Hipnagogia – un alt fel de conştienţă
Coșmarul lui Henry Fuseli (1781) este considerat a fi o descriere a paraliziei somnului percepută ca o viziune demonică. Wikipedia.
Timp estimat de citire: 4 minute

Dacă se perseverează în practica lucidităţii ori de câte ori intrăm în starea de hipnagogie, avem posibilitatea tot mai crescută de a schimba o parte din lucrurile din trecut care nu ne-au plăcut la acea vreme.

Afi lucid în cea mai mare a timpului presupune să ai un grad destul de ridicat de conştienţă. Majoritatea oamenilor au nivelul 4,20D de conştiinţă, ceea ce e destul de bine în actualele condiţii sociale, atât de la noi, cât şi de peste tot din lume.

Însă aşa cum spuneam în numărul trecut al revistei, dacă un individ îşi poate însuşi tehnica de inducere a acestei stări hipnagogice, atunci îşi poate folosi imaginaţia pentru a obţine rezultate în privinţa unor proiecte personale sau poate modifica trecutul sau viitorul, cel puţin la nivel karmic – energetic.

Haideţi să intrăm puţin în mecanismul acesta al hipnagogiei, mai ales că există situaţii când individul intră direct într-o intensă stare de reverie, determinată de o profundă dorinţă de a reuşi în ceva ce şi-a propus.

Dacă cineva vrea să-şi schimbe, cel puţin la nivel de stare şi problemă, o chestiune din trecut, o poate face dacă vrea asta cu adevărat. Şi să explicăm şi cum se întâmplă.

Următorul episod<< Hipnagogia – Starea de reverie (IV)Hipnagogia – Tehnici (VI) >>
Articolul precedentCum tratăm anxietatea şi insomnia?
Articolul următorDe vară…
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile