Tranziţia către Înălţare
© Pixabay
Timp estimat de citire: 2 minute

În acest punct al transmisiei vă menţionăm că Înălţarea include după cum vedeţi răspândirea Abundenţei şi Prosperităţii.

Salutări! Noi suntem Fondatorii!

Vă aducem în această transmisiune informaţii care vă vor fi de folos în procesul tranziţiei către Înălţare. V-am oferit informaţii despre ce înseamnă Abundenţa şi Prosperitatea, precum şi modalităţile prin care mecansimele lor funcţionează. Astfel aveţi posibilitatea de a înţelege cum se desfăşoară în realitate procesul Înălţării, iar în informaţiile ce urmează vă aducem în atenţie o a treia componentă pe care nu aţi luat-o niciodată în considerare.

Amplificarea sau Înmulţirea este cea de-a treia componentă a procesului de Înălţare, aşa cum am spus. Prosperitatea este procesul de generare a Abundenţei prin care toţi puteţi avea ceea ce vă doriţi oricând. Cu toate acestea fără a treia componentă Abundenţa şi Prosperitatea rămân doar coordonate teoretice.

Poate vă întrebaţi ce este Amplificarea sau Înmulţirea?

Următorul episod<< Tranziţia către Înălţare – VIITranziţia către Înălţare – IX >>
Articolul precedentAstrologia îţi spune cât de practic eşti – I
Articolul următorViziunea
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile