Tranziţia către Înălţare
© Pixabay

Este foarte important să ştiţi că procesul de Ascensionare include în el chiar atitudinea de răspândire a vibraţiilor bune, a iubirii şi generozităţii. Fără acestea nici unul dintre voi nu va intra pe calea Ascensionării la modul real.

Salutări! Noi suntem Fondatorii!

Transformările şi schimbările pe care le vedeţi derulându-se în societatea voastră planetară, sunt rezultatele intervenţiilor altor civilizaţii, coordonate de mesagerii noştri care au în custodie această zonă a galaxiei. Ceea ce se schimbă şi se transformă la nivelul corpului spiritual este rezultanta directă a unui flux de energii divine care îşi au originea în dimensiunea atmică sau a 8-a dimensiune, ca să înţelegeţi mai uşor.

Este foarte important să înţelegeţi că nu doar în acest timp al vostru în care trăiţi au loc asemenea transformări. Ca urmare a Dispensei Divine date de către Creator în urmă cu câţiva ani – în timpul vostru liniar – în tot universul are loc în acest Acum o asemenea schimbare la nivelul corpului spiritual. Practic în toate civilizaţiile, la nivel spiritual, are loc această schimbare care aduce un suflu nou în Creaţie. Odată cu ea unele civilizaţii trec pe stadii superioare de evoluţie, în timp ce altele care au ales să continue pe linii negative vor ajunge în pragul unei disoluţii pentru că nu mai pot să-şi susţină parametrii evolutivi. Unele dintre acestea seamănă cu civilizaţia voastră, şi este bine să luaţi seama la ce vă transmitem pentru a nu ajunge într-o asemenea linie temporală de dispariţie. Cu alte cuvinte acele civilizaţii care au continuat să sfideze Dispensa Divină şi au continuat să producă efecte negative în propria lume vor dispare din univers.

CONȚINUT DEDICAT ABONAȚILOR

♥ Contează ce spune lumea?

Următorul episod<< Tranziţia către Înălţare – IITranziţia către Înălţare – IV >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?