Hipnagogia – un alt fel de conştienţă
Coșmarul lui Henry Fuseli (1781) este considerat a fi o descriere a paraliziei somnului percepută ca o viziune demonică. Wikipedia.

Dacă se perseverează în practica lucidităţii ori de câte ori intrăm în starea de hipnagogie, avem posibilitatea tot mai crescută de a schimba o parte din lucrurile din trecut care nu ne-au plăcut la acea vreme.

A fi lucid în cea mai mare a timpului presupune să ai un grad destul de ridicat de conştienţă. Majoritatea oamenilor au nivelul 4,20D de conştiinţă, ceea ce e destul de bine în actualele condiţii sociale, atât de la noi, cât şi de peste tot din lume.

Însă aşa cum spuneam în numărul trecut al revistei, dacă un individ îşi poate însuşi tehnica de inducere a acestei stări hipnagogice, atunci îşi poate folosi imaginaţia pentru a obţine rezultate în privinţa unor proiecte personale sau poate modifica trecutul sau viitorul, cel puţin la nivel karmic – energetic.

Haideţi să intrăm puţin în mecanismul acesta al hipnagogiei, mai ales că există situaţii când individul intră direct într-o intensă stare de reverie, determinată de o profundă dorinţă de a reuşi în ceva ce şi-a propus.

Dacă cineva vrea să-şi schimbe, cel puţin la nivel de stare şi problemă, o chestiune din trecut, o poate face dacă vrea asta cu adevărat. Şi să explicăm şi cum se întâmplă.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.
Următorul episod<< Hipnagogia – un alt fel de conştienţă – IVHipnagogia – un alt fel de conştienţă – VI >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?