiind după ultimele informaţii aceeaşi grupare care se află în spatele multor oameni politici în multe ţări ale lumii.

Anunnaki sunt unii dintre zeii din vechime, despre care menţiona Thoth în “Tăbliţele de Smarald” şi care şi-au permis, fără a ţine seama de avertismentele mesagerilor civilizaţiilor benefice, să se amestece în evoluţia omenirii, introducând modificări ADN în geneticul speciei umane. Astfel au mers până într-acolo încât, aşa cum spune Thoth, s-au substituit tuturor regilor din vechime, care aveau filiaţia umană, declarându-se aceşti Anunnaki drept regi cu drept de viaţă şi de moarte asupra neamurilor peste care domneau.

Cu timpul, peste milenii, datorită faptului că oamenii totuşi au evoluat, Anunnaki camuflaţi în trupuri umane, deşi spiritele lor erau reptiliene, s-au regrupat, după multe războaie între ei, în casele regale europene.

Anunnaki din spatele Illuminati
Papa Francisco purtând simbolul Crucii Malteze în stil Anunnaki. O fi o chestie la modă?

Prea puţină lume ştie, de exemplu, că filiera preşedinţilor americani, în afară de Abraham Lincoln şi Kennedy, îşi aveau arborele genealogic în familia regală britanică. Cu alte cuvinte regina Marii Britanii este tartora lor, dar şi a altor politicieni de aşa zis renume din Europa.

Vedem deci că actualmente, cu toate că se pretinde că există democraţie – cum e la americani – şi oamenii aleg când pe democraţi, când pe republicani, că doar de la Washington se dirijează politica planetară la comanda Londrei, în realitate indiferent că preşedintele american respectiv este democrat sau republican, face parte tot din filiera Anunnakilor. Şi ca urmare opinia publică şi alegătorii au luat mereu ţeapă, fără să cunoască faptul că ambii candidaţi sunt în realitate ai aceleiaşi grupări de Anunnaki.

Acum vorbim despre spiritele acestor creaturi, camuflate în trupuri umane, care fac politică mondială, influenţând astfel evoluţia miliardelor de cetăţeni umani ai planetei.

Nu vi se pare ciudat că toţi aceşti Anunnaki ascunşi în trupuri umane, care există în toată gruparea Illuminati din care fac parte foarte mulţi preşedinţi de state inclusiv foştii preşedinţi americani, sunt din aceeaşi grupare şi toţi, dar absolut toţi aceştia duc o viaţă îndestulătoare, fără să le pese cu adevărat de omenirea pe care o exploatează mârşav şi crunt?

Dacă privim şi înţelegem o astfel de realitate, ne dăm seama că spiritele acestor reptilieni Anunnaki au existat exilate aici pe Pământ vreme de mii de ani, poate chiar de dinainte de Potop, şi poate că tocmai datorită influenţei lor civilizaţiile galactice au programat acea catastrofă planetară – Potopul – prin care i-au forţat pe aceşti Anunnaki să renunţe la o parte din agenda lor obscură şi tiranică.

Cu toate acestea avem astăzi o societate planetară care, deşi dispune de tehnologie şi ştiinţă, nu beneficiază aşa cum ar trebui de toate cuceririle şi invenţiile tehnico-ştiinţifice, vreo 7 miliarde de oameni trebuind să muncească zilnic în interiorul acestui Sistem pus la punct în mod diabolic de către Anunnaki, în timp ce aceştia şi acoliţii lor din alte lumi extraterestre cu care s-au aliat, deţin bogăţiile produse de cele 7 miliarde şi ceva de oameni. E un paradox negativ acesta! Iar asta demonstrează că Anunnaki nu doar că nu s-au oprit din agenda lor de dominare şi control total, ci au mai şi schimbat strategia în ultimii ani, de când sunt în vizorul Confederaţiei Galactice.

În ciuda avertismentelor şi a arestărilor a unora dintre ei, în ultimul timp, de către Mişcarea de Rezistenţă a Lucrătorilor în Lumină, ei îşi continuă agenda diabolică, este un semn că ticluiesc alte tipuri de situaţii prin care să blocheze evoluţia firească a civilizaţiei umane şi contactul ei cu rasele extraterestre benefice.

Însă recenta alegere a lui Trump, a cărui origine irlandeză merge departe în timp, în Scoţia, la un clan spiritual benefic de druizi, le-a dat Anunnakilor agenda peste cap. Şi odată cu asta s-a schimbat şi un segment din linia temporală a viitorului rasei umane, aspect despre care vom comenta în numărul următor.

Articolul precedentHibrizii extratereştri – II
Articolul următorMicii Cenuşii – unde au dispărut? – II
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
trackback

[…] ENIGMELE CIVILIZAȚIEI – Mona Lisa Extraterestră – V – Micii Cenușii, unde au dispărut? – II – Hibrizii Extratereștri – II – Zeii și Războaiele lor pe Pământ – VI – Ofensiva Confederaţiei Galactice – III – Vimanele, ascunse sub Templele Zeilor? – II – Anunaki din spatele Illuminati – I […]

Trusca Ion
Trusca Ion(@plasmajet)
3 ani în urmă

Cel care a scris acest articol confunda Anunnaki-i cu reptilienii.

C. Incappucciato
Admin
3 ani în urmă
Răspunde  Trusca Ion

DOMNULE TRUŞCĂ, VĂ INVIT SĂ PARCURGEŢI O DOCUMENTAŢIE PERSONALĂ ÎN PRIVINŢA ACESTUI SUBIECT, PENTRU A ÎNŢELEGE FAPTUL CĂ ANUNNAKI SUNT O RAMURĂ A REPTILIENILOR. ALTFEL, DISCUTĂM DISCUŢII!