Tranziţia către Înălţare
© Pixabay
Timp estimat de citire: 3 minute

Procesul de Ascensionare include în el chiar atitudinea de răspândire a vibraţiilor bune, a iubirii şi generozității. Fără acestea nici unul dintre voi nu va intra pe calea Ascensionării la modul real.

Salutări! Noi suntem Fondatorii!

Transformările şi schimbările pe care le vedeţi derulându-se în societatea voastră planetară, sunt rezultatele intervenţiilor altor civilizaţii, coordonate de mesagerii noştri care au în custodie această zonă a galaxiei. Ceea ce se schimbă şi se transformă la nivelul corpului spiritual este rezultanta directă a unui flux de energii divine care îşi au originea în dimensiunea atmică sau a 8-a dimensiune, ca să înţelegeţi mai uşor.

Este foarte important să înţelegeţi că nu doar în acest timp al vostru în care trăiţi au loc asemenea transformări. Ca urmare a Dispensei Divine date de către Creator în urmă cu câţiva ani – în timpul vostru liniar – în tot universul are loc în acest Acum o asemenea schimbare la nivelul corpului spiritual. Practic în toate civilizaţiile, la nivel spiritual, are loc această schimbare care aduce un suflu nou în Creaţie. Odată cu ea unele civilizaţii trec pe stadii superioare de evoluţie, în timp ce altele care au ales să continue pe linii negative vor ajunge în pragul unei disoluţii pentru că nu mai pot să-şi susţină parametrii evolutivi. Unele dintre acestea seamănă cu civilizaţia voastră, şi este bine să luaţi seama la ce vă transmitem pentru a nu ajunge într-o asemenea linie temporală de dispariţie. Cu alte cuvinte acele civilizaţii care au continuat să sfideze Dispensa Divină şi au continuat să producă efecte negative în propria lume vor dispărea din univers.

Civilizaţia voastră dă semnale că este decisă să se scuture de mileniile de ură şi agresivitate şi voi acuma traversaţi o zonă a galaxiei în care vibraţiile sunt mult mai mari decât în urmă cu câteva decenii, ca să vorbim în termenii voştri. Acest pasaj galactic vă oferă, aşa cum au multe alte civilizaţii zone pe care planetele lor le parcurg într-un mod similar, posibilitatea de a vă curăţa încărcăturile karmice personale şi colective, iar asemenea situaţii se vor produce prin evenimente cu caracter colectiv care vă vor antrena pe mulţi dintre voi în două direcţii majore.

Una este cea a iniţiativei voastre, a fiinţelor umane de pe toată planeta, de a stopa ferm acele acţiuni ostile vouă, dreptăţii şi libertăţii spirituale, îndreptate spre voi de agenţii celor care au servit negativul pe Pământ. Asta o puteţi face nu răspuzând cu aceeaşi monedă faţă de actele ostile ale lor îndreptate către voi, ci prin bunătate, calm, fermitate, blândeţe şi compasiune. Toate acestea vor prelua ca energii valul vibraţiilor ostile şi le vor anihila în scurtă vreme.

A doua direcţie este cea a propriei acţiuni în raport cu procesul propriu de Ascensionare sau Înălţare cum îi spuneţi voi. O astfel de acţiune trebuie să fie simplă, lipsită de eventuale complicaţii pe care mintea voastră tinde să le aducă în atenţia voastră. Atunci când sunteţi liniştiţi aţi observat că găsiţi imediat răspunsurile la toate problemele cu care vă confruntaţi. Liniştea interioară oferă minţii claritate şi posibilitatea de a accesa acele energii dimensionale care ajută structura aurei să capteze mai multe energii din dimensiunile superioare.

Puteţi combina cele două acţiuni astfel încât să generaţi tot mai mult, în multe zone ale lumii voastre, energii constructive, care să cureţe şi se reducă treptat zonele din lumea voastră în care mai există energii negative. Este foarte important să ştiţi că procesul de Ascensionare include în el chiar atitudinea de răspândire a vibraţiilor bune, a iubirii şi generozităţii. Fără acestea nici unul dintre voi nu va intra pe calea Ascensionării la modul real. Pentru că a vrea să ascensionaţi fără să manifestaţi aceste virtuţi, este ca şi cum aţi vrea să fiţi, ca personalitate în lumea în care trăiţi, altcineva şi altceva decât ceea ce sunteţi fiecare dintre voi cu adevărat.

Noi suntem Fondatorii!

Următorul episod<< Tranziţia către Înălţare – Vechiul Nou (II)Tranziţia către Înălţare – Ego-ul (IV) >>
Articolul precedentAstrologia şi Cheile Genelor – I
Articolul următorGeneza civilizaţiei umane – Tibet şi Carpaţi (III)
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
5 2 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile