Tranziţia către Înălţare
© Pixabay

Amplificarea/Înmulţirea se referă la abilitatea de a folosi prin Legea Rezonanţei acea treime de valori materiale, financiare şi de alte feluri, la nivel de Intenţie.

Salutări! Noi suntem Fondatorii!

Vă aducem în această transmisiune informaţii care vă vor fi de folos în procesul tranziţiei către Înălţare. V-am oferit informaţii despre ce înseamnă Abundenţa şi Prosperitatea, precum şi modalităţile prin care mecansimele lor funcţionează. Astfel aveţi posibilitatea de a înţelege cum se desfăşoară în realitate procesul Înălţării, iar în informaţiile ce urmează vă aducem în atenţie o a treia componentă pe care nu aţi luat-o niciodată în considerare.

Amplificarea sau Înmulţirea este cea de-a treia componentă a procesului de Înălţare, aşa cum am spus. Prosperitatea este procesul de generare a Abundenţei prin care toţi puteţi avea ceea ce vă doriţi oricând. Cu toate acestea fără a treia componentă Abundenţa şi Prosperitatea rămân doar coordonate teoretice.

Poate vă întrebaţi ce este Amplificarea sau Înmulţirea?

Ca să nu faceţi confuzie, Înmulţirea nu este cantitatea ce declanşează prosperitatea, adică acea treime din propria bunăstare materială ce o puteţi oferi şi altora, ci constituie o componentă separată dar în acelaşi timp sincronizată cu celelalte două – Prosperitatea şi Abundenţa – aşa cum am menţionat.

Amplificarea/Înmulţirea se referă la abilitatea de a folosi prin Legea Rezonanţei acea treime de valori materiale, financiare şi de alte feluri, la nivel de Intenţie, pentru a genera o rezonanţă în alte persoane care pot dispune de resurse considerabile în acest fel, dar care încă nu au trecut la oferirea unei treimi din ceea ce au pentru bunăstarea celorlalţi.

Legea Rezonanţei acţionează la fel ca celelalte Legi Spirituale Universale, pe care voi le aveţi sub denumirea de Legi Hermetice. Astfel Amplificarea/Înmulţirea o puteţi folosi ca pe o abilitate proprie de care dispuneţi şi pe care o puteţi pune în acţiune pentru a-i coopta şi pe alţii care au resurse asemănătoare, dar care nu au ajuns încă la stadiul de a oferi din resursele lor.

Dacă vreţi puteţi compara Înmulţirea/Amplificarea cu pilda talantului pe care o aveţi într-una din vechile voastre scripturi. Există desigur o asemănare, dar în cazul Amplificării este mai mult de atât. Voi cei care aveţi resurse sau îi ştiţi pe cei care au resurse puteţi folosi Amplificarea/Înmulţirea pentru a determina treptat prin Rezonanţă în cei care dispun de resurse o acţiune de Amplificare a intenţiei de răspândire a mecanismului, contribuind în acest fel la desfăşurarea procesului Înălţării.

ÎNĂLŢAREA INCLUDE RĂSPÂNDIREA ABUNDENŢEI ŞI PROSPERITĂŢII.

În acest punct al transmisiei vă menţionăm că Înălţarea include după cum vedeţi răspândirea Abundenţei şi Prosperităţii. Deci este mai mult decât un proces de răspândire a bunăstării, pentru că dacă voi veţi avea asigurat, de către voi şi prin voi, confortul material al bunăstării, grijile şi problemele pe care le generaţi în societatea voastră vor dispărea pe măsură ce voi conştientizaţi tot mai mult un asemenea proces şi veţi avea timp pentru cele spirituale.

Amplificarea reprezintă un proces de conştientizare a principiului multiplicării, care este unul din aspectele Creaţiei. Este foarte important în segmentul acesta de timp liniar şi cosmic să înţelegeţi că procesul Amplificării/Înmulţirii este în realitate intenţia voastră de a determina un val tot mai mare de acţiune prin care să-i atrageţi pe cei care rezonează cu voi şi prin asta să puteţi înmulţi posibilităţile de bunăstare, care să fie de folos tuturor. Pentru asta este important să Amplificaţi/Înmulţiţi în voi înşivă Lumina, Iubirea şi Bunătatea, pentru a înmulţi prin rezonanţă situaţiile favorabile care, venind în viaţa voastră, vă vor aduce ceea ce vă este necesar propriei existenţe din toate punctele de vedere.

Noi suntem Fondatorii!

Următorul episod<< Tranziţia către Înălţare – Legea Rezonanței (VII)Tranziţia către Înălţare – Voi sunteți un Întreg (IX) >>
Acest articol face parte 8 din 10 seria Tranziţia către Înălţare
Articolul precedentAstrologia îţi spune cât de practic eşti – I
Articolul următorViziunea
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile